För kul kväll

Igår var typ bästa kvällen på länge, allt blev så spontant och ni vet att jag är inte den som gillar att gå ut i stan. Men sen stod jag där på white room klockan 04.45 och hade haft as roligt! Då hade vi varit på Grönan, fridays och Soap bar innan och spenderat lite pengar vi vunnit. Hem kom man när Jocke steg upp till jobbet och efter 4 timmars
Sömn skulle jag käka lunch med Vickan och sen hämta Leon på dagis.
Ibland är livet för bra!

Sova lite kanske

Har precis lämnat Leon på dagis och kommit hem och landat i sängen, nerbäddad framför tvn. Det här är ganska skönt när man är Ledig nu när leon börjar på dagis. Man kan gå hem
Och sova några timmar och bara vara. När han blivit mer van vid dagis så kommer han få vara hemma med mig men han måste få komma in i det lite först.
Nu när jag har stängt på jobbet har jag och Jocke gått om varandra helt och ses bara några minuter på morgonen men när jag jobbar dag så har vi kvällarna sen!
Saknar familjen Emilia redan!!! Hon och Leon har börjat hålla handen och är så mysiga när dom dom inte slåss om leksaker haha! Från något till något helt annat, ikväll blir det Grönan med bästa kollegorna!! Middag, fem kamp och dricka lite

Promenad till dagis

Det tar tid att gå till dagis med Leon vill jag lova. Vi blev osams massa gånger på vägen men fram kom! Då var det dags för fruktstund utomhus i det fina det. Det var värre att säga Hejdå idag för nu hörde jag verkligen hans förtvivlande gråt medans jag gick hemåt. Men det går framåt på dagarna, han är inte lika ledsen längre och sover lite bättre så det är skönt. Dock var han lite varm och snorig imorse, suck! Väldigt vanligt vid den här tiden sa dom på dagis så hoppas det bara är lite snor så han inte blir sjuk nu.

Första lämningen

Idag var det första gången jag lämnade Leon på dagis, (ja jag kommer alltid säga dagis) det kändes som att mitt hjärta gick i tusen bitar när jag bara vände ryggen och gick ut genom dörren medans han var så himla ledsen. Han förstår ju inte att han bara ska vara där några timmar och sen hämtar vi honom, han tror att vi lämnar bort honom och det är det som är det jobbigaste. Men som Madde sa, så länge vi vet att vi hämtar honom igen så vet vi ju att det inte är någon fara, vi lämnar inte honom förevigt. Nu har jag fixat och Donat i några timmar hemma och är på väg till jobbet för att jobba stängning. Upp imorgon och lämna och samma visa då också. Lilla gubben jag hoppas du förstår snart och ser dagis som någonting roligt och inte någonting hemskt!

Härliga lördag

Har spenderats med fina vänner hemma hos tesse! tror cia och sofie gick runt 1 tiden och då hade vi pratat i flera timmar om allt och ingenting ute på balkongen. Trodde Leon skulle vakna tidigt då han somnade runt 8 men vid halv 9 så slog han upp sina ögon och Emilia vaknade strax efter. Nu har vi myst hela dagen och skulle börja röra oss hem men det började spöregna så vi avvaktar lite tills det lugnat sig, får se om vi stannar tills pappan kommer och släpper av Robin.
Tack för igår fina vänner!

Livets skola

Idag ska vi hem till Emilia och Tesse på bus och tillochmed sova över! Våra män är ute på äventyr och båda hatar att sova själv så det passar perfekt.
Ska strax åka till outlet och kika lite och och hämta ut någon gratis påse inför förskolan som barnenshus delar ut. Igår kom Madde hem till mig och hon satt och förade och jag drack läsk.
Vissa människor suger ur onödig energi ur en och det ska jag lära mig och förtränga. Vissa människor inser inte att man kanske måste bry sig lite mer och vissa människor är bara. Men så är väl livet kanske?

Till någon jag trodde fanns

Glöm aldrig att det var du som spottade på massa år av vänskap, att det var du som kastade det i sjön. Skrattretande hur du kan bete dig helt normalt när vi ses, när det uppenbarligen är något som ligger och trycker. Men det kanske inte var värt det att lösa det för dig? Ha det så bra i Norge så kanske vi ses någon gång när du inte är så stor i dina egna ögon.

Sjuk trött hejdå

Ingen bra tid nu, sjuk och jävlig. Usch usch usch... Leon ramlade idag på
Förskolan, ned för en stentrappa...lilla wowwi har skrapsår i pannan nu. Stackars. Får vara hemma och kurera mig imorgon, vill verkligen må
Bättre i helgen eftersom jag ska jobba.
Ska förbi katterna och umgås lite tänkte jag!


Förskolan

Det är så ovant allt som händer nu, igår var Leons första dag på nallens avdelning. Det gick hur bra som helst. Idag är han där 9-11.30 och ska äta lunch med alla, Jocke är den som skolar in honom då han är ledig till 27aug. Men allt har gått jättebra iaf och det är
så skönt att se att han trivs och har kul, det är väl det som är det viktigaste. Dom sover sin vila mellan 12-14 så nu ska vi försöka få in den rutinen på Leon, för någon månad sen sov han exakt så men sen började han med att somna klockan 14-15 så blir nog några lämpliga dagar nu men hoppas han kommer in i det snabbt.

...

"Before you start pointing fingers at me, make sure your hands are clean"

1års kalas

Var lite för snabb på knappen innan haha. Idag fyllde den sista av grabbarna grus 1 år! Så vi har varit på kalas och ätit massa gott och killarna har röjt runt som tokar. Isak håller på att lära sig gå och Benjamin och Leon skulle styla och visa upp sig hela tiden för att dom redan kan gå, såg så roligt ut. Har haft en jobbhelg som har gått tok bra annars. Så är ledig i 2 dagar nu haha alltså jag skrev precis år istället för dagar först. Det hade inte varit helt fel! Imorgon vet jag inte vad vi hittar på, vad behöver man nu såhär strax innan det är dags för dagis?!

1ård kalas

Hej vänner!

Idag ska det grillas med familjen Emilia, så jävla gott! Leon har sovit från och ligger fortfarande som en utslagen hjälte? Han sover dessutom på mig och jag vågar inte röra på mig, måste verkligen gå toa. Hat ni haft en skön sommar? Eller kan man kalla det sommar så som vädret varit? Om 2 veckor börjar skrotnisse på dagis, herregud är inte mentalt redo för det ännu.

RSS 2.0