Nu är jag hemma hos mamma och titta vem so...

20110325260 (MMS)

Nu är jag hemma hos mamma och titta vem som ligger och myser med mig. Fina killen har saknat mig och har hängt med mig hela dagen, min lilla pärla.

Jag och leon ligger och myser i sängen och...

20110325259 (MMS)

Jag och leon ligger och myser i sängen och tittar på våran favvo serie. Igår var vi på dante på bb stockholm igen på återbesök och allt såg bra ut, har fortfarande lite tecken på att det är levern som spökar men blir det värre ska jag återkomma. Inatt hade jag hemska förvärkar och mådde illa men måste somnat där någon gång ändå. Snart är lilleman här <3

Hejsan! Här är en bild på vårat mysiga sov...

20110320253 (MMS)

Hejsan! Här är en bild på vårat mysiga sovrum iaf, fortfarande saker överallt men nu har vi bara vardagsrummet kvar :) ganska trött på att vara tung och inte kunna vända sig i sängen utan att det blir ett projekt är jobbigt. Om 2 veckor kanske han vill komma ut för då hoppas jag verkligen vi är klara med lägenheten

Massa roliga saker

Idag och i helgen händer det grejer, idag har jag och älskling  15 månader + att vi börjar med flytten idag!  Sen så är det knappt en månad kvar tills liten kommer. Så i helgen kommer jag inte vara så aktiv, känns inte som att jag är det annars heller iofs men så ni inte tror jag fött eller någonting.
Åååh jag vill bara att allt ska vara klart nu så det ändå som fattas är Liten, hoppas vi fåt iordning på det mesta under helgen iaf. Nu måste jag fixa sista lådan så det är klart sen ikväll!

.

Snart packat klart allting, bara det sista kläderna som ska ner i lådor, men måste tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon osv först. Sista natten hemma inatt..känns lite konstigt. Ska strax hoppa in i duschen för att sen åka mot jakan och möta upp Jocke, ska försöka få med mig honom hem hit inatt.

Idag har bebis rört sig otroligt mycket, tror det börjar bli lite trångt där inne nu <3.

37

Idag fick jag brev från f-kassan, min grav. penning blev godkänd så idag är en bra dag! Då slipper jag oroa mig för det och ha ångest över att inte jobba och tjäna pengar. Sen fick vi en ny tid för ultraljud, ska bli roligt och se bebis igen och han är nog en stor kille nu om man jämnför med sist. Nu väntar jag på att BB stockholm ska ringa upp mig, men jag vet inte varför det tar sån tid riktigt.. Imorgon ska vi till familjerätten och skriva på papper att Jocke är pappan till barnet och att vi har delad vårdnad. Sen på fredag får vi börja flytta och fixa!!!
37 dagar kvar tills lilla skrutt är här..

om allt annat faller

Jag tror det var väldigt längesen som jag var så hungrig som jag var idag. Redan när jag vaknade mådde jag illa för att jag var så hungrig. Men jag försökte tänka på annat än mat när vi kom fram.
Lite roligt var det när Jocke ringde på entrén och det kommer en barnmorska, Jocke förklarar att vi ska ta blodprover osv och hon kollar på honom och tänker "ser inte du att det står förlossning här och att det här är ett BB" och hänvisar honom till huvudentrén och provlabben. Men det var innan hon såg mig förstås.
 Det har varit lite synd om mig idag måste jag säga, först tog dom 3 blodprov, plåstrade om mig. Sen kom dom på att dom måste ta ett till. Så hon var tvungen att sticka mig igen i samma arm, och det gjorde lite ont. Sen var jag jätte hungrig, sen fick vänta typ 40 min på läkaren och provsvaren men då hade vi redan väntat emellan där också. Alltså en väldigt lång väntan.
Under tiden pratade jag med Jocke om vad jag skulle äta, nu kommer det roliga. Han sa "men man kan inte alltid få som man vill, typ aaa jag vill ha hummer, kan du fixa de?" och vet ni vad jag sa till honom att jag var sugen på? En sjukhus macka, en torr liten sjukhus macka som dom har i cafeterian på sjukhus. Det var väl inte för mycket begärt? Han väljer alltså att jämnföra detta med en hummer. Men han är fin han.

Vi väntar iaf på provsvar, jag hoppas att dom ringer idag. Jag hoppas att f-kassan kan sluta vara så himla sega med det dom jobbar med. Jag hoppas att liten mår bra och fortsätter ha det bra och mysigt i magen ett tag till.

Såhär ser mitt fina rum ut just nu. Kul oc...

20110315251 (MMS)

Såhär ser mitt fina rum ut just nu. Kul och flytta!!

pizza

Nyss tryckt, eller nej vadå nyss.. jag har iaf smällt i mig en barn pizza, första gången någonsin som jag äter upp en hel pizza. Men jocke kallade inte det en hel pizza för det var barn storlek. Måste samla på mig lite fett och mätta magen då jag inte får äta någonting och måste ha fastande mage imorgon till proverna.

Det här ska gå bra.

Boy I never love one like you



  Gråter lite till den här låten faktiskt..

hjärta.

Har redan gått in i vecka 35, veckor går fort nu så snart är jag inne i v. 36. Snart är prinsen här, kanske tidigare än vad vi trott men bara han mår bra och kommer ut frisk så spelar ingenting annat roll. Mitt lilla hjärta.
Ska in till danderyd imorgon för att ta massa prover och kolla så han har det bra, men det kommer gå bra. Bara jag som får massa tankar som vanligt. Men det är väl ganska normalt att bli lite orolig när det gäller ens barn antar jag. Sen måste man få fundera och tänka lite på sånna saker, det har en vis person lärt mig. Men nu längtar jag verkligen tills den dagen man får se vem det är som bott i min mage i 9 långa månader och jag vet att jag inte är ensam om att känna så.
En annan rolig sak jag inte kan sluta tjata om är att vi flyttar på fredag. Hela helgen har vi spenderat hemma hos jocke och packat ihop hans rum. Slängt 4 sopsäckar med skit han hade, värre än mig tillochmed.



Snart kommer mix och Lisa hem, så sjukt att dom redan varit borta i 2månader, har nyss pratat lite med Mix och dom verkar haft det mer än bra därborta. 1 april kommer Nea hem från usa, då är alla tjejer hemma och ni kan planera en baby shower för mig? bra då säger vi så.

Lilla bebis

Det börjar bli lite smått frustrerande nu och vakna 3 gånger per natt och behöva gå på toaletten, speciellt eftersom att om jag går upp, så blir jag pigg på 2 min och kan inte bara lägga mig ner och somna om. Så jag gick på toa vid 4, låg vaken till 5 och gick upp och åt lite frukost, sen gick jag och la mig igen och vaknade vid halv 10! Det har inte hänt på länge ska ni veta..jag kände mig ganska utvilad och var överlycklig att jag lyckades sova så länge.

Drömde även en jättemysig dröm inatt, liten hade redan kommit och vi låg och mös i sängen alla 3. Det känns som en evighet kvar tills jag får göra dom där sakerna. Jag vill ha honom här nu nu nu, fast jag vill ända hinna flytta innan och få iordning på lägenheten osv. Men imorgon går jag in i vecka 35 och som ni vet så var det ett av mina graviditets mål och sen är det bara att vänta på tills han kommer :)
Nu mår jag inte alls bra igen så jag ska försöka sova ett tag, ska ut och äta indisk mat ikväll!

word.

Always listen to your heart, it's on your left side but it's always right.

43.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det där med bilderna, förstår inte varför det inte funkar men ska prova igen imorgon för en blogg utan bilder är verkligen tråkig att läsa!
 Idag mår jag inge bra alls, mår illa och känner mig allmänt seg och trött på att vara gravid. Kan veckorna gå liiite snabbare så skulle jag bli väldigt happy.
Men eftersom jag inte jobbar längre så kommer väl dagarna gå jättesegt, vet inte riktigt vad jag ska göra för att fördriva tiden, men med flytten så kommer det väl en del saker att pyssla med.
Redan fredag imorgon, ska försöka ta mig ut på promenad om vädret tillåter sen kanske jag borde åka hemmåt och börja packa lite mer och rensa bland alla kläder. Mot kvällen ska jag träffa Pillan och fira henne eftersom hon fyllde år i Ons. får se hur länge jag orkar vara med men det ska bli trevligt iaf..



bilder

Nej nu har jag försökt få mina bilder till jockes data, eller lägga upp dom på bloggen men det funkar inte!
och jag blir galen..

Onsdag 9/3

Idag har jag kunnat sova lite längre än vanligt och det har varit superskönt. Förutom att gå upp och behöva kissa 3 gånger inatt och att jag drömt massa skumma saker då. Kollade iaf precis på "en unge i minuten" och började gråta när han fick ligga där med sin dotter för att mamman var nedsövd, det var så fint och jag kanske är lite överkänslig ja. 
Igår hos barnmorskan såg allt jättebra ut iaf, han har redan fixerat sig vad hon kunde känna och hon tog lite blodprover för att kolla min lever osv. Nu har jag bara 2 eller 3 gånger kvar där och tiden går supersnabbt vilket jag tycker är perfekt.
Sista jobbdagen igår och det kändes konstigt att gå därifrån och säga hejdå till alla, som min andra familj. Men idag ska jag tillbaka och lämna lite nycklar osv och bjuda på kladdkaka och massa mums jag bakade igår!
10 dagar kvar tills vi flyttar nu, ser fram emot det så himla mycket, men jag vet att dom där dagarna kommer bli jättejobbiga när man ska få iordning på allt osv.. Sicken osis att jag är preggo och inte kan bära osv då..

Idag fyller lilla Benji redan 1 vecka gammal, känner att jag måste träffa honom ganska snart, bebis cravings!

Skynda lite nu tack

Snart sticker jag iväg till jobbet för att (förmodligen) jobba mitt sista arbetspass innan bebis kommer!
En kortis från 11.30-15.00 men är inte alls på jobb humör idag. Men sen ska jag iväg till barnmorskan vid halv 5 med Jocke för en rutin koll. Ska prata med henne om att det kliar under mina fötter och på handflatorna, kan vara något med levern osv och vill vara på säkra sidan.
Imorse så upptäckte Jocke att hans förlovningsring var borta, om det hade varit min ring så hade det utbrutit ett tredje världskrig. Han påpekade flera gånger att "sånt här händer inte mig, det här är sånt som ska hända dig" bara för att jag varit lite slarvig en gång i tiden.
 Vi letade iaf överallt, sen kom han på att han tog av sig den ute i porten igår kväll när han skulle kolla posten, sen glömde han den där?! ute i porten?? Men den låg iaf kvar där och det var ju tur för honom!
Om 11 dagar så flyttar vi, nu går tiden fort och jag gillar det (förutom separationsångesten jag har för att flytta ifrån mamma) Lilla Benji blir redan 1 vecka imorgon, sara hade lite ångest när han var 2 dagar för att tiden gick så fort haha. Så fortsätt såhär nu så kan Mars månad vara över och då börjar den riktiga väntan, kan ju hålla tummarna att han kommer lite tidigare!


dålig

Jag vet att jag är dåligt på det här med att uppdatera ofta och lägga in bilder osv, Jocke påpekade det igår, och då är det illa. Men som jag sa till honom så har jag haft andra saker för mig i helgen, som att umgås med min familj. Haha. Eller jobbat kanske. Men just nu så ser dagarna ganska likadana ut, Jag jobbar mitt sista pass imorgon, på ett år. Känns jättekonstigt, sen så ska jag gå hemma och vänta och vänta och vänta.
Iofs så har vi en hel del att pyssla med efter den 19e, kan inte förstå att det bara är 2 veckor kvar tills vi flyttar. Men som sagt, det där med att skruva ihop möbler och få iordning på allt tar väl sin lilla tid. Speciellt när vi bara har köpt nya möbler och allt ska skruvas ihop. Och jag lär inte få göra så mycket när Jocke inte är med, för han vill säkert säkra att det ser bra ut, tönt.

Jaja idag så kommer inte Sara och Tommie vara med på föräldrargruppen eftersom Benji redan tittat ut.
Tråkigt men det är ju ändå sista gången idag. Imorgon ska vi till min BM och mäta magen osv, ska bli spännande och se vad jag mäter nu!

Bebis mys

Idag har jag spenderat min eftermiddag hemma hos Sara och Tommie och myst med lilla Benji, helt ofattbart att det är just den där lilla killen som låg och gosade i hennes mage. Nu längtar jag efter våran lilla kille ännu mer, helt ofattbart mycket och jag vill helst ha honom här nu. Fan så söt han var och gosig och liten och jättesnäll.
Visade även sig att jag och sara har köpt likadana vagnar vilket var lite roligt tyckte vi.
Jaja nu får Mars måndad gå jättefort så det blir April så lilla killen kan titta ut..

Fullt upp

Igentligen måste jag börja röra mig in mot stan så jag får det här gjort, men det känns otroligt jobbigt. Dels att sitta på tunnelbanan i en halvtimme, utan musik osv. Sen när jag är klar i stan ska jag åka till jobbet och lämna det, och sen åka mot Hässelby. Kommer vara hemma lagom tills Jocke kommer hem.
Imorgon får Sara och Tommie åka hem med lilla Benji, Blir nog ett besök där i helgen eller nästa vecka, dom vill väll landa lite och komma in i det hemma först antar jag. Jag har så många frågor till henne om själva förlossningen osv, är så himla nyfiken på allt nu när det är våran tur snart!

Nej men om man ska börja röra sig kanske så man får det här gjort någon gång..

mysigt

Har precis pratat lite med Sara som ligger och myser med deras son på sjukhuset. Allt gick jättebra och han kom ut supersnabbt. Ungefär 6 timmar efter att vattnet gick, om man får sån tur när det verkligen är dags haha.
Jag vill att tiden ska gå fort nu, jag vill också mysa med min son, min nya familj.
Nu väntar jag på att Jocke ska komma hem så vi kan börja med middagen osv, iofs är jag verkligen inte hungrig, har mått illa hela dagen och vet inte riktigt varför..

Alla föder barn

Alla får sina bebisar nu, jag börjar bli lite avis på dom som låg lite före mig och jocke med att producera ett barn, haha! Jessica fick sin idag, Saras vatten gick imorse och är inne på förlossningen nu och jag är så himla nyfiken på hur det går. Då kommer alltså dom inte vara med på sista föräldrargruppen nästa Måndag som jag trodde.
Det känns sååå lång tid kvar för mig, men jag får tänka posetivt att det är flytt om c.a 2 veckor och efter det så är det bara 4 veckor kvar. Sen kan han ju faktiskt komma lite tidigare..

Idag ska jag och mamma åka och hälsa på hulken (kusin barn) och få lite bebis saker osv från dom.
Sen ska jag träffa Madde och hitta på någonting. Nu måste Sara höra av sig snar, jag dör av nyfikenhet här..
RSS 2.0