Mat monstret

idag fick Leon smaka på puré för första gången, morot och potatis. Först var han skeptisk med sen så skrek han efter mer så fort skeden lämnat munnen haha. Lilla matvraket som han är. Kul att han tyckte det var gott iaf, så imorgon ska han få lite till och det lär han ju uppskatta. Mammas fina kille!

semester tider

jag är fruktansvärt dålig på att blogga nu för tiden. Ändå så har det inte hänt speciellt mycket som tagit min tid, lathet. Igår var vi på På 1års kalas/dop och det var jätte trevligt och fint, det var lilla Hulken som redan har blivit 1 och som döptes samtidigt. Leon var jättesnäll och skiftade med att sova och charma folket. Mot slutet ficm jag världens huvudvärk vilket förstörde lite men vi rörde oss hemmåt och det försvann efter någo timma. Leon var helt galen igår när jag busade med honom inne i sovrummet när vi kom hem, allt var superkul och det var som att han sa "igen, igen" fast på hans sett. När vi sen under kvällen satt i soffan så började jag kittla honom och han skrattade högt och ljudligt flera gånger, hjärtat smälte och jag fick ett lyckorus genom kroppen flera gånger, våran fina lilla kille börjar bli stor nu och blir 3 1/2 månad på Tisdag redan! Han ska snart få smaka på lite mat, tänkte tjuvstarta lite, morot och potatis köpte jag, ska bli kul och se hur han reagerar. Nu börjar busungen bli trött så ska hjälpa honom lite på traven..

Älskade unge vad du förgyller våra dagar

img_7882 (MMS)

Älskade unge vad du förgyller våra dagar

dåligt

väldigt dåligt med bloggandet från min sida, har haft andra saker för mig får jag skylla på. I Lördsgs var det isf 70års fest för morfar och det var trevligt med massa människor som ville gosa med lilla Leon. Alla påstod hela tiden vilken lugn och snäll bebis han är som inte har problem med att skickas runt bland folk och det är ju bara bra att vänja honom med andra personer än bara mamma&pappa. Men vi har ju alltif vetat att han är väldigt snäll och skiker bara om han är hungirg eller övertrött. Det blev en taxi hem sen och Leon sov i bilstolen och fortsatte sova när jag la honom i vagnen sen. Imorse slog han nästan sitt rekord med att sova, han vaknade 7.15 för första gången sen han la sig runt 22.30 igår, duktiga killen! Jag tänkte alldeles strax hoppa in i duschen, skulle behöva hämta ett paket i Bby så funderarpå att knata dig så har man det gjort plus en prommis på köpet. Ikväll ska jag nog vara barnfri och åka in oxh sätta mig på Snaps med dom tjejerna som är hemma. Seperations ångest från Leon bara jag tänker på det men jag måste ju öva på att vara borta från honom längre än någon timme sen behöver nog jag få koppla av lite och bara umgås med mina vänner. Var över 1år sen nu jag var ute senast, hat nästan glömt bort hur man gör haha

Nu har jag och lilla busungen varit ute på...

20110723543 (MMS)

Nu har jag och lilla busungen varit ute på promenad i 2timmar. Nu ska vi hem och väcka pappa som la sig sent igår och är säkert jätte trött men nu vill leon hem och äta mat och som sagt så sker ju allt på hans villkor. Finaste lilla du.

Nu är vi på väg hem från landet, vi fick e...

Nu är vi på väg hem från landet, vi fick en myr attack av skogsmyror och dom var överallt och la ägg så jag ville hem en dag tidigare för man kunde inte slappna av någonstans. Sen när man har en liten blir ju allt lite värre. Ska bli så skönt att komma hem!

Idag blir världens finaste Leon 3månader, ...

20110718540 (MMS)

Idag blir världens finaste Leon 3månader, hjälp vad fort tiden går med vårat lilla hjärta. Igår var vi över till åland med madde och jimmy och Leon fick converse i 3månaders present av mamma och pappa, dom är lite stora fortfarande men han växer ju så det knakar i väggarna. Idag åkte jimmy och madde hem efter dom spenderat några dagar här och Leon har varit så duktig (som alltid) och somnat för natten runt 10 och sovit till morgonen. Nu ska vi njuta av sista dagarna här innan vi åker hem på fredag igen. Hoppas ni har det lika bra som oss

Flyga på mammas ben är roligt och spännande!

20110715531 (MMS)

Flyga på mammas ben är roligt och spännande!

en promenad genom stan

Hallå hallåå.. sitter vid datorn för första gången på riktigt länge! Så nu kan jag slänga in lite bilder också. Men jag har nog bara gamla bilder kom jag på nu, måste föra över dom nya, speciellt nu när min mobil är så knasig och gör saker utav sig själv.

Idag ska jag och Leon gå till Vällingby, Jocke sa att det tar c.a en timme, jag tror det tar lite längre tid men vi får se! Ska fixa lite saker och kolla på dopklänning till Leon. Varken min eller Jockes familj har några sparade, tråkigt eftersom sånt där ska gå i arv, men vi får fixa en ny som Leon får passa vidare sen. Nu har lillen precis vaknar efter en liten power nap och han är alltid så himla glad när han är nyvaken och får syn på en, han ler åt allt och är jätte busig. Fina lilla killen.. Men nu måste vi börja fixa oss här, mat, byta blöja, kläder och allt annat ska fixas!


Jag och J i Riga förra sommaren.

Jag sova? Aldrig :)

20110713518 (MMS)

Jag sova? Aldrig :)

Godmorgon världen!

20110713514 (MMS)

Godmorgon världen!

Nu är vi på väg till leons gammelmormor. M...

20110712513 (MMS)

Nu är vi på väg till leons gammelmormor. Mormor kommer också vara där och jag insåg nu att jag glömde myggnätet hemma, inte bra eftersomn han älskar att sova ute i trädgården där. Vi får pyssla ihop en lösning helt enkelt

duktig

Idag gick jag till Jakobsberg igen, idag hade vi sällskap av Madde och det vart riktigt varmt där ett tag. Vi träffade Malin som bara blir större och störreoch har c.a 2veckor kvar nu bara. Ska bli så roligt att prata om allting sen och hur hon tyckte förlossningen och allt sånt var, älskar att prata om sånt för ingen har ju samma upplevelse som sig själv. Nu har min lilla prins vaknat och är hungrig, dags att mysa lite granna!

Leon ligger och tjuvkikar med ena ögat med...

20110710512 (MMS)

Leon ligger och tjuvkikar med ena ögat medans han sover, måste ju hålla koll på mamma och allt annat. Idag har jag gamla Leon som bara är glad och njuter av livet. Hoppas på att stannar hela veckan. En dag hoppas jag att han förstår hur mycket kärlek det är runt omkring honom, älskade Leon

På prommis till jakan. Regnskyddet glömde ...

20110710510 (MMS)

På prommis till jakan. Regnskyddet glömde jag hos sanela när jag sov där, självklart börjar det spöregna. Gjorde allt för att skydda prinsen, inte för att det läcker igenom men hej klant mamman.

mammas prins

Jocke åkte precis iväg med Leon till Ica, han ska handla fredags gott! jag sitter och funderar på hur jag ska kunna lämna Leon en hel kväll snart när jag redan blir orolig och nojig över att han kanske är jätteledsen där borta eller tror att jag lämnat honom. Måste öva mer, men det är väl inte så konstigt att man känner såhär när jag spenderar all hans vakna tid med honom. Han har börjat förstå lite mer nu hur han kan använda sina händer, han har nämligen en boll i massa fina färger som han älskar att titta på, och nu har han kommit på att han kan slå på den med sina händer. Även när han sitter i soffan och ser sina händer på magen så stirrar han på dom som han tänker " wow, tillhör dom här min kropp också!" vad kul det är med utveckling. Kan inte förstå att han blir 3månader om ca 2 veckor. Stora killen!

Leon tar en liten nap medans jag kollar på...

20110708506 (MMS)

Leon tar en liten nap medans jag kollar på ellen. Är så himla uttråkad idag men finns ändå ingenting att göra. Har tänkt ge oss ut på promenad men vill duscha innan och det är alltid ett projekt. Vi ligger väl kvar här i soffan och myser istället. Leon är på lite bättre humör idag *peppar peppar*

en vanlig torsdag

Nu ligger Leon och tar en liten nap, jag passar på att fixa mig för annars vet man aldrig är man hinner med det. Jag måste verkligen boka en tid hos frisören nu och kapa av mitt hår ganska rejält. Det är så himla slitet och äckligt i topparna att jag inte ens vill ta i det. Sen griper Leon tag i det så fort han får chansen och det är inte löst han drar i det heller. Så lite längre än axlarna åker det av till och det ska bli så himla skönt. Ska även gå på fiskpedikyr med Jocke och ansiktsbehandling med Madde och efter det kommer jag känna mig som ny igen. Skulle vilja fixa naglarna också så känner man sig extra fräsch. Men nog om detta.. idag ska vi åka hem till Mamma som precis flyttat och hälsa på. Jag ska även få träffa Ozzy och Rocky men dom är nog inte så glada på mig, speciellt inte Ozzy, sist han såg mig ville han inte alls hälsa eller gosa, min lilla älskling. Eller ja får väl se om han tycker att han är det fortfarande. Innan mamma hade jag tänkt ta en sväng i jakan, åka till barkarby och hämta ut ett paket och köpa med sushi för idag har jag en sån dag då jag är jättesugen på det. Men nu har jag tusen andra saker att fixa!

Sova borta

Igår så sov jag och Leon över hos Leons gudmor, vi var där på eftermiddagen/kvällen sen vart det så sent så vi stannde över natten. Leon var lite bråkig och kinkig på dagen som jag skrev men somnade runt 23 någongång. Han var så duktig och sov fram till 7.00, men jag vaknade typ varannan timme under natten för jag vart nojig. Vagnen stod ute vid köket nästan så jag kunde inte höra hans andetag. Kommer det där någonsin försvinna? Idag gick han in på dag 3 av bajs fria dagar. Jag har gått och blivit orolig och gjort allt för att hjälpa, sprungit och tittat utifall det kanske kommit lite bara. Men sen när farmorn kom hit så vart det bajs fest. Jag pussades, kramades, och vart såååå himla glad över att han äntligen fick ut något. Säger som många föräldrar - trodde aldrig jag skulle bli så glad över bajs. Men så blir det när man har små. Dopet är bokat och 95%klart, dopkort och lite annat som ska fixas bara, känns skönt att man tog tag i det verkligen så att det händer någonting men oj vad jag och sväris satt och planerade, ritade, diskuterade hundra olika ideér, typsnitt, material och gud vet vad. Men jag tror det blir lättast att beställa till slut, har hittat en bra hemsida nu med jättefinakort som J ska få se. Nu ska jag krypa ner i sängen innan ögonen går i kors här hemma!

läkar kontroll

Idag ska vi på 2 månaders läkarkontroll med Leon. vi har tid 11.30 men bussarna går bara halv så vi får åka in timme innan och sysselsätta oss med något annat under tiden. Imorse badade jag Lillen men idag uppskattades det inte, som jag sa igårså är han lite gnällig för tillfället så det var väl därför. Han har inte bajsat på 2dagar nu så magknip har väl med saken att göra också. Ska prata lite med läkaren idag och kolla vad dom säger, för han är verkligen inte sig själv just nu. Ska bli roligt att se hur lång han blivit, skulle tro att det ligger runt 60cm nu, stora killen! Vi hat så dåligt väder här idag igen så ute och sitta i solen kan man väl skippa. Får se om jag träffar Madde och Malin, dom skulle åkt till Lagunen idag men ja tror dom struntar i det. Vi måste även leta upp en present till gammelmorfar som fyller 70 snart, svårt det där med presenter. Men tror jag har mig en aning om vad det blir för något. Nu måste mamman sätta fart här om vi ska hinna med bussen överhuvudtaget!

helgen

Leon har varit lite gnällig dom senaste dagarna, han kan inte ligga själv utan vill vara nära hela tiden. Mysigt med kan bli lite jobbigt på dagarna då man inte kan fixa med allt som ska fixas men det kanske bara är för nu. I fredags iaf så var Jimmy och Madde här, vi grillade och åt gott och satt uppe på våran bak/ framsida ända till 3, så man var väldigt trött dagen efter öven fast Leon somnade vid 23 men det får man väl räkna med. Lördagen var vi bara hemma då jag kände mig hängig och ont i hela kroppen, antar att jag fick mjölkstockning som fortfarande sitter i lite då det gör ont bröstet men det vill inte försvinna riktigt och jag ve intevad jag ska göra. leon äter ju från det bröstet men jag tycker han äter mindre än förut så det är väl därför. Lördags natten så somnade han vid 22 och sov ändra fram till 07.45! Han måste sovit otroligt bra och det behövdes för alla i huset tror jag. Igår var vi på middag hos Jockes pappa och var proppmätta när vi åkte därifrån, inte alla dagar man äter 3-rätters. Idag har vi varit iväg och handlat lite blöjor då han måste gå upp till storlek 3, gud så han växer, när han föddes så var 1orna på tok för stora och nu är det redan dags för 3orna. Ibland vill man bara trycka på pause och njuta av det som finns nu, samtidigt som det är så himla roligt att se framstegen som görs varje dag så får man lite ångest. Nu ska jag hoppas på att min mjölkstockning släpper så fort som möjligt så det inte blir som förra gången och blir en inflammation, usch.

dåligt

har varit riktigt dåligt med uppdateringen här, vet inte varför men det har bara blivit så. Just nu sitter jag i soffan med en liten pratkvarn bredvid mig, han har så mycket och berätta och han gör ifrån sig ljud som jag inte hört förut, så han tycker väl att det är roligt att ha kommit på lite nya saker att säga. Det är nog inte långt ifrån nu tills han börjat skratta med ljud, man hör att det är nära så det kommer väl snart. Han ser så himla busig ut när han ler sådär stort och drar upp händerna till ansiktet, sötnosen. Igår låg jag och tänkte på Tiden när vi precis kommit hem från BB, att det "bara" var 9veckor sedan känns så konstigt, det är så mycket som sker på bara 9veckor så man glömmer ju bort den där bebis tiden verkligen. Då är det tur att man har bloggen att kika tillbaka i. idag är det inte lika fint väder som dom andra dagarna men det är bara skönt för våran skull, vi ska ut på långpromenad med Sara och Benji, och det är inte skönt att dra vagnen långt och i världens backar när det är gassande sol ute, desutom blir det så jobbigt för dom små. nu ligger Leon och sparkar på mig för fullt och kräver min uppmärksamhet så nu ska jag mysa lite!
RSS 2.0