Morsdag

Igår var det jobb och morsdag! Jobbet gick jättebra och snabbt trots att det var kaos med personalen. Jag längtade hem för så fruktansvärt trött. Väl hemma kom en gåendes Leon mot dörren och var jätteglad! Fick presentkort på guldfynd så jag kan förminska min förlovningsring som är på tok för stor. <3
Snart åker vi till Turkiet oh det ska bli så himla skönt att åka bort härifrån känner jag. Umgås med finaste vännerna och njuta av värmen!!

Note:

Glömde ju det viktigaste av allt!! Äntligen har Leon börjar förstå det här med att gå, så oftast knatar han runt ganska så ostabilt här hemma haha. Det ser ju riktigt gulligt ut nu när han börjat knata, precis runt 13 månaders dagen ungefär!

Solen

Vilka dagar vi har haft! Igår jobbade jag dock men idag har jag fått lite energi av solen mesans pappan och Leon var inne i stan. Vi var förbi jobbet och där hade dom haft sor, så en liten sten har släppt från hjärtat och jag behöver inte tänka på om den kommer i helgen längre. Mindre stressad = bra för själen.
Ikväll blir det jag och Leon hemma, Jocke hjälper sin syster att flytta och kommer nog hem sent. Så nu myser vi lite i sängen och han somnar nog när som helst

Urvriden disktrasa

Lite så känner jag mig, jag orkar ingenting, är så svag i kroppen och vill bara må som förut igen. Min mamma åker till Thailand imorgon, älskade mamma som jag ventilerar med om livet och hur jag känner. Som säger kloka saker och får mig att inse vad livet handlar om. Att jag ska strunta i saker som får mig att må dåligt för jag har någonting så mycket bättre i livet nu än vad jag hade förut. Vet inte vad jag skulle gjort utan min mamma i dagsläget. Bästa mamma.
Min vowwi ligger och snarkar bredvid mig, han har varit jätte ledsen idag och jag blir orolig att det är något. Kan han ha växtvärk? Jag brukar alltid killa han på magen eller benen när han ska sova men nu masserade jag mer benen, och han somnade på 2 min. Så
Tänkte att det kanske var det? Kan dom ha det nu? Eller när "börjar" det?

Fredags mys!

Fina
Underbara
Älskade

Tänk

Man tänker för mycket när man är själv och har en son som bara sover. Man ser det uppenbara och inser saker. Jag orkar inte bry mig längre, orkar inte tjata. Orkar inte lägga ner tid på det. För orkar inte känna att det är samma sak varje gång. Hejdå!

Äntligen

Har jag fått min son tillbaka! Imorse slog han upp sina blå vid 6.30 och var sig själv igen! Han pratar,busar tjoar och tjimmar. Ä n t l i g e n!! Han vill inte äta nu men nyponsoppa och någon dl gröt gick ner och han dricker ju tills han inte vill ha mer så det får funka än så länge. Nu ligger han och sover och jag skulle gått och duschat men är så trött sen inatt så jag sover nog lite jag med. Ska ge oss ut på en liten promenad sen tänkte jag, vi båda behöver nog lite frisk luft!

Lilla hjärtat

Önskar verkligen att jag kunde ta bort det onda från Leon. Han har sovit i stort sett hela dagen sen jag skrev senast. Han orkar vara vaken i 10 min, dricker lite vatten och gråter sen somnar han igen. Han har nästan inte kissat någonting sen imorse och jag ligger och är jätte orolig. 1177 säger att det får gå Max 10 timmar och det är nog där nu. Men han dricker vatten, nyponsoppa och har fått i sig lite ersättning, varför kissar han inte? Mitt lilla lilla hjärta vad det gör ont i mig att se dig såhär. Jag känner mig så maktlös och sen blir allt värre för att Jocke är borta, man har liksom inte samma stöd och någon som säger att det är ingen fara . Tackar hans mor/far föräldrar som ringer och frågar hur det är och hur jag mår och som ger
mig lugnande tankar!

Vi lever

Vi lever iaf, halvt. Leon har inte sovit bra inatt, spytt, bökat runt och varit ledsen. Jag visste precis när han skulle spy för då spottade han ut nappen och hostade till innan. Men jag fick alltid vända honom uppåt för han låg alltid på rygg och jag är livrädd att han ska kvävas av sina egna spyor (även fast det är omöjligt på barn?!) men han gjorde
Morgon runt halv 10 och då la vi oss på soffan och har legat där hela dagen. Förutom en liten drick och äpple paus. Jag drog även dammsugaren och skurade alla rum så det känns rent här. Har alla sängkläder i tvättmaskinen nu och ska tvätta upp all övrig tvätt. Den här mysiga långhelgen vi skulle ha startade inte riktigt som jag tänkt mig. Lilla älsklingen. Nu har han inte spytt sedan 7 imorse så förhoppningsvis är det över. Lös i magen är han däremot men hellre det än andra vägen.

Magsjukan

Ja så nu har Leon blivit magsjuk, det gör så ont i mig att se han tycka det är så obehagligt att spy, han förstår ju liksom inte vad det är som händer. Åh så typiskt att Jocke åkte imorse. Hur gör man med all tvätt? Han har redan spytt ner sina lakan, 1 handduk och nu somnade han på mitt ben. Vet inte vad jag ska ta när nästa attack kommer. Mitt lilla lilla hjärta, det blir bättre.

För ett år sedan

Hade vi varit hos mormor hela helgen och grillat och ätit gott. Leon var så liten och så duktig varje gång vi var någonstans. Kom ihåg att han sov frpn typ 17 till 23, precis lagom tills vi skulle hem. Tiden flyger förbi och nu har jag en sån där känsla att jag vill pausa allt för en liten stund. Andas in allt som händer med Leon och förvara det där för alltid. Jag önskar att ja skulle kommit ihåg alla gånger jag tänkt "det här ska jag komma ihåg" men tyvärr gör man inte det. Man kommer ihåg konstiga saker, saker där allt bara var om du förstår. Men att få barn är det absolut bästa som hänt mig och det går inte att förklara kärleken samtidigt som man inte kan förneka att det tar otroligt mycket tid och att det ÄR jobbigt. Nu ska jag gå in och lägga mig bredvid världens finaste son och snusa honom lite i nacken. Pappan, vi älskar dig <3

Ensam

Nu är Jocke på väg till Arlanda för att åka till Peking så nu börjar mina 4 dagar ensam hemma. Vi har inte varit ifrån varandra så många dagar sen Leon kom, jag hatar som sagt att vara själv. Är fruktansvärt mörkrädd och allt sånt där så det här blir en utmaning mot mig själv. Vi ska snart ta en promenad till outlet och sen kanske det blir leklandet!

Måndag morgon

Imorse gjorde Leon morgon halv 7 men jag fick ligga och dra mig till 7 iaf. Nu har han härjat runt och somnar precis i soffan på mysfilten, älskade unge! När han vaknar ska vi till centrum och Kika lite och träffa mormor/gammelmormor. Lite skönt är det iaf och gå upp tidigt och duscha ock fixa sig på en gång. Man får ut så mycket mer av dagen då.
Den här veckan ska vi försöka träffa Isak och benjamin. Nu när jag börjat jobba igen så träffas vi alltför sällan, så
Får passa på den här veckan :)

Så var det söndag

Har ny gjort min jobb helg! Gick så
Jävla bra så det har varit hur skönt som helst. Tiden har gått fort och det har inte varit kaos som det alltid brukar vara. Nu
Är jag ledig i 1 vecka!! Kan inte bli skönare känner jag. Jocke åker till Peking ons-sön så det blir bara jag
Och Leon hemma, Ska bli jättemys att få spendera hela dagarna med Leon! Nu är det söndagsmys!!

Freeedag

Äntligen fredag var jag nära på att Säga, men eftersom man jobbar i helgen så spelar det inte så stor roll!
Planen idag var leklandet men Leon är
Lite snorig och sen så somnade han runt 11.45 och vi skulle träffas 12.30. Så nu ligger han och snarkar här bredvid mig.
Är verkligen inte så sugen på att jobba helg, kommer vara såså mycket och plus ett besök från våran konsult. Men det ska gå bra och vi ska klara det här nu!


Ta bort det onda

Usch inatt hade vi en sån jobbig natt att ja nästan ville gråta när Jocke väckte mig imorse och frågade om jag hade försovit mig. Leon har gråtit, somnat, vaknat 15min senare och gråtit i sömnen, i vaket tillstånd, och han mådde så himla dåligt. Jag somnade för första gången runt 2 för jag hade sån där jbbig hosta man får när man är sjuk. Och så höll det på, hela natten. Att fredagen kom och en jobbfri helg väntar kunde inte passa mer!

Leons presentkort på hans 1års kalas. Bortskämd med massa fina presenter

Sjukling

Usch här hemma går vi alla och är Lite sjuka tillochfrån. Jag har väl drabbats mest men börjar bli på bättringsvägen nu. Så ikväll har jag och Jocke varit på introduktionsutbildning så han får övningsköra med mig, nu väntar vi på alla papper som tillstånd och grejer sen är det bara ut på vägarna! Jag har som mål att ha det efter sommaren. Med en
Liten kan vi inte bara dra ut och köra
När som helst sen ska jag ha tiden att plugga osv så det målet kändes rätt!
Så ska börja plugga lite skyltar osv nu
Så jag vet vad allt betyder.

Sååå skönt att sommaren är här nu!! Iaf för tillfället :)

RSS 2.0