den är låten!!

haha som sanela sa, one love, true love, my love

lite halv stilig sådär

hmm.. jag e som sagt dålig på att hålla i trådarna, är det när det gäller det mesta faktist :p mina vänner vet att man inte ska lämna för mkt ansvar till mig, det slutar inte bra.
aaa men veckan som gått då? nee har bara tagit det lugnt faktist.
var i stan i onsdags tror jag det var och satt på kungsan med christoffer och robban, sen torsdags var jag bara med min juggevän och hörde hennes pappas berättelser om juggemaffian, haha sjukt.
sen igår firade vi ida, som förövrigt fyller år idag, GRATTIS!!!!
vi käkade skit god mat osv, jätte mysigt! sen drog vi till stan, där ALLA kom bort från varandra, jag och pontus drog till mosebacke och mötte upp robban, mike osvosv och alla andra gick till olika ställen. så när jag, pontus och robban, först har GÅTT från slussen till gamla stan, sen vidare in mot kungsgatan, kommer fram och ska in, så kommer jag på att sanela har mina pengar. sen tabbade jag bort legget. haha fyfaan, och mitt pass går ut om 2 dagar. USH vad dum jag är!!!
aaa, nu ska jag ner och eta och sen ska jag ringa ida. tjooz

mmm :)

fan vad dålig jag är på det här, malin borde komma tillbaka.. men det e iofs för att jag inte kan lösenordet till den här jävlen och måste logga in på just min data, och här sitter jag faktist inte så ofta.. men måste kle på mig. tjatjatja

hejDUUuuu

aaaa, det blir väl jag som håller i trådarna då. muhaha. har galet bråttom till skolan, men eftersom jag är 2cool4care så kan jag inte låta det påverka mig.
nej men igår var najs, åkte till sumpish efter skolan, sen kista med juggen. sen drog vi och mötte robban i jakan, som vann 750 tror jag det var på jacken. på hela dagen igår vann han 1100, det e sjuuukt, förstår ni hur lättförtjänta pengar det är?!?! jaa, sen fick sanela flipp och hällde ut hennes nyköpta kleder i typ buskar. hahah, har aldrig skrattat mer, så gick jag och letade efter mina skor som jag hade köpt som hon tappade bort, sen visade det sig att dom låg i påsen hela tiden, hahahah.
aaa nu ska jag till bussen, tjatja!

sista på 2v.

Var nyss nere och lämnade av min vapendragare vid bussen, det känns som om jag ska flytta ungefär
som om jag tar hedjå till alla mina vänner..var och mötte madeleine tidigare idag, käkade, kollade tv och jag lånade en bok av henne som jag ska ha på planet. Om 45 min ungefär kommer mamma&pillan och hämtar upp mig då börjar den långa resan till mitt paradis, 13h på flyget, tänk på mig imorn klockan 14.00 då ni sitter i skolan och jag just landat höhö. Älskar er tjejer..verkligen.

puss älsklingar. malin.

wohootutututuwohoo

haha sitter och bläddrar i bloggen, när jag hittar inlägget om mitt&andreas jönköping/göteborg besök. fyfaan vad bitter jag var, som tur fick vi med oss guldet hem, så fan vad värt det var. men ändå, tänk er tre timmar på en bänk typ. fyfaaan, men det var väl en del skratt iaf.
har börjat läsa "aldrig fucka upp". den verkar bra, dock är inte karaktärerna lika tunga som i snabba cash.
ska nog bege mig mot kallhäll snart och möta damen som lämnar mig i 2v, men hon kommer fan ha det bra, den grisen :)

  
jag i jönköping             me&mallsan

juppjupp

jag är så fruktansvärt rädd för verkligheten just nu, jag vill inte veta, se eller känna. jag förstår verkligen inte hur jag ska klara mig när dom för dig bort från mig. jag vill vara nära dig hela tiden, samtidigt vill jag inte ha ngt med dig att göra för det gör ont. det gör ont i kroppen när du ser mig i ögonen, när du drar fingrarna genom mitt hår eller när jag vaknar av att du bara ligger och klappar mig. det gör ont, men samtidigt kan jag inte känna mig lugnare. jag vet att du gör allt för att få mig att känna mig trygg. men jag klarar inte av så lång tid utan dig, jag har fullkomlig panik i kroppen, konstant. så till er runt omkring mig, jag ber om ursäkt för att jag är frånvarande, för att jag är som jag är just nu. jag förväntar mig inte att någon ska förstå. men så ni vet iaf. och jag vet att det e sjukt av mig att skriva det här, men jag är inte personen som pratar om sånt här.
så det enda jag ber om nu är att ni ska ha tålamod med mig, tjata inte, försök inte prata om det, eller iaf inte när jag dricker. aa det var väl allt

8 timmar

hej hallå allihopa!
jag har precis nästan packat klart..håller på att tvättar osv nu för att kolla om jag har glömt något som jag behöver. Min väska är så jävla tung, men jag har inte ens packat mycket kläder, det är själva väskan som väger också. jobbigt med övervikt? Om 8 timmar åker vi mot arlanda innan det ska jag träffa några av mina underbara tjejer en sista gång innan vi åker. Det börjar krypa i kroppen nu.. jag börjar nu förstå att vi åker till THAILAND snart.
wohoooo kvällen igår var annorlunda men rolig, slutade med några killar i klassen hos pillan och pratade om övernaturliga saker och alla slocknade i soffan runt 6 halv 7 tiden? Träffade en jättegullig ordningsvakt igår, han var jätte rolig och fick mig att skratta bara han öppnade munnen haha nej nu ska jag göra lite seriösare saker, vet inte om det blir ett inlägg till från min sida innan jag försvinner i 2 veckor, min vapendragare tar över här..
oh älskade vännen Uran som fyller 21 imorgon GRATTIS i förskott, när vi landar i thailand är klockan 2 på dagen här imorn så jag ringer då :D! eller nej jag ringer efter klockan 12 när vi är på arlanda :D
 -och julle babe. you better keep me updated, lovar att kolla efter din musse tröja, kommer sakna dig med -<3
pusspuss på er till alla mina vänner som jag inte kommer prata mer med innan jag åker
jag älskar er, jag kommer sakna er ni vet vilka ni är jag hör av mig när vi kommit fram :)

over and really out, malin

image172
  glassiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt

tjatjatja

haha, det hände just en ruuulig sak (mikymike, han e ruulig han). nej men min pappa har lovat min mor att börja banta och det lovade han... aa han har lovat det så länge jag kan minnas, så mamma började smida planer när min onda lillebror slås av idén "vi låser in honom i lekstugan, sen kommer han inte ut genom fönstret, och då jääävlar, då bantar han nog" ahahah, alltså man kanske måste se min brors min när han säger det här hahah.
aaa men idag blire melodifestivalen, eller det kanske inte heter så längre, men fuck that :) ska nog till juggen och kolla det!



påväg från lövsta,
ser dock lika frusen ut som alltid

kniven med hjärtat

var det bara jag som följde den här serien med hela mitt hjärta?
Nu måste jag fixa mig ska på "klassfest" :)

over and out malin

you really are my ecstacy

gårdagen var verkligen lyckad, var iofs skitseg hela kvällen men blev väck till slut iaf. sanela fick massa fina presenter och maten var god. haha hade inte etit (haha pnts asså) på hela dagen så tog huuuur mkt mat som helst, så fick ge bort mer än hälften.
utom på kvällen var gårdagen jäääätte stressig, fyfyfy, men allting löste sig tillslut iaf!
sen på mp fick jag träffa min älskade christoffer som hade lurat mig och sagt att han skulle till stan, haha dumbom!!
så det var en bra dag på en halvjobbig vecka faktist, tack damer och herrar. haha ;)

juggemaffia

ikväll ska vi fira juggen, som linneá redan har sagt, jag vill inte bli sjuk innan thailand..verkligen inte!
ska in till stan och kolla på present och lite kläder, linnéa och robban följer med som stöd. Jag måste gå och dushca snart sen klä på mig VARMT! guys..nu är det bara 2 dagar kvar och jag börjar bli lite rädd, jag är inte mentalt förberedd, imorn är det klassfest, när man vaknar sen så är det "idag åker vi" hehehe, avis eller?
Ikväll kommer lbi skoj! måste duscha peepsen väntar!

over and out, malin

fantasi är det vi vill ha

förra veckan var en hård vecka, det var skivor, fylla och väldigt lite sömn.
det som toppade allt var nog på onsdagen så var vi på mikes skiva, sen åkte jag och christoffer hem till mig, och det var helt omööööjligt att sova, så vi ligger fortfarande vakna när min mamma kommer in vid sjutiden och frågar om vi ska med och sjunga för lillebror. efter det somnade vi dock, men jag kom upp när det var skoldags ;)
förra helgen som var... hmm.. juste fredags var det fotbollsklassensskiva, aaa var väl inget speciellt egentligen, men träffade mikaela och emma från min gamla walthersklass, det var väldigt roligt! :)
åkte jag mot kallhäll och mötte upp en väldigt blöt christoffer, även då vare omöjligt för oss att somna (den här gången kan det ha varit för att vi sov på pontus minisoffa!!!!) men iaf, när vi lyckades somna så vakna pontus 3timmar senare, skit pigg, snacka om arbetsskada..
aaa, den här veckan har iaf varit lugn, utom ikväll då jag ska fira min juggevän :DDD aaaa, sen drar malin snart, aa skönt! hehe, eller?


haha om ni undrar varför jag har tjocktröja
så ere för att jag höll på att frya ihjäääl!!

DHW GG

min tjej bli 18 år idag, förlåt om jag lät otrevlig imorse sanela men jag hade vaknat på fel sida av dom få timmarna jag sovit inatt <3. På fredag ska det firas !!!

Ikväll har vart ganska mysigt, åkte hem till madde vid 5 tiden och kollade på dom 2 sista DHW avsnittet för säsongen OH MY GOSH säger jag bara, jag kan itne vätna heeeela sommaren ut för att få reda på saker, omöjligt!
Gossip girl var också väldigt bra / spännande..lurigt klurigt där..
Vi gick upp till donken och tog en kaffe som vanligt..jimmy kom lite senare sen även Philip vi åkte runt lite i stäket sen satte vi oss uppe vid ett lusthus så man såg ut över hela vattnet känns verkligen som förr förra sommaren när man umgick med dom hela tiden. Jag kom nyss hem och har pluggat inför mitt lilla tal imorn för historian, jag tål verkligen inte att prata inför hela klassen, det är inte riktigt min sak. Men det är bara köra, vad ska hända liksom? *ta i trä* Nej nu ska jag nog lägga mig så jag orkar upp imorgon.

over and out malin

bjuder på en bild från 9an glada gänget eller?
fr. V madde, malin.a, sandela, jag, pillan, malinb
image168

grattis min älskling!


bästa vän, 18 nu!!!! :DDD


"Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två
När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå
Du har givit mig så mycket genom åren som har gått
Är det största man kan få, det har jag fått"

peace

först till Nina : det går inte att gå in på din blogg den länkar bara vidare till någon annan sida, men ja jag kan köpa dig en miu miu väska, någn speciell storlek, färg? jag vet itne hur vi ska göra med pengarna det spelar nog inet så stor roll, men utifall jag skulle bränna min pengar kanske detä r bäst att du skicka med lite iaf? min kostade runt 200kr tror jag, jag kommer inte riktigt ihåg med någonstans där låg den :)

Nu till er övriga om 5 dagar åker jag :d det känns så otroligt skönt att alla är så otroligt avundsjuka på mig / pillan vi kommer ha det så NICE så ni förstår inte, har utlovat mms bilder till några pojkar, ska bomba en viss person så han bli otrooooligt avundsjuk :d love it.
ska till centrum med pillan när dom slutat, jag har itne sovit något inatt så orkade faktiskt inte gå upp i morse enda hade jag dragit iväg ett sms till en grabb 5.46 imorse? Nej våra bästa år imorse vbar GRYMT iaf.
Nu ska jag duscha iaf, imorn ska jag slinga plinga mitt hår, så det lbir ännu ljusare i thailand sen :)

over and out, malin

HAHAH!!

det här förklarar varför jag är förstörd dagen efter.... vet inte vad jag går på där, men bilden är sjuk

Inget samtal

7 dagar, 7 days, förstår ni grabbar och tjejer? 7 fucking jävla dagar, ursäkta mitt språk men nu är det fan nära.
Dagen på jobbet simmade förbi, dock en aning sur/irriterad/frustrerad vart jag, värre kommer det att bli. Stannade kvar till halv 5 med U för Nina slutade då, satt och pratade om massa skit  "aaa hej jag är skyldig dig pengar va" hahhahaha. internt. Efter jobbet mötte jag några av tjejerna på jakan station, sen begav jag mig hemmåt med sällskap av Ida, kom hem snacka lite skit med mamma och visade henne en sak ida visade mig idag. Den här går ut till alla er rökare "ta det största MUNBLOSSET ni kan ta, och blås sen ut röööken HÅRT på din hand, uppe på handen liksom, förstår ni" kolla hur jävla äckligt det är med alla tjära man får i lungorna på ett, jag upprepar ETT bloss???? mamma tyckte inte det var fräscht alls och jag sa att det var sånt som får en sluta röka, inte fräscht någonstans ska ni veta.

Efter det hände en rolig sak.. mamma frågar om vi ska åka till ICA och handla något gott, aaa visst svarar jag, sen börjar vi byta om till andra kläder (mamma var i morgonrock bara) sen när vi satte på oss ytterkläderna + skorna säger mamma "har du 200kr jag kan låna av dig då så får du dom på fredag" jag har inga pengar säger jag hahah då hade hon bara antagit att jag hade pengar och hon trodde att jag förstod att det var jag som skulle betala allt. Vi tog av mina sparpengar, köpte jordgubbar, glass, cola zero, chips, vi tröck ihjäl oss, vi rullar numera!
Nej nu ska jag tävtta bort sminket sen inta sängen, juste en sak bara, såg ni sommarkrysset igår med Jason Mraz? fiffaaan vad snygg man får vara då!

image165 

8days.

Imorgon kan jag säga 7days. Ringer det några klockar från skräckfilmsfronten? hohohihihaha. så rolig jag.
Nej men jag är arg för att jag jobbar på min födelsedag..morr! Men det ska fixas&trixas så jag ska vara ledig. SKA.
Linnéa träffade en tjej häromdagen och fick massa info som vi luskat på en evighet..en sak som släpptes från huvudet iaf. Nej nu ska vi inte tala i gåtor. Arbetsdagen idag simmade förbi om man kan säga så? började 6.30 hels plötsligt var klockan 10 och det var dags för rast, sen var den 2 då skulle jag sluta om 1h 30 min. skönt JUE.
Fick nu sms av pillan för er som vill veta..hon ska bara vara hemma ikväll--jag likaså.
Jobbar 6.30 -15.15 imorn, sen jobbar jag måndag och torsdag , sen väntar en ledighet på nästan 4 veckor..nu tappar nog mina vänner /en pojke hakan/näsan/öronen/ögonen..arbetsnarkomanen malin är ledig i en månad!

Igår var det iaf mys..vi var hemma hos sanela och köpte massa gott, åt där och skulle kolla på the holiday, innan lekte vi massa med hennes lillasyster Emina, jag ida, sans och mads var det iaf. jag somnade efter 40 min kanske, sen vaknade jag när flickorna skulle gå till bussen vid halv1. Vaknade imorse och var otroligt pigg. Nu slog det mig, måste ringa sanela! Jag har även fått löneförhöjning en BIG one känns det som, tjänar nu 80.40kr/h innan tjänade jag 64.40 eller var det 66? förstår inte varför men sen när jag fyller 18 blir det 85? eller? fan jag kommer bli rik mina kära läsare. Kollade även vad våran blogg var värd på en hemsida haha 5tusen eller något sånt låg det på, dela det på 12 så förstår ni vad vi drar in i månaden (om vi nu skulle fått betalt) Nej nu börjar jag komma in på annat spår, ska lägga mig ner i sängen och kolla på någon bra film, kanske sällskapsresan? blev sugen på den när Sandra sa att det var hennes bakis film hahaha...

over and out, malin

 
image164

22 juni

MIN dag, MIN 18 års dag, alla är ju sådär sneekiga och går ut dagen innan fast efter 12 på lördagen blir det då 21 juni efter 12 alltså, är ni med mig?. min arbetsdag den 22 juni : 06.30-16.00 THANKS BOSS! :]
jag bytte med nina nu, fast ingen vet om det, hon jobbar 9.45-14.15 jag ska ha den tiden om jag inte kommer vara ledig. onda dom dära...


over and out, malin

den där katrin

http://1000apor.se/tv/varfoer-aer-du-dvaerg


okej, hon är skön.

over and out

lovely

usch vad jag är trött, åkte till jobbet så jag var där 14.15 vårat möte började 16.30 och varade i ungefär 15 min. Vi fick lite skäll osv för en rapport som skulle vara klar idag inte var det.. aj aj..men dom skulle redovisa den näst nästa vecka, skönt att jag är i thailand då guys! hjälpte Johan lite med den iaf, så hoppas dom blir klara med den tills jag kommer hem iallafall. Jag har precis hämtat ut mitt paket från ELLOS iaf, kläderna var inte som förväntat men dom var inte fula heller så jag behåller dom, kommer behöva sånna kläder i thai *smile*
Nu sitter jag här och känner mig jävligt trött..ska nog ut på en cigg och fika med Vic och Mads, sen sover nog Mads här eftersom båda mina föräldrar (?) jobbar natt ikväll. Imorgon är det redan fredag..dagarna springer iväg, snart är det sommarlov och det ska bli NAJS ska inte jobba mycket alls, ska bara njuuuta. Kanske börja övningsköra lite? Nej nu ska jag drömma mig bort..vita stränder..brun..drink i handen..10days left.

over ant out, malin

image163 jag och en laszló

=!

godermorgon.
Ska snart kila iväg till skolan, börjar klockan 8 och har kökslektion fram till 1 halv 2, sen ska man städa
hela köket också..usch jag är så himmla trött..skulle inte suttit uppe så länge som jag gjorde inatt.
Jag tror jag har möte på jobbet idag också, smsade mika och frågade men han har icke svarat, klockan är iofs inte så mycket än, jag börjar känna mig jätteilla, jag hade så inatt också och fick då för mig att jag hade kräksjukan eller något oxh nu börjar det komma igen, säg inte att jag ska bli sjuk till helgen IGEN.
nej måste styra upp det här nu.

over and out, malin


image162

fjörtan

vart ute med Victoria ikväll på en cigg och fika ..nej jag ångrar mig, jag orkar inte skriva ett inlägg

10   10  10  10  10 dagar kvar nu!

over and out, guess who?

im yours

hey you guys.
Jag är verkligen så taggad inför thailand nu..bara 12 dagar kvar..snart 11..snart 3..snart aa då åker vi!
Var inte längesen jag sa "nu är det bara 30 dagar kvar"?  men dom resterande dagarna kommer väl gå segare än en kille på mitt jobb "s.p" internt.
Idag jobbade jag, och typ 7 till tjejer + jocke haha han måste känt sig ganska obekväm med bara massa brudar..eh not. Julle nine  och the jenny D jobbade iaf så det var kul.
Mitt paket från ellos har kommit och jag har -60kr på kortet MINUS, how do I do it? bra fråga reeee.
Nej jag längtar så mycket till thailand att jag ska sluta prata om det, då går tiden fortare..har hela den här veckan fullt upp, jobbar hela helgen, sen nästa vecka så firar vi sanela som blivit 18! på lördag är det mys med klassen, och på söndag.. GAAAH blir tokig!!!  nu till något helt annat..imorn har jag historie prov, välfärdsamhellet i norden, låter det bekant? nationella idag gick bra, hoppas vi iallafall.. nej nu ska jag lyssna sönder no air som jag gör varje kväll och leva mig in i texten.
Puss på er.

over and out, malin


But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air
No air air

I walked I ran I jumped I flew
Right off the ground to float to you
Theres no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care


glada nyhter

Helgen var bra, spenderade mest min tid i viksjö eller hos mormor.
Idag har 2st glaaaaada saker att berätta 1. josefin har kommit hem från Norge och har planer på att stanna sommaren ut, har saknat dig tjejen!
2. fick reda på idag att en gammal vän som jag haft kontakt med till och från i 3-4 år är gravid!!! jag tycker det är så jävla gulligt och stort grattis igen Carro till dig och Nicklas!!!
Jag lovade mig själv att plugga matte men jag fastnade här av någon anledning "jag ska bara kolla mailen.."
Jomenvisst. Prov imorn i matte, nationella wish me luck.

over and out, malin


image160 denna tös har en son/dotter om 6-7månader!

lång sjuk jävla helg...

haha, jag e så jäääävla trött. hahaha alltså ni förstår nog inte. men det e najs!
i fredags så spenderade jag min kväll hemma hos min kära vän pontus, även kallad maria back in the days. vi skulle dricka, och det gjorde alla, utom jag som mådde illa så fort jag tog en klunk, men det var naajs..
när det började krypa i kroppen så bestämde vi oss för att bege oss till bruket/görväln.
det hela slutar i kaos och jag och stoffe går runt som idioter i skogen och letar efter alla. sen hittar vi pontus liggandes mitt på vägen, och babbis, löken och kim uppe i skogen, sittandes i en ring. det var sjukt.
efter att stoffe har sprungit klart och skrikit klart om att hans rygg brann så åkte till pontus. där det e krisigt med sovplatser och slutar med att vi alla däckar i hans säng.
när jag vaknade morgonen efter var jag så nära på att börja gråta åt hela situationen, var så trött och hungrig och allt bara är usshshsh.
sen kom joel och hämtade oss, så åkte vi till systemet och sen blev det hemgång.
aaa. sen i lördags så var vi där igen, hos pontus. men då vare bara tråkigt så åkte hem jätte tidigt.
igår vare uran och cissis skiva, blev hemgång hyffsat tidigt men somnade inte förens typ halv 6?
för när vi kom till dingo så skulle alla äta och det tappades mat och mackan var handikap haha nee men, lite.
aa men det har varit en hård helg iaf. puss



riktig jävla psykoslåt. haha

21

Filmen igår var jävligt bra, efter bion var alla as taggade på att dra någonstans och spela blackjack, att lära sig att räkna kort skulle ju inte vara helt fel, dra till Las Vegas och dra in 200 000 dollar, DOLLAR på en hel helg.
Det skulle inte sitta fel i någons ekonomi tror jag haha. Efter bion kom iaf brane och dempa och hämtade upp oss, det var bara jag,madde jimmy och falk som gick, vi åkte hem till jimmy och satt på hans framsida och pratade om massa gamla minnen alá sommarn 05, sen körde vi burken dom 20 sista minuterna innan första nattbussen gick hem, dom där killarna ligger en varmt om hjärtat!
Vi pratade även om att hyra en stuga igen den här sommaren..fast då lite längre bort typ Öland..vore iallafall skitmysigt..Idag ska jag hem till mormor och grilla med släkten, vi ska fira min mosters kille som fyller 31 eller 32, ska iallafall bli jättemysigt. Nu måste jag hoppa in i duschen innan mor kommer hem och ser att jag inte börjat göra iordning mig

over and out, malin

  
image159

bad day

Idrott A, Historia A, Matematik A, Svenska B..så ser min dag ut idag.
Vi slutar 15.40 på en fredag, det suger ganska så mycket. Vaknade vid 6 imorse och troddde jag hade försovit mig haha älskar det här med våren och när det är så ljust ute :) Eftersom det bara är jag och pillan som hade gympa vid 9 (resten av klassen har när vi har historia) så får vi välja ganska fritt vad vi vill göra, idag ska vi spela tennis uteeeee...mys, är det kallt ute?
Jag kommer vara stenhungrig när gympan är slut, kan inte äta såhär tidigt på morgonen men nu kom jag på att vi har luch efter idrotten..eller?
Fick ett mail om att mina kläder från ELLOS har packats och skickats iväg..shulululuuu ikväll blir det bio med madsz, slim, andriii, och big B :]

over and out, malin

bubbly

har nyss ätit, en avocadosallad, det var gott ska ni veta!
Ska snart gå och duscha sen kommer madde hit, ska hon lägga in mamma slingor i mitt hår
så det får lite liv/färg. Har vart sjuk sen typ lördags och mår nästan inge bättre alls..det är inte okej. Skulle jobbat idag men ringde och sjukade mig, känner att jag inte har orken till att jobba riktigt än.. I helgen ska jag inte göra något alls, på fredag ska jag nog på bio och se "21" med madde, jimmy och andreas. Lördag ska vi grilla hos mormor sen på söndag är det Urans studentskiva haha jag ljög lite, ska visst göra saker. men hur som helst det jag syftade på var att jag inte ska dricka eller något, har vart ritkigt skönt att bara tagit det lungt den senaste helgen. Inte helgen nu utan NÄSTA helg jobbar jag öppning både lördag och söndag, helgen efter det sitter jag på ett flygplan på väg till Thailand men en av mina närmsta vänner. Livet är ganska glassigt. Fast inte när jag täker på alla uppgifter som måste vara inlämnade innan thailand, historie arbetet som ska vara klart imorn måste jag sätta mig med nu och göra klart. Ska bara göra en innehållsförtäckning och lite mer fakta om slaveri.
Nej nu måste jag faktiskt dra igång lite saker..

over and out, malin

mys..

..igt. Idag följde jag med madde till synoptik för hon skulle kolla sina ögon, ingen större fara där förutom att hon ska ha läsglasögon, maskinen hon fick ha ögonen i såg superrolig ut, ville nästan ta en bild och lägga upp här, hon skulle nog dödat mig, med en tandpetare eller något..När vi skulle hem stod 47an stilla i 40år, då kom V så vi tog tåget ist, gick hem käkade, gick till Mc och tog en fika sen kom Nea och V då gick vi till bonäsbadet och satt där och pratade om sjuka saker, sen hem till V där vi kollade tv och tryckte i oss en varsin piggelin.
Nu sitter jag här hemma..all alone och rädd från tårna upp till huvet, ni som känner mig (vilket är väldigt mågna, har ju sååååååå jävla mycket kompisar!!!!!!) vet att en av dom värsta sakerna jag vet är att sova ensam..i en lägenhet med 2 katter som skrämmer skiten, bokstavligt talat ur en när dom smyger runt på nätterna. Aja jag hoppas den här natten blir kort så jag somnar fort. Jag måste plugga till mitt nationella imorn, men jag vill verkligen inte, jag kan inte, har jag inställt mig på att jag inte kan lära mig någonting, då kan jag inte det, I got it from my mama?!
Nej nu vet jag inte vad, är orolig

peace out, malin

 madzzzz a.k.a posarn------------------>  image158

moralkakor

snart börjar våra bästa år..12:50, blev skit irriterad över att det var reprisen som gick imorse 9:50.
Trodde att jag äntligen hade något att göra..tji fick man!
Madeleine ringde och frågade om vi skulle träffas sen och ta en fika på kära Mcdonaldsi stäket haha har börjat gå dit ofta på senaste och ta en fika med madde sist fick jag höra"har inte du en egen rest. och vara på" haha,ska också följa med henne när hon ska kolla synen vid 4,(madde pratar vi om nu) hon vågar tydligen inte gå själv haha. Efter det sätter vi nos oss ute och tar en fika, snackar lite skit och sånt som tjejer tydligen brukar göra?
Jag vet inte om jag ska duscha nu, eller efter våra bästa år? tror det blir efter faktiskt.
jag tycker vissa saker kan vara så himmla komiska ibland så man bara skrattar åt det, men endå är man så hiiiiiimmla irriterad så man blir så förbannad så man får inte ens fram några ord, så är jag nu, tillochfrån - tillochfrån hela tiden.. ibland känns det som om man bara vill gråta, men vad hjäler det liksom? man blir bara mer frustrerad, är trött på att vissa behandlar en på sätt dom själva inte tolerar att bli behandlade på, komiskt folk, komiskt. inga nämda, inga glömda

peace out, malin

en sjukling

jag är förkyld, näsan rinner, huvudet dunkar och jag nyser 28gånger på 2 minuter, hajjar ni?
Jag vet inte ens vad jag gör uppesåhär tidigt, dom dagar jag jobbar och går upp 5.00 tänker jag "åååh att bara få ligga i sängen nu och njuta" sen när jag står där på jobbet 6.30 tänker jag "nu ligger mamma hemma i sängen och sover skönt" (vrf jag just tänker på mamma vet jag inte) sen kommer dom dagarna då jag faktiskt är ledig från jobbet, då jag bara kan ligga och dra mig tills 15 på dagen. nej då vaknar man klockan halv 7 och det är omöjligt att somna om, jävlligt moget måste jag säga. Jag längtar tills på lördag, då ska vi bara hem till mormor på dagen och ligga där och sola, like old times, sen på kvällen samlas the whole family, så ska vi grilla lite och spendera kvällen där, mysfaktorn hög eller vaddå liksom. är ledig hela helgen, ska bara jobba på torsdag men eftersom jag är så sjuk nu så tror jag att jag ska ringa do och ta bort det passet, ledig en hel vecka!
Imorgon är det Nationella i matte A, (ja vi läser det på 2 år) jag har en liiiite liitten känsla i magen att det inte kommer gå bra, min familj är ingen snillefamilj..tro mig. Men jag hade tänkt att snart duscha, sen bege mig ut på en promenad, måste köpa schampoo också, sen hem igen, och plugga lite matte..ha ha ha vad roligt det känns att jag ska plugga, det inträffar inte ofta ska ni veta. Nej jag kanske ska gå in på lite sidor och klicka hem lite saker innan thailand? ni vet väl att det bara är 19 dagar kvar *SMILE*


malin

1000apor

http://1000apor.se/tv/off-the-record

hahaha, notera vart brudjäveln bor, hahahaha!!!!

blod?

haha jag kan fortsätta hela natten, sånna här videos gör mig glad.

CHARLIE!



Bara älskar den här videon, älskar hur han säger "charlie" *hahahhahaa*


malin

från malin

var ett tag sen faktiskt, lite bra. fortsättning när jag är på benen igen och när det
känns okej, och jag inte har allmänt dåliga dagar

okej?

how the hell am I supposed to breath with no air...

valborg

valborg firades med middag hos mikaela och förkrök där. sen begav vi oss in till skivan. börjar med att man inte ens får hänga in väskan i garderoben, som tur var hade bröderna C hyrt en svit mittemot där jag och vicks kunde slänga av oss våra 10kg väskor. där inne var det mycket folk som man kände, lite för mkt för kändes som det enda man gjorde var och sprang runt och pratade med massa olika. men det var väl roligt.
efter att R blivit utslängd ca 10 ggr, haha alla killar blev utslängda hela tiden, så bestämde vi oss för att åka hem.
så det var väl det ganska kort.
sen igår hade mikaela planerat att vi skulle ha mysigt och grilla och sitta ute osvosv. hahah men var ALLA för trötta för att lyfta ett finger, dock hade vi en grillmästare med oss som tog tag i det. när vi sitter och äter så har mikaela fått världens skrattanfall och kan inte sluta skratta åt henrik, så det slutar med att hon kläcker ur sig, jag kan inte äta om du sitter här så kan du vara snäll och gå härifrån. haha det var sjukt. sen försökte vi sitta ute och mysa, och trotts att mysfaktorn låg på topp så begav vi oss in ganska snabbt. då försökte vickan få oss att göra ngt och drog igång charader(?) och sanning och konsikvens. hahah dock fick hon inte blanda någon äcklig sörja till ngn.
sen igår var jag nog världens mest misslyckade på morgonkvisten. min mobil hade dött under kvällen så när jag kom hem och satte den i laddaren och skulle sätta på den så slår jag fel pinkod och spärrar skiten, haha alltså. usssshhh. så jag ringer till tele2 men så måste min mamma ringa och hon sitter på ett plan påväg till USA. menmen, det löste sig på kvällen när dom landade, mamma och pappa alltså :)
ja det var väl allt haha. tjah!
RSS 2.0