Hej på er!

Glömde bort bloggen lite efter i helgen men kände att jag inte hade så mycket att säga.

Idag har jag och leon lekt som aldrog före och han har varit så mysig och
Glad hela dagen. Överröst en med kramar och bett (han gillar att bita en på hakan och kinderna) älskar dagar som dessa då är han glad och mysig hela dagen. Dom kommer allt oftare nu när han börjar bli äldre.

Skulle behöva posta iväg lite paket idag så det är planen, och stor handla!

Kvalitets tid

Med mig själv, mysigt
Värre!

Stora killen

Åh det är så mycket som händer i Leons utveckling nu, det går så
Himla fort. Han kryper som om han gjort det hela sitt liv, lärt sig vinka, lärt sig vart lampan är, fått 2 huggisar och 2 tänder där nere. Han börjar gå mot möbler och dansar när han hör musik. Våran lilla kille kan inte kallas liten längre utan blivit en stor kille! Kan inte förstå att han och hans kompisar snart fyller 1 år.

26 januari

Idag åker den sista som lämnar Svea för Thailand. Känns tomt och konstigt men jag ska försöka och inte tänka på det sen har jag ju Sanela och Mickan kvar här hemma.
Igår var v&m och s här och vi käkade thai mat och umgicks. Leon höll lådan till 22 tror jag sen sov han oavbrutet till 5.30 imorse då han ville ha mat, det tackar vi för! Idag ska jag iväg och posta lite paket och kanske ta en fika med en vän. Måste hämta Leons pulka imorgon från farmor så han får åka lite. Svåra är bara att få på han skor, han hatar skor och korvar bara sina fötter, strumpor
Och raggisar blir ju för kallt? ngn som har samma problem kanske?

Lite jobbigt

Saker känns lite jobbiga just nu då folk ger sig av i 3 månader, och det är
Dom personerna jag umgås med vardagligen. Så det kommer vara väldigt tomt här hemma nu och jag tycker det känns allmänt jobbigt bara att inte kunna träffas och prata som vanligt. Men jag får väl hoppas att tiden går lagomt fort nu. Så ska jag satsa på träningen stenhårt!

Nu ska jag få en liten tröttis att sova, skulle behöva handla lite men jag har ingen lust till någonting just nu så det tar vi imorgon.

Jobbat lite

I helgen, i fredags vart det som sagt en vinkväll och lite utgång. Träffade massa roliga människor på mp så jag vart jätte
Glad! Lördag och söndag var det jobb och lördag var en jätte viktig dag men det gick hur bra som helst iaf och jag jobbade bara 4 timmar istället för 11 - guldvärt! Igår var det ett långt pass
Som vanligt men tiden gick fort och jag jobbade över lite så var hemma till 20.30, lagom trött.
Idag ska jag träffa damerna som åker till Thailand imorgon, kan inte förstå att tiden gått så fort så att det redan är imorgon dom åker, men det är väl positivt, då är dom ju hemma snart. Kommer vara lagomt tomt här hemma tills Leons 1års dag för då kommer dom hem!

Leka själv

Oftast på dagarna så är Leon ganska duktig på att leka själv. Han pillar här och där, ställer sig upp mot allt. Även om det är gjort för ramla och slå sig. Kryper lite överallt och hittar saker han kan leka med överallt. På bilden har ha. Hittat pappas väska som man kikar i, det kan ju finnas något spännande?

Fredag

Det jobbiga med mina sömnproblem är att jag självklart är så jävla trött på morgonen sen. Fast det kunde vara värre. Det är som att man har någon spärr om att man inte är trött när man har småbarn och måste gå upp tidigt (ja eller jag har iaf det) blir pigg på 2 min vilket är ganska skönt. (inte lika skönt när man vaknar mitt i natten och blir pigg, Men aa ni förstår)
idag ska jag dricka lite vin med några av tjejerna som åker till Thailand på tisdag. Blir nog en liten utgång på det efter. Men har en viktig jobbdag imorgon så blir ganska lungt.

Kan inte sova

Riktigt trött på Mina sömnproblem, blir det inte bättre snart så måste jag få lätta piller eller något. Såhär kan det inte fortsätta när jag börjar jobba! Drömmer
Lite om radhuset jag vill ha.. Jaha nähä dit kommer vi ändå inte flytta.

En aning bitter

Ååh jag har hittat det perfekta radhuset till mig och Jocke här i skälby. Det är så
Jävla perfekt och skulle passa oss perfekt. Där skulle vi kunna bo länge, men nej eftersom vi inte är miljonärer så får vi vänta några tåg. Det bästas att det är så himla billigt om man jämför med andra priser på liknande radhus. Åååh snälla kan jag få vinna några hundratusen bara?

9 månader

Jag kan inte förstå att Leon blir 9 månader idag. Tiden går verkligen så fruktansvärt fort. Han har idag funnits lika länge utanför magen som han låg inne i magen, hur knäppt är inte det? Jag var ju gravid i en evighet. Och hur mycket som verkligen händer på 9 månader i utvecklingen. Snart börjar jag jobba igen och den här mammaledigeten har gått alldeles för fort och vart den bästa tiden i mitt liv än så länge tror jag. Att få vara mamma till Leon är iaf det bästa som hänt mig. Grattis på 9 månaders dagen liten, vi älskar dig!

J&L

Min familj är det bästa som finns, vänta tills ni har eran egna lilla familj kära ni, då vet ni vad kärlek innebär.

Lilla björnungen

Helgen har varit lugn och skön men går alldeles för fort som alltid. Vi har haft
Familjemys med god mat och lite godis och nya serien revenge har gått på tvn dygnets vakna timmar. Nu är det ny vecka igen och vardagen rullar på som vanligt. Nästa helg är det dags för jobb igen, men det är tjejernas sista helg i Sverige (ja på 3 månader iaf) så en liten utgång blir det nog.

Nu rullar Leons favorit program på tv'n, i drömmarnas trädgård med makka-pakka och upsy daisy så då kan man plocka undan eller städa för då är han som fast, lilla Björnungen

Bilder

Blir mest bilder och lite text just nu, så skönt att mobil blogga så blir oftast så :)

In ut riva slita

Leon älskar verkligen att öppna alla lådor och kika vad dom innehåller, vi har barnsäkrat vårat hem nu då han är en hejdare på att krypa och ställa sig upp mot saker. Men den understa lådan är "hans" med mjuka och spännande saker som jag brukar locka med medans jag lagar mat och vill ha koll på honom. Han är ett riktigt litet busfrö och älskar att göra saker han vet att han inte får göra. Då tittar han på mig och skrattar och gör det ändå såklart. Vad hände med lilla liten som fick plats på en kudde i knät? Tiden går för fort och jag förstår folk som har 10 barn! (no worries J, 3 räcker kanske :) )

My love for you Will never change

Snart blir du 9 månader, då har du funnits 9 månader i magen och 9 månader ute i livet. Åh vad vi älskar dig kära lilla barn

Tröttmössan

Igår natt tror jag vi hade den bästa natten någonsin med Leon. Han somnade 21.30 och vaknade inte förräns 6.30 nästa morgon. Inte en enda nappinstoppning eller något sånt. Så himla skönt. Idag ska vi till mormor och busa med katterna, dags att sätta fart lite

Promenad

Älskar att promenara idet här vädret. Man blir inte varm och äcklig och kylan är perfekt. Nu börjar det snöa in i Leons vagn, dock inte lika bra. Vi ska träff Leons flickvän nu, förhoppningsvis skrämmer hon inte honom längre, men men kärlek börjar alltid med bråk.

Vem där?

Sååå kul att busa med mamma och se sig själv i mobilen samtidigt - älskade unge vad du förgyller ens dagar

.

<3

Så duktig

På pincettgreppet, han äter våfflor och mm'ar sig efter varje bit, lilla gobiten.

Godisgrisen

Nj självklart är det hans mammas choklad. Jag som är Godisgrisen i det här huset :)

RSS 2.0