peeeengar

kära vänner..mig lär ni inte se mycket utav under December månad då jag är schemalagd 24 dagar utav 31 dagar på jobbet. Vill även påpeka att jag börjar jobba 12.00 dagen efter julafton! Det är inga söl tider heller vill jag lova..min lön i januari är efterlängtad, som jag endå måste spara till sommaren + skatteverket

tack för en god match!

// M

gilla läget

För varje dag som går så börjar jag acceptera läget..acceptera att vissa saker i livet faktiskt kommer&går. Vissa saker har man inte för evigt, och ju äldre man blir desto bättre måste man lära sig att acceptera det. Men det finns vissa saker man verkligen kan tro, att just dom ska finnas för alltid i ens liv, motgångar/medgångar/bråk/you name it..dom ska fortfarande finnas där. Men ajajaj så fel man kan ha, det räcker med att man börjar i olika skolor, så har man inte kvar just dom längre, det räcker med en liten sak, en liten syl i vädret så blir det rent utav sagt, ett helvete.
Jag försöker varenda dag tänka posetiva tankar, tänka att det kanske är bäst såhär? det kommer funka endå, utan dom, men hör och häpna! Nej det funkar inte utan er i mitt liv.. för varje individ är speciell, varje människa bär med något unikt,en speciell personlighet och det är just det jag saknar.. Se inte det här som något smör inlägg för det är det verkligen inte..jag måste bara kunna skriva om hur jag känner, för jag kan verkligen inte ta det med er personligt..skulle bara bli konstigt. Jag skiter fullständigt i om ni har 'gått vidare' Om ni inte bryr er om vad jag skriver...så gör ni inte det, det är inte något jag kan ändra på, då är det bara att gilla läget som man kan kalla det. MEN.. vissa saker kan man inte radera ur sitt hjärta eller sudda ut fårn sin hjärna, hur mycket man än vill..så finns det alltid kvar, och det är jag jävligt glad för. Jag har jättekul med dom jag umgås med nu också..men det är alltid något som fattas och det är ni..  jag saknar er, jag saknar allt..

Jag tror inte det behövs nämnas några namn, ni vet vilka ni är.

// M.n

..

anonyma människor..varför inte skriva sitt eget namn? står inte för man vad man säger kanske?

don't ask!

Det finns sånna otroliga moralkakor här i järfälla. Jag är trött på er, trött på samma jävla människor som har sex med samma äckliga killar för att få bekräftelse. Samma tjejer som är otrogna mot sina killar, samma tjejer som bråkar om sammsa sak..samma sak hela tiden, tröttnar ni inte? Tröttnar inte du? på att hacka på samma tjej hela tiden? för att hon är kompis med din pojkvän? innan ni blev tillsammans? tröttnar ni inte? på att snacka skit om samma tjejer hela tiden, peka/viska och klaga på hur den ser ut/har på sig? det är inte dom man skarattar åt..det är åt er. Gud.. om du nu finns.. ge lite mogenhet åt alla järfällabor! känner du igen dig? ta åt dig!




den här texten riktar sig inte mot några speciella personer, med vissa undantag

tidsfördriv

Jag har införskaffat mig en ny mobil LG shine, har vart sugen på den länge nu så jag köpte den igår..just nu ligger den på laddning, jag vill börja använda den nu, är alltid så med nya saker.
Tror jag har 300:- kvar på mitt konto vilket som är jävligt ångest. Igår träffade jag min bästa killkompis, uran. Var trevligt att träffas och umgås bara.. Han langade iväg ett sms idag och frågade om jag ville äta i kista med honom, för det fanns inget annat att göra? haha..älskar dig iaf  bästa!
Vi pratade igår om allt&ingenting jag uran och cilla..och det var vissa saker uran sa aom jag verkligen tänkt på "håll dig till dina närmsta och skit i alla andra, man behöver inte dom" och det fick mig att inse..att jag behöver verkligen inte er, ni bryr er endå inte längre, då tänker jag också släppa taget,ge upp istället bara för att bli irriterad och ledsen över saker.. Om ni läser det här vilket ni säkert gör, så vet ni iaf nu hur jag känner, (nu menar jag inte att alla ska ta åt er).

Nej nu ska jag göra nyttigare saker..

// M

kat von D

oh vad irriterad jag blir..skrev nyss ett inlägg sen när man förhandsvisar det sen går tillbaka så är det borta, och nej det har inte sprats unger kategorin "inlägg" bara bilderna som hörde till inlägget är kvar. blogg.se gör mig helt galen ibland...  Anyway, en av mina störta drömmar var förut att åka till Miami och besöka Miami Ink och bli tatuerad av Ami jones eller Kat von D..till min fasa har jag nu sett att Kat fick lämna "miami ink" för att det ine fungerade längre enligt Ami..Kat stack till L.A där hon nu har sin enga tv-show "L.A Ink." Ami fick en fet tillbaka och what goes around comes around mina vänner..
Iaf Kat von D är så grymt äckligt jävla bra på det hon gör och jag beundrar hennes ännu mer än så..Hennes tatueringar blir alltid lika jävla snygga vare sig det är en döskalle eller en häst som springer på en åker. Hon har själv jättemånga tatueringar och jag brukar tycka det är fult, men på hennes kropp är det allt utom fult..
Jag var inne på hennes hemsida nyss och fann det här

"As far as pricing is concerned, there is a $500 minimum per client.
Portrait pieces begin at $1000 per piece, and final pricing is based on size, detail and placement."

Alltså, mini pris per kund är 500 dollar

1 dollar (i dagsläget) = 6.79289 SEK
500 dollar = 3396 SEK
1000 dollar = 6793 SEK

Kostar alltså drygt över 3tusenlappar att bli tatuerad av henne..billigt pris enligt mig för att hon ska tatuera en.
Innan jag fyllt 25 ska jag alltså ha uppfyllt min dröm, tagit mitt pick&pack stuckit till L.A där Kat von D ska  dra en fet tatuering på min rygg..

 

// M

sooova?

nu sitter man gär halv 2 på natten och bloggar? jag somnade när jag kom hem från jobbet eller lite efter, jag somnade när jag kollade på "ranking the stars" runt 18.30 sen vaknde jag vid 22m sen låg jag i sängen vid 12 och skulle sova sen har jag bara legat och glott och försökt sova, jag har tänkt dom sjukaste sakerna, som jag inte kommer nämna här, det kommer svida i folks ögon. Uran kom hem från Kosovo idag iaf..helgen har vart tråkig utan honom faktiskt haha...Imorn är jag iaf ledig från jobbet men jobbar tis,lörd,sönd. 
Jag funder på att åka till Vällingy imorn, tidigt..har inte vart där på länge..nu pratar vi om vällingy centrum.
Min katt mjauar för han får ingen uppmärksamhet..den äldsta katten alltså. Hans bollas ska tas bort snart, stackarn haha. Nej nu ska jag spela towerbloxx på ansiktsboken eller nej det ska jag inte alls. Jag ska sätta på en skön film eller kolla på 2½men eller Miami ink..
Sov gott!

// M

vilken jävla profil!



mannen, myten, legenden

live life

nu sitter jag hemma och håller på att somna vid datan..förstår inte hur jag kan vara så trött när det enda jag gjort är att sovit hela förra veckan?..aj,ja på jobbet gick det bra idag iaf, inte så mycket folk vilket som var skönt.
Står i jakan och väntar på bussen så kommer linnéa&madde sen när vi står där så kommer sanela från tågen, komiskt. Imorn har jag praktik och jag orkar inte/vill inte/tänker inte..jag får verkligen ångest när jag tänker att jag kommer få göra om hela skiten. Man måste vara där 3v. för att få godkänt jag har vart på praktiken i 3 dagar...schyyy ;)  Min låtsaspappa eller vad man nu säger (levt med honom i 7år) fyller hela 30år idag. Hipp Hipp HUURRAA för honom, han stack till Tallin med mamma idag dom firar 7år också eller något sånt så nu är jag ensam hemma tills tisdag (bröder är iofs hemma men). Han tycker jag iaf om mycket, han har vart som en pappa för min del eftersom min pappa inte är inne i bilden längre..och det är ju allitd han som funnits där om det är något.. Aja nog om det!
Faaaaaaaaaaan jag som skulle kolla på Fridays night lights och nu har jag msisat 30 min, satans skit! det är typ mitt favorit program på söndgagar om man kan säga så...stört bra iaf!
Nej nu ska jag lägga mig i carrans säng och njuta över att jag ska sova där i 3dagar.. höhöhöh

hörs&störs.

(fan vad man tappar läsare av att inte blogga ofta)

// M

thugs

It's boyz in the hood, it's toys in the hood
Y'all wanna know why there's noise in the hood
Cause there's drugs in the hood, thugs in the hood
Nigga killed a crip and a blood in the hood

haha tänker alltid på edward&perham när den versen kommer!

hihihahahoho

jag bloggar aldirg på helgerna, vet inte varför det blir så men ;p
igår var det ritkgit jobbigt att dra sig mot jobbet..jag sov hos madde och hennes säng är otroligt skön haha.
Jag slutade vid 4då gick vi till way..coffee (haha vet inte hur det stavas :p) Aa iaf för cilla skulle kika förbi för henes kusin jobbar där, Åt världens godaste wrap med en stor chai latte, mmm =)
Efter det rörde vi oss hemmåt och fixade oss sen åkte vi till pillan där det dracks och var trevligt :)
Nu e jag på jobbet coh börjar om 15. min slutar 15.40 bloggar mer sen!

fråga inte

Jag vill lägga ner den här bloggen för ett tag, jag orkar inte vissa saker just nu, och en av dom är att "deala" med alla jävla känslor varenda dag, som rycks upp när man skriver här. Jag måste börja ta tag i saker, jag måste börja inse att vissa är inte värda att bli rövslickade (ursäkta uttrycket) men jag blir så jävla irriterad på vissa människor, vissa tillfällen, man försöker...innerligt men det enda man får tillbaka är ett slag i ansiktet känns det som. Jag orkar inte mer, jag får börja acceptera att saker inte kommer bli desamma. jag är så jävla trött på allt. Förut uppskattade jag min tjejkompisar mer än allt..men ska jag vara helt ärlig nu så vet jag inte, nästan allt känns så jävla falskt.
Det finns 1 eller 2 personer som jag skulle offra mitt liv för, för 6månader sen skulle jag göra det för minst 4.
Det enda jag har kvar från vissa personer är massa minnen som biter på hjärtat, ja det är så det känns. Bulgarien var det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv, för jag var där med människor jag verkligen uppskattade. Nu 4månader senare är jag kompis med 3 utav vi 8-9 som var där, konstigt..right? Det är inte likt mig att skriva ett sånt här inlägg men jag måste få skriva allting jag känner just nu. Jag vill åka bort..nu pratar jag inte om att dra utomlands, jag vill åka någonstans..till landet..och bara vara för mig själv i minst 1månad utan att ha någon kontakt med någon förutom mamma. Ett ställe som är precis som jag tänkt mig är till pappa.. Jag åker inte dit frivilligt efter så mycket han sårat mig, men vi har även en del att prata om..kanske vore ett bra tillfälle just nu? jag skiter i skolan det är den saker jag prioterar sist nu känns det som. Usch vilket depp inlägg det här blev, från en sak till en helt annan.. Jag kan inte prata om känslor heller, dom som känner mig vet att jag tycker det är otroligt jobbigt att berätta hur jag mår/känner mig osv..antingen brister allt eller så är jag bara tyst. Aja skit samma förstår bara inte hur man helt plötsligt kan sluta bry sig om en person som man stått nära bara sådär...
tror inte du förstår hur du sårar personer ibland..

image65

köp något vettigt, köp sprit!

till skillnad från malin 6000 lön får man 800kr. skööönt! sen har du skickat hem papper om flerbarntillägg?! haha, trodde bara man fick det när det var 3barn, men iofs så kanske dom ser nisse som en lillebror.
kom på att jag har fan 3000 betalda skattepengar för mycket som jag ska få tillbaka, så vart man än hamnar i sommar så kommer dom sitta fint.
haha, 3000, så kommer pappa som betalar 25 000 i skatt, det e sjuuuukt!!
menmen, ska nog shoppa upp mina pengar imorgon så jag e fattig igen.
sen på kvällen ska vi fira vickitoria!

du e för fin

shopping

Nu har jag internet shoppat lite från ellos..jag kände att det behövdes faktiskt.
haha det som fick följa med den här gången var det hära..

   


dom har ganska så fina saker där faktiskt, haha allting är i svart jag vet, but I like it, svart eller grått tycker jag om.
tröjan bredvid väskan ser inte alls fins ut på bilden men hoppas den är finare i verkligeheten.. nu kom mammsen hem också med en gott&blandat påse...Nej nu ska jag gå&vara social med min familj!

// M

läsare?!

vilka är ni som läser? för fega för att lämna en liten kommentar då&då?
som BB säger: Tell me :)

vart e snön era haschtomtar?

2007-11-23Lön6.037,90kr 


Man blir ganska glad när man får se vad man kommer åf i lön. Dock tycker jag att 6.000kr inte känns mycket alls. Men nu kom jag på att jag får ju även mitt studiebidrag+ att mamma är skyldig mig 500:- men dom får hon behålla..
Känns så konstigt att man redan ska börja handla julklappar? haha ska även leta efter något jag kan ha på mig på nyår, tror jag vet vad jag vill ha iaf.. Aja imorn måste jag gå till den där satans praktiken iaf. Arve verkar inte vara så glad över att jag inte är där haha han som var så glad över att ha fått en kompis dit..jag  kommer imorn arve! bara för det kommer säkert inte han vara där..

Leona lewis - bleeding love, jävligt bra!


// M

2 ½ men




hahaha humor på hög nivå

vi ska till EM!

som dom flesta vet vann sverige igår. fast varken spelarna eller klacken gjorde speciellt bra ifrån sig. tycker det verkar jävligt konstigt att när det gäller landslaget står man med ramsor som "alla vi som älskar sverige klappar nu".. sjukt sjukt.. träffade en kille,man,gubbe(?) i halvlek som vi hade en intressant diskution med. orkar inte skriva upp det här, men skön var han.
när slutsignalen har gått har vi sprungit ner till raden längst ner för att elli ska få en glimt av ljungberg. sen skulle vi gå så fastnade vi vid spelarbussen och kom inte iväg fören halv 12. elli skulle få se ljungberg, och självklart kom han ut sist. men hon fick sin autograf, ett kort på mobilen och några ord utbytta. dock inget frieri.
det mest irriterande var nog inte att stå och vänta där, det var att gå med den här åsnan till tåget sen för hon gick och grät.. herregud, han e bög vännen.. men vi hade kul, och vi skrek, trotts platser på pressläktaren ^^ är lite arg och ledsen bara att england missar EM. men vi får hålla tummarna för våra blågula hjältar!
tjejer, jag dumpar nog napa, sunny, alanya eller vad ni nu planerar, jag ska till österrike/schweiz!!

image59

still going strong

läsar statistiken har gått upp lite..kulkul :) men sidsvisningarna ligger alltid typ 4dubbelt upp av hur många besökare jag haft, konstigt!
jag skippade praktiken idag iaf, nu efteråt känner jag mig lite dum..kommer ju bara bli pinsamt när jag går dit imorgon nu..men aja, bara arve är där så ;p
Idag kommer jag väl inte heller göra någonting..jag vill ut och göra något, jag vill träffa sarah&cissi bara för jag är helt kär i cissi. Inatt kommer lönen iaf och det ska bli greeeeat (arbetsskada) .
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, uppdaterar senare :)

image59

kattungen Ozzi :)

hayden..


är helt sjukt stört äckligt snygg!!



image57

things change

usch det är mycket man ska göra det här månaden känns det som
jag måste handla alla julklappar, hitta en vinterjacka, ringa och boka tid för tatuering,
hela min lön kommer ju vara slut på en gång? usch jobbigt.. sen har snön inte ens kommit än, jag blir frusterad.
kikade in i någon tjejs blogg, så hade hon tagit en bild ute typ, det var snö överallt och det var mycket snö..såg så himmla mysigt ut! jag vet inte ens vad jag önskar mig i julklapp? en viss parfym iaf..sen har jag inte den blekaste.
Skulle vara mysigt med en ny mobil eller en laptop? har vart sugen på LG shine rätt länge nu..aja får se.
Jag måste även gå till praktiken imorn, även fast det känns som att jag skiter i om jag får franvaro osv, det jobbigaste är om jag måste göra om det på jullovet..fuck it säger jag bara, orkar inte.

nej nu ska jag trixa lite med bloggen & se om jag förstår vad jonna menaste med sin förklaring

pussis // M

älskar..

There are moments. O'Malley...
moments that in a split second your life changes forever,
and before you know it... you're somewhere else..
// Miranda bay



Time waits for no man.
Time heals all wounds.
All any of us can wants, is more time.
Time to stand up. Time to grow up. Time to let go...
// Meredith grey



//m

lista :D

JAG ÄR:
Blyg: jaaa
Smart: haha inte sissådär
Långsam: nääe
Stressad: alltid
Tålmodig: har tomten skägg?
Djup: ibland, ja
Öppen: bara för närmsta tjekompisarna
Ärlig: oftast, ja
Positiv: beror på
Rolig: jag tror det haha
Ansvarsfull: jaaa

JAG HAR
Svikit en kompis:
Aaa
Förlorat en bästa vän: yes.
Sagt att jag älskar en kompis: Ja
Sovit med en killkompis: jajamänsan
Sovit med en tjejkompis: finns det nån som inte gjort det?
Pussat en av samma kön: Japp
Slagit en kompis: Aaa tror det faktiskt
En kompis som vet allt: faktiskt inte
Berättat hemligheter: beror på vad det är för "hemlis"

JAG HAR
Blivit sårad:
Ja
Haft stadigt förhållande: Ja
Krossat någons hjärta: Mmh
Gett någon ditt hjärta: absolut.
"Playat" någon: nej? eller alltså typ 5an ;d
Sagt att jag älskar någon och menat det: sjävlklart!
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: jag vet faktiskt inte..


FAVORIT:
Pryl: music is life.
Film: många många,
Bok: Snabba cash
Lärare i skolan: helene?
Plats: Thailand
Dricka: Cola på burk.
Ha på mig: huvtröja

JAG HAR
Opererat mig: Näe
Cyklat omkull: jajamänsant
Sjungit i duschen: alltid
Fobi för något: fötter! usch!
Sett någon dö: njäe
Varit på begravning:  Aaa
Sagt att jag hatar någon: x antal gånger.


// m

feven..



hah den här låten minns nog alla..

ÄGD?

Buss, Stockholm

Det är rusningstid och mycket folk på bussen. Busschauffören ~45 säger till dam ~60, som står för nära dörren men hon lyssnar inte.
Chauffören: Dy ska backa när jag säga till dig!
Damen: Du säger inte åt mig vad jag ska göra.
Chauffören: Jag bestimmer i denna bussen.
Damen (efter lite funderande): Men vi svenskar bestämmer i detta land, åk hem och bestäm i ditt eget land.
Chauffören: Om jag åka hem, vem ska köra dig hem då?

från tjyvlyssnat.se


// M

bara ett litet ps

David, - Stackars medelålders Disco-Kaj

vem heter så? vi ses

FOTBOLL!!!

fixade biljetter tillslut, skönt, jävligt skönt! tyvärr hade jag inget val om vem som skulle följa med för elli hade nog kidnappad respektive person då och tagit den biljetten. så det blev elli, hon den lilla, med temprament you know?! ahaaa, hon!
japp, så då bär det av till råsunka (fel stavningen är medveten). hoppas det går bra för dom blåvita, nej förlåt, blågula spelarna. tar vi inte den lilla ynka poäng som krävs har vi iofs inget att göra i EM.
jag ville då dricka inför matchen, det ville inte min kompanjor. elli ni vet, hon den lilla och gapiga, aaa precis hon.
förlåt elli, men du är faktist den enda jag kan mobba pga längden, jaaa jag vet cilla men du blir mycket argare.
jag e nervös faktist, som när man ska träffa någon man tycker väldigt mycket om. jag tror det är för fotbollen, och inte elli.
förut... för några år tillbaka när jag och elli var små. eller mindre, för små är vi fortfarande. så bestämde vi att om vi skulle vara ogifta och ingen sambo vid.. vare 40? aaa vi säger 40 så skulle vi gifta oss. jag tror vi skulle ta livet av oss efter några år. för det är inte många vänner jag har som jag har velat slå in pannbenet på, alltså verkligen på riktigt, men med dig har jag velat göra det. kärlek visst?
tillbaka till fotbollen, eller finns inte så mycket och säga utom, prestera lika bra som göteborg och arsenal så ska det gå bra!
för övrigt har det varit ett sjukt bra fotbolls år! arsenal leder ligan och har dessutom en match mindre spelad än manchester utd. lite förvånad faktist över att det har gått så bra i år för dom, för dom hade trots allt bytt ut näst intill hela truppen från 2003/2004. det är liksom ett nytt arsenal och jag hälsar dom varmt välkomna! och om göteborg, har jag nog sagt allting som finns att säga! VENI, VIDI, VICI

image56

when I get that feeling

haha den där listan med inlägget innan var kul..haha...ja jag har tråkig humor.
jag har inte skrivit på ett tag..igen..måste bli bättre på det känner jag. Jag vill även ändra text-stilen men vet inte hur man gör, har letat och letat men det går inte så bra, hjälp mig jonnalainen (hon brukar vara bra på sånt)? haha.
Igår jobbade jag 7.40-22 det var INTE kul! (hade först praktik i ett kök sen donken)jag var sur,grinig och allmänt ful! usch..jag skippade praktiken idag för jag kom hem vid 23, somnade inte förns 12 sen skulle jag upp 5.30 det funkar inte att jobba så länge och sova 5h30min.Nu är jag ledig fram tills lördag..kuuul.
Jag träffade på Sarah och cissi igår på bussen, jag är helt tokkär i cissi, så himla fin personlighet och världens gulligaste..jag älskar småbarn!
Jag har tänkt så mycket dom senaste dagarna..det känns som om det är det enda jag har gjort nästan.
Jag saknar en viss person, mycket. jag försöker skriva något nu men vet inte vad. För min del är det allt som behövs säga, jag saknar dig, men endå så stör jag mig äckligt mycket på dig för du är så otroligt larvig just nu..du fyllde igen tomrummet,du gjorde mig glad iaf..vet inte om du kommer läsa det här, men förmodligen..and now you know!
Idag ska jag antingen bara vara hemma och tycka synd om mig själv för jag har såååå mycket proble, just nu känns det som eller så ska jag möta någon h0meboy?
Uran har stuckit till kosovo, han är den enda killen jag e med (om man inte ränkar med hans bror+alla kompisar) sjukt att jag inte umgås med mer killar..när jag var mindre var det bara killar som gällde, tjejer var jobbiga och ville bara leka med dockor osv! men iaf kanske ska träffa bror, brosan, UN med andra ord.
Nej nu pallar jag inte skriva mer...HEJ!

måste bara säga att min kattunge liggger och sover framför tangent bordet och han är sååå söt. han blev trött efter att jagat musen på datorskärmen i 10 min! PUSS!

//M

hahaha

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt


JAG KNARKADE MIN MAN FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!

haha kunde inte blir bättre, vad fick ni? :)

//M

tråk

från min sida har det vart dåligt med uppdatering under helgens gång..jag har jobbat och festat hela helgen lång.
Nu börjar en ny arbetsvecka och jag ska börja på en ny praktik, känns lite jobbigt men det är inte många dagar kvar nu. Jag längtar tills lönen kommer har 60:- kvar på mitt kort, känns jobbigt.
måste köpa julklappar till familjen osv innan jag börjar slösa allting.
Jag måste även hitta en vinterjacka som jag inte införskaffat mig än, vet inte ens vad jag vill ha för någon..usch.
Nu ska jag fixa klart lite här hemma sen ska jag åka till jobbet.

h&s . // M

Beroenden

I vardagen ser vi beroenden varje dag. Det är chockerande hur många former av beroende det finns. Det vore lättare om det bara vore sex och sprit och ciggaretter. Jag tror att det svåraste med att bli av med en vana är att vilja bli av med den. Jag menar, vi blir beroende av en orsak, eller hur? För ofta går saker som börjat som en normal del av livet... över gränsen till att bli... överdriven, tvångsmässig och utom all kontroll.
Det är ruset vi jagar. Ruset som får allt annat att blekna.
Saken med beroende är att det slutar aldrig bra. För så småningom, vad det än är... så slutar det kännas bra
och börjar göra ont.
Dom säger att man inte blir av med beroendet förän man är på botten. Men hur vet man när man är där?
Men det spelar inte alltid roll hur mycket nåt skadar oss.
För ibland gör det mer ont att släppa taget.

/ Meredith Grey

humorhumor

"Titta nea, där är kuknästornet"
"aa du johan, det står iaf upp"

hahaha!!!

ölspel

Igår var vi hos john, åkte på 40 klunkar på ölspelet. allt jag säger.

ms nothing

här var det liv i luckan..katterna spriner och jagar varandra som aldrig förut och jag känner på mig att jag inte kommer få mycket sömn. Just nu skriver jag bara för att skriva, har inte något vettigt allt att säga nästan, allt är bara massa känslor och jag hatar att skriva om sådant, men endå gör jag det endå..jag vet.
man måste tänka outside the box ibland som det heter...och det gör jag just nu. Jag är så sur på dig, men vet endå inte vad jag säga? du tänker inte med huvudet iaf och du har gjort bort dig, mään.
Jag har suttit och nött ken ring i 1h nu..lyssnde på honom mkt för någon månad sen, sen lyssnade jag sönder alla låtar, du råkade jag av misstag trycka upp en låt av honom och kom och tänka på att han är  jävligt bra!
Man blir glad av att lyssna på hans låtar, man blir helt speedad och vill göra något fuffens som det hette en gång i tiden.

Vissa människor är bara helt tokigt bra och jag uppskattar er så mycket!

// M

ken ring



jag älskar den här låten!

forts. kissemiss

Namnet Nemo vart inte så aktuellt..det lät för mesigt tydligen..han bär nu namnet Ozzi,  och det ska han få behålla.
haha han är världens k00ling och fräser och morrar åt stora katten..men söt är han fan!
Jag har nyss tryckt spaghetti m. köttfärsås..igen, jag var vrålhungrig efter jobbet må jag säga!
Nej imorn är det fredag och jag längtar efter helgen måste jag säga.. På måndag börjar jag på ny praktikplats med arve för er som vet vem han är.

kissemiss

kom hem för c.a 20 min sen...vi har vart och köpt en katt som bär namnet Nemo, skiiiit söt!
våran andra katt Rocki tycker dock inte samma sak verkar det som, dom är hatobjekt mot varandra..men det brukar bli bättre med tiden! Nu ska jag äta Spaghetti&köttfärsås sen chilla för att sedan jobba, duktiga malin :]

Pok

// M

Jag talar ut

image54


imorse insåg jag hur mycket jag behöver min mami. jag är van att bli väckt och mami har gjort frukost som jag får i sängen. mami är väldigt rädd att jag ska svälta nämnligen. som jag skrev innan har ingolf och anna-karin kommit hit. dom är snälla, det är dom. men dom är dom. dom är lika stökiga som jag, dom använder samma smörkniv flera gånger. jag behöver bara öppna kylskåpet så vet jag vilka som är här, eller kolla i hallen (då syftar jag inte på skorna utan all skit dom drar med sig in). mami är perfektionist och det skulle aldrig förekomma annars.
så tillsak, jag fick göra min frukost själv idag. ska göra klart min läxa, sitta och vara sjukt sugen på skidor.
när jag kommer upp märker jag att jag har glömt sugröret, och det har jag skrikit på mami om flera gånger.

kollade heroes och greys anatomy igår, äntligen. fan vad bra det är! nu väntar jag på desperate housewifes..
tjatja liksom..


Min värld är en bättre plats tack vare dig

du var inte vännen som inte lät mig falla, utan du föll med med. du var inte vännen som torkade mina tårar, utan du grät med mig. du var inte vännen som bad mig lägga saker bakom mig, utan du stod upp mot dom med mig.
du var mina ögon när jag inte orkade titta. du var mitt hopp när jag inte orkade hoppas. du sa att ingenting var omöjligt för mig, och jag trodde dig, jag tror dig fortfarande. jag är allt jag är idag för att du älskade mig. du lyfte upp mig när jag inte nådde. du var allt som någon önskar sig i en vän, du är guds stolthet.

"han var inuti dig"

skyes are turning gray

jag hatar killar..eller inte hatar, det är det bästa gud (om han nu finns) skapat. Men killar tänker fan med jag-vet-inte-vad! jag blir så jävla irriterad över att det inte finns några bra killar?
Jag är trött på skiten..det kan även vara så att det är jag som är så rädd för att släppa in någon så den pallar inte längre? så vart det med m och det var mitt eget fel det vet jag, man vill alltid ha det man inte kan få. varför?
Man njuter inte av livet lika mycket som man borde göra? man ska njuta och ta lärdom av varje sak ist för att sitta och grubbla på saker och ting dag in/ut. Aja skitsamma börjar bli deep talk nu när det gäller känslor vilket jag hatar!
Idag efter jag vart i skolan gick jag till centrum med cilla, gick sedan hem till uran och spelade guitar hero, haah jävligt kul måste jag säga..jag börjar bli grym, nästan iaf.
Snart är det dubbel av Grey's Anatomy, och jag älskar det!


" i will never let you fall, i stand up with you foverver, I be there for you through it all, even if saving you, sends me to heaven"

// M

image51image52

Yeah intelligent input darling. Why don't you just have another beer then?

"Kostnaden för detta samtal är 20kronor precis, om du accepterar detta tryck 1. Om inte så häng kvar så ska vi hitta något pris som passar alla."

Innan jag somnade igår bad jag till gud att få slippa den här onsdagen.. det fick jag inte. Men den gick bra, hade 2 prov och det ena gick hyffsat och det andra gick det skit bra på. Var så skönt att sova idag efter skolan och inte behöva ställa klockan för att jag skulle behöva plugga, har haft plugget i baktankarna i säkert 3v. i rad men nu äntligen kan jag få luta mig tillbaka. Har bara att jag ska läsa till sidan 50 i en bok vi har i svenskan och plocka ut 2 starka meningar, och ett glosförhör på spanskan kvar den här veckan. Kanske låter mycket men spanska kan jag redan och svenskan går jätte fort :)
Igår så gick min dator emot mig, när jag började fixa iordning för en heroes kväll så hänger sig mitt internet när det är 96%klart, så kollade på greys anatomy istället och det slutade så sjuuuukt spännande och jag som är van att få se allt på en gång höll på att börja klättra på väggarna när jag inte kunde tanka mer. Så där låg jag tårögd efter Greys och hatade slutet.

Nu har Anna-Karin och Ingolf intagit huset så ska fly över till Elli, någon man kan bo hos tors-sön?

simple plan



jag tror vi alla som läser den hära bloggen har speciella minnen till den här låten.
För min del så tänker jag så himmla mycket på min pappa när jag hör den..det är så sjukt hur bra en låt kan passa in på ens liv ibland.

magnus betnér <3



så jävla bra!

meet the barkers

image50

jag äääälskar det här programmet, Han är otroooooligt snygg, kanske inte på just den dära bilden, men aaa ögongodis iaf!

// M

allt

Resan inför sommar 2008 börjar planeras lite smått... folket verkar vara sugna på spanien eller Turkiet..jag skiter i! Bara vi kommer iväg..ida och pillan var även sugna på att dra en sista minuten på sportlovet? vore NAJS bara plånboken tillåter. Just nu sitter jag och lyssnar på "patymusik" gick in i elli's blogg där hon hade skrivit lite om bull och lagt upp några bilder..fyfan vad jag längtar tillbaka.. Drömde t.om om det inatt, Vi alla var där, men jag vickan och lisa fick för oss att till Ayia Napa..det låg tydligen jättenära..restan av drömmer var bara HELT SJUK! 
snart ska jag gå ner till skolan och prata om praktiken och allt annat. Det ingår i våran plan att vi måste praktisera men jag hatar skiten..trivs verkligen inte med folk jag inte känner, är verkligen folkskygg.
Från jobbet är jag ledig enda tills lördag, men på fredags ska det bowlas+möte med cheferna och 5 andra som jobbar där, trevlans.
Nu ska jag fortsätta gör iordning mig, efter skolan ska jag hem till uran och spela guitarr hero och trycka massa mat :D

// M


mera snö?!!


image49

till linnéa

angående musen så vet inte, jag googlade på roligt typ, det där var det som kom upp, jag har inte pallat byta :]
du får jättegärna byta soetiZZ!

I got 99 problems, being a bitch aint one of them

skit morgon, fergie står och strular med min älskling, vetandet att jag måste springa efter samhället och köpa cigg, fan jobbig dag! hora.

Gå härifrån!



Det dom sjunger är sjukt, det gör allt så enkelt

malin..

..bara en fråga, varför har vi en mus där uppe på bloggen?

baby i have missed you!

under en längre tid var jag arg på mitt favorit sjukhus, dom bara började om från början, utan att berätta för mig varför. så efter att ha sprutat dom i ansiktet och slagit dom lite så kom jag på det, dom gjorde nya avsnitt! så jag tog upp näsduken och torkade bort all sarre från min älskling och bad om ursäkt, baby förlät mig och gav mig ett nytt avsnitt med svensk text dessutom. jag har fått tillbaka den nykära känslan för min älskling! kommer dock vara tomt utan Laverne!

image48

Clothes off!

WE HAVE TO TAKE OUR CLOTHES OFF, TO HAVE A GOOD TIME!

jag vill spränga skolan, hatar skolan. fast ni ska inte tro att jag hatar skolan för att jag tycker det e ointressant, jag tycker det är kul med dom ämnen vi har, bortsett från att skolan infekterar dom ämnerna som jag finner roliga. kolla på engelskan, jag älskar engelska, jag vill kunna flytande engelska, men nej. istället för att jobba på att jag faktist tycker det är kul och utväckla mitt engelska språk så ger idioten mig ett prov på 100glosor. så nu ska jag, som så många gånger förut den här veckan, försöka lära mig dessa ord. kanske drar till famijen jonevret istället, det lockar på något sätt mer, att få pussas lite med madde, hon e så mysig! hihi

Oh, you've never heard of me
Hmm, that sounds absurd to me

hihi

har vart dålig uppdatering från våran sida, men nu har vi tagit oss i kragen igen.
Hlegen som gått har vart helt ok. i Fredags drack vi osv med uran&hans kompisar..trevlans måste jag säga. somnade vid 3 och väckar klockan ringde vid 5, började 7 på jobbet..det var ångest att gå upp och samtdigt se pilan ligga och gosa och sova så sött.
 Igår var jag tröttare än skalman..somnade skit tidigt men endå försov jag mig till jobbet idag..började 7 imorse med. Just nu sitter jag på jobbet och har rast..skönt måste jag säga.
Nej nu ska jag göra lite vettigare saker..skriver mera sen!

// M

lassie

jag har nyss kollat klart på lassie filmen, fick även sällskap av nea. Hon ringdfe mig halv 10 först och sa att hon skulle komma..jag förbjöd henne för jag ville sova, några min senare skickar hon sms att hon inte kommer haha det var guld. Jag ska snart hoppa in i duschen sen ska vi åka till jakan där vi ska möta u. Vad som sker ikväll vet jag inte..antagligen ingenting som vanligt.

smell ya later
// M




image47

NÅGON!!!!!!

Någon som vet vart man ändrar färgen för rubriken till varje inlägg?
jag vill inte ha den dära fula rosa!! det det ska vara svart eller blått!
litte helt over here?

haha nu över till en skön historia

Varför kan inte kinser råna en bank?
- HALÅÅ ALLIHOPA DET HÄR ÄR ETT LÅN!!

men nu när jag tänker efter är den as tråkig, dom kan ju säga R på "här" och "är"..nej den sög!

jag mötte lassie

Jag är på så grymt bra humör nu..det betyder att jag kommer vara sur imorgon, det är alltid så..
förstår inte vad som är fel på mig. Jag har iaf en hemlighet som bara jag vet..som ingen annan vet ännu, busigt va? jag orkar inte gå till praktiken imorn heller..gud så dålig människa jag är. Ska ringa skolan och protestera och säga att jag helldre är i skolan just nu.
Imorgon vill jag göra något kul, men jag börjar jobba 7 på både lördag och söndag, mindre kul.
Jag ska sova länge, sen ska jag möta min älskade vän uran. Efter det ska jag få ångest över hur mycket pengar jag bränt på onödiga saker :]
på tal om ingenting så fick jag en kommentar av ida, till min fasa såg jag att hon hade en blogg? :O som hon haft sen typ.. augusti.Jag har inte haft en blekaste aning om detta och såg utshär ungefär :

image46

Bild : Goolge.se
bloggen jag för övrigt pratar om heter : idaahagstrom.blogg.se

jag kollade aldrig på Lassie filmen igår, därför ska jag göra det nu hade jag tänkt.
och sen ska bums i säng och drömma söta drömmar, vill även ha sovsällskap men det får ske
imorn saken tillåter!

// M

mamma

haha ang. den där 0400 skiten så skickade jag den till min kära mor.
till svar får jag "du har 24timmar på dig att orda en STOR överraskning till din mamma, om du inte gör det kommer träsktrollet äta dej levande"
hahaha hon fick ingen stor överraskning och det kom inget träsktroll..haha sitter just nu på jobbet, har fan saknat det alltså! skulle slutat 20.30 men kommer antagligen jobba över...
nej nu är min rast slut, ville bara berätta om min söta mami :)

// M

ingen rubrik

vet inte vad jag ska börja skriva faktiskt. joo juste, jag är ute på praktik nu, är på en rest. som heter rissne gård, en lunch kostar 305:- helt stört, det drivs av en familj som är supergulliga/snälla..men servering/kök är inget som instresserar mig, jag ska bli polis! därför tycker jag att det är jobbigt att åka dit, jag kommer inte orka 4v det vet jag redan nu..måste ringa skolan&prata med dom.
Idag ska jag jobba och jag längtar faktiskt..haha det låter kanske hel konstigt men jag jobbar så jävla lite nu så det ska bli roligt :D nu till något helt annat..jag är så stört sällskapssjuk! jag har jätte svårt att somna om nätterna när jag sover själv, när jag sover hos en kompis eller någon sover här, så somnar jag jättefort och sover jätteskönt,stört. Men iaf jag börjar längta så sjukt mycket efter vintern nu..speciellt julen..såg en julmust igår sen fick jag julkänsla, myyys! Nu ska jag gå och kolla på Lassie filmen som jag köpte igår haha, köpte för övrigt nya skor :] och träffade sanela av en ren slump, hag saknar dig sis'



cilla, om du läser det hära, det kommer gå bra ska du se
finns här för dig iaf ! <3

sug

skickar folk 0400 skiten för att driva mig till vansinne eller? för jag tror närmare bestämt att varenda en av mina tjejkompisar skickade den där skiten till mig. avgå, sånt suger. VEM BRYR SIG? eller det mest sorgligaste, vem e så jävla desperat att den skickar sånt skit? nej, stick bara.

memories never die, foooh life L.i!!!!!!

linnea och ellinor, är på hem väg från villa i västra jakan. en sen sommar natt, och allt är på topp, dom går den långa biten till hummelmora. tar lång tid, och vägen under ellinors fötter är inte alltför stabil, så det tar ett tag. sen kommer dom till 123, då ellinor frågar linnea, "varför tog vi inte nattbussen?" jo, för att vi är dumma i huvudet blir svaret.. så har vi gått hela vägen, och inte haft en tanke på den så kallade nattbussen. ännu lite senare kommer tjejerna på att dom inte hade varken busskort eller pengar, så det hade kvittat. ^^

värsta är att vi skulle förmodligen varit lika dumma om det hade hänt i helgen...

en till!

Fullständigt namn: malin viola nordh
Född: 22 juni 1990
Längd: 169 cm
Bor: i kallhäll
Skola: hotell&rest, jakan
Familj: mamma, pappa, 3 storebröder, 3 "halvsyskon"
Civilstånd: ;)
Djur: katter hos papi, tillfällig katt hemma =)
Intressen: vänner,glo film, shoppa
Jobbskills: DONKEN FOH LIFE!
Tränar: tss....
Bästa café: tidemans
Favoritmat: kött
Favoritböcker: snabba cash
Bästa egenskap: jadu...
Sämsta egenskap: blir lätt irriterad/dåligt humör

Några saker du inte visste om mig:

- när jag går ut min hiss måste dörren slå igen på min höft
- jag kan inte blunda för länge i duschen, känns som jag blir iaktagen
- när jag gick i 5-6an sydde jag en kudde och skulle skicka in till Lina i BB
- jag tror stenhårt på spöken/andar
- när jag blir sjuk är jag sjuk i 20år typ
- jag är trött varenda dag
- jag är sugen på godis hela tiden
- jag ska bli polis när jag blir stor!
- jag är inte ekonomisk av mig
- är en riktig mammagris
- och den här listan var tråkig!

beroende

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400

[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[x] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[x] The Shield
[x] Close to home


80

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd 
70-86 Inget liv

  // M

big girls dont cry

nu jävlar, äntligen lyckades jag sätta den spiken, "vem faaan är killen från big girls dont cry"? Milo Ventimiglia, och känd som Peter Petrelli i Heroes. kommer sova gott inatt för har klurat på den jäveln ett bra tag! visste att Peter skulle passa i långt hår och uppsatt! åh vad snygg han är!

image44

giiiirls..

girls, håll i er, hämta näsdukarna. allas våran adam brody har blivit kidnappad och istället har något riktigt trash tagit över hans kropp. såhär ser han ut nu för tiden, vi måste hjälpa adam!

image43

Pärlor åt svin

jag är inte den som är den, men vad var det jag sa? man vill inte vara i sverige i vinter. dessutom vill jag ha engelmän! så malin, vad sägs om att ta vårat pick och pack på jullovet och ta en sista minuten och se vad vinden tar oss? så länge det finns killar&alkohol är jag glad. men kryssning över nyår var ett bra förslag, se till att styra det så bangar jag inte.




lite mer uggla åt er trefingersrunkare!

fitt sverige

jag vill åka utomlands, jag skulle kunna börja gråta för jag vill åka så mycket..förut kände jag inte att jag ville åka..kunde lika gärna vara hemma..men nu viull jag verkligen åka. Tjejer, kan ni tömma spargrisarna så vi kan dra någonsntas? annars drar jag själv eller med den som har råd, först till kvarn! nej men seriöst, jag VIIIIIIIIIIIIIIIILLLL åka nuuu eller aa om 1månad typ. komma hem typ 3 dagar innan julafton, vet ni vet jag ska göra nu? jag ska gå in och kolla resor!

ang. något helt annat tror jag att jag kommer skriva "only god can judge me" under mitt V och N som jag planerar att göra under mitt missfärgade M i nacken.. TJO BROR!

Sweeney Todd

Min pojkvän, Johnny Depp, är tillbaka i en ny film. Längtar galet efter att få se den :)

hey u

kryssnigen var helt galet..det är det enda jag tänker skriva om den, jag hade förjävligt kul
och hoppas snart kunna göra samma sak igen fast med alla vänner! hej&hå!
Vi kom hem igår, pkte till pillan och duschade osv, sen begav vi oss till nicole där vi hade tjejmiddag..flygande jacob fy fan vad gott det var! vi förade och drog oss sedan vidare till mattias..haha vi fick som vi ville med en sak iaf ;] höhö..det var kaos där & pinsamt, mer säger jag inte där heller.
Vaknade 15.40 idag, tänkte att avd fan är det så mörkt ute för, klockan slog mig rakt i ansiktet nästan..jag har legat i soffan och tyckt synd om mig själv, jag har mått allt förutom bra. Nu har jah skrivit klart en skolgrej som skulle vart inlämnat för längesen, skulle ringa praktiken som jag heller inte gjort..nej det var stängt. Får ringa dom imorn, hoppas dom inte hae räknat med att jag skulle komma imorn bara,
 
tackar för mig, hörs&störs!

...

jag får be om ursäkt för att jag var så otrevlig igår. vet att jag kan vara grov i käften på fyllan, så förlåt.

hey there delilah

det snöade igår. jag gillade inte det, tycker inte om snön. eller något som är kallt heller. får så ont i mina leder då. men madde vart glad, jävligt glad. förstår inte varför. vet inte om skiten ligger kvar, inte orkat kolla ut än.
igår dracks det, det betyder också ont i lederna. måste nog kolla upp dessa leder. det var blött igår, fan.

besöksförbud

ska införa besöksförbud i mitt rum. från och med imorgon, för idag kommer jag behöva hjälp med skit på datan :p och anledningen e inte att jag e hatisk utan för att mitt rum svettas, alltså på riktigt. det e fuktigt!

älskar

"jag har fastnat för dig,
jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram, så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann"


Allting stannar upp när jag ser dig, hjärtat bultar fort jag vill ju vara med dig ,kom och ta min hand, men nånting hindrar dig, vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig? men du förvirrat ler, det här é ingen lek. Jag är också rädd, rädd att göra fel, låt mig få komma nära dig, om du inte känner mig nu, så kommer du aldrig lära känna mig,


"jag har fastnat för din blick.
jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram, så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann"

höhö

jag måst berätta en sjuk sak alltså..i somras så var det the voice eller något sånt, jag åkte dit för att se mina kusiner uppträda, då var det en svensk rap artist som uppträde med någon tjej och jag tyckte låten var så sjukt bra, iaf refrängen osv..jag glömde bort vad han&låten hette och jag har haft ÅNGEST för att jag inte kunnat hitta den någonstans..aa iaf sen idag när jag vart i kista skulle jag gå till jakan en snabbis, då träffade jag sarah som var där med hennes dotter cissi, som är så jäääävla söt för övrigt, stod och pratade med dom i 20 min kanske, sen nu skulle jag gå in på hennes playahead och skriva till henne, vilken låt har hon inte OM INTE JUST DEN DÄRA LÅTEN!!! jag blev överlycklig och jag har lyssnat på den 20 gånger om, ..okej kanske ljög lite, men 3 gånger iaf,  snart är den slut då ska jag sätta på den igen för den är så bra!!! för er som vill höra har jag den på min playahead, men jag har konstig musik smak, ni kommer tycka den är dålig era sopor!!! och vet ni vad jag kom på nu???? tjejen som sjunger i låten är patrizia som var med i idol, tyckte det var ett bekant ansikte!!!!!!!!

vart tog aqua vägen?

..ja vart dom tog dom vägen? I'm a barbie girl minns ju alla liksom? var inte mer än så sen försvann dom lika snabbt som dom kom. Vi kom och tänka på det när jag,madde,nea david jimmy och jonte satt vid busshållsplatsen ikväll för jag/madde skulle hem, vi alla började sjunga massa gamla godingar från fornatiden, när david säger "vart tog aqua vägen". Linnéa har blivit nörd och hälften kille! som ni förstår var det hon som skrev inlägget innan om CS osv, hon har lämnat oss girls för david äckel cheddar & CO.
Imorn drar jag på kryssning VIVAAAAA LAS FINLAAAAAAND! jävlar annama vad kul jag ska ha!!!
Från mig kommer ni nog inte få höra något av på hela helgen, det är linnéa som får styra bloggen nu.

PUSSS&KRAM! / M

:)

jag vet vad jag ska göra i vinter. sitta framför min dator. jag hatar nästan alla människor så är ändå bara med david äckelchedder och co hela tiden. och det kommer jag inte heller orka. så ska bli csnörd, det e ändå sjukt kul! sen ska jag kolla massa heroes, dhw, greys anatomy, sen ska jag börja kolla på entourage också. så ledsen, kommer inte ut i vinter. kanske ringer elli, för att komma ut på en cigg. men inte mer än så

på tal om ingenting..

Linnéa är och gibbar på IO med sina kära killkompisar. vad ska det blir av denna brud en vacker dag?

M'vn säger:

asså snart lägger jag mig ner och sover-------

linnea, säger:

neee

linnea, säger:

håll mig sällskap babe

M'vn säger:

ja jag vet att jag är sjukt underhållande/rolig/sexig/snygg..men jag måste få min skönhets sömn =)

linnea, säger:

hahah

linnea, säger:

det e du

kvällen har vart konstig, jag håller på att bli sjuk..inte bra.
madde sprang för för livet idag, aldrig sett henne springa så fort..seriöst. Och jag har endå känt henne i 2-3år..shit känns som längre. Men det var kul, jag fick mig ett gott skratt.

Godnatt folket

RSS 2.0