you got me ..

När jag hör den hära låten tänker jag på när vi var på davids överraskningsfest. hahah
fan enligt mig själv sjöng jag som fergie hon själv, medans davids pappa började undrade om jag
hade spräckt högatalarna? haha sångfågel eller inte, låten gör mig glad!



/m

m

hahah jag och linnea pratar om tatueringar, så skickar jag en länk
där det står "Elia" i skrivstil på revbenen så säger ajg att den va snygg
då säger hon "aa men jag hatar när folk skriver sina namn"
då sa jag att "det kanske inte var hennes namn" då svarar hon med
"Nej det är nog hennes favorit body lotion"

hur kommer man ens på tanken på det svaret?

spoiler oth säsong 5!

jag har suttit och kollat på massa one tree hill, först det som gick på tv. Oh herre min skapare, sen har jag kollat lite från säsong 5, när det är framspolat 5år, det här är den bästa serien som någonsinskapats, men kom igen alltså, idétorka kanske? Det verkade inte alls lika bra, allt var kaos, nathan sitter i rullstol för er som vill veta..don't blame me om ni inte ville, läs övertexten nästa gång *muhaha
Jag vill att mina bamboo örhängen ska komma nu, och min pennkjol och mina arbamnd och det vita fina sommarlinnet. Jag vill bara köpa massa saker nu, måste hålla i pengarna. Lite av thailand resan är betalad iaf, den 26e Maj åker jag och pillan till Thailand, på U's födelsedag? men planet går dock 02.15.
Det ska bli så skönt och komma bort så ni förstår inte. Helt till en annan sak, jag hatar när folk ljuger, seciellt ens vänner. Speciellt om dom ljugit om en sak dom råkat försäga sig om senare? pinsamt läge? lite lagom sådär.
Jag är så arg just nu så jag skulle helst bara vilja sätta mig ner och gråta, slå sönder något, få ut min ilska. Gå ut coh springa eller vad som helst, jag har träningsverk i kroppen sen i fredags, och sen igår. jag kan inte ens sitta på toaletten utan att det gör ont i benen, ni har säkert haft den känslan någon gång.
Jag skulle sova tidigt idag, godnatt. jag klarade min uppkörning på jobbet för er som vill veta, eller kanske bara glömt bort (eller så har ni inte frågat för ni skiter i det?)  så nu är jag glaaaaad



I'm not lost, if you dig a little bit deeper you will find me..

/m

aaaa,,

under flera år har jag levt med mottot; allting löser sig, och gör det inte det så spelar det ingen roll i slutändan. om du har den inställningen är inte mycket man bryr sig om, förutom hur du mår i nuet. jag har gjort många saker i mitt liv som har varit fel. trots det har jag sällan ångrat något, för jag har alltid tänkt att det löser sig. jag har sårat folk runt omkring mig, familj, vänner och pojkar. det har inte med och göra att jag inte bryr mig, men jag förstår inte att det sårar. för med korten på bordet, jag har aldrig blivit sårad av någon annan än mig själv. 
det finns flera saker jag har gjort, och aldrig bett om ursäkt för, eller aldrig på riktigt. jag har bett om ursäkt för att få det bra igen, men inte för att jag till 100% menat det. jag har tänkt en del på det, och för första gången så är jag beredd att göra det. men hur skulle det se ut om jag kom till folk, 3år efter och bad om ursäkt. gick till folk som redan förlåtit mig. 
min familj har upprepade gånger sagt att jag inte släpper in dom, men det har inte med att göra att jag inte släppt in just dom, jag har inte släppt in någon. inte helt. självklart diskuterar jag med mina närmsta vänner om hur jag mår ibland, men tittar jag tillbaka är det första gången jag vågat göra det på riktigt. jag har under lång tid varit livrädd för att bli sårad, jag har inte visat mig sårbar för istortsätt någon.
man brukar säga bättre sent än aldrig, att be om ursäkt i det här fallet. men skräcken att någon skulle kolla mig rakt in i ögonen och säga, det räcker inte, jag är livrädd för det. jag står hellre upp med skulden än att bli tvingad ner på knä. eller jag har gjort det, fram tills nu. för första gången under hela mitt liv har jag börjat förstå att saker som kanske inte löser sig av sig själva betyder någonting. säga förlåt är egentligen det minsta man kan göra, men för mig är det stort, iaf ett förlåt som jag menar. och jag kan säga nu, att jag skäms hur jag har behandlat vissa människor, och då tänker jag främst på min familj. jag känner ångest över det, men jag vet faktist inte vad jag ska göra, nu när det har byggts på så många år. så där har ni svaret på den ständiga frågan, varför visar du inte att du bryr dig.

baby can I hold you?

har suttit i nästan 2 timmar nu och skrivit något skit på datan, som vi igentligen ska göra i grupp, men jag visste redan från början att det var jag som skulle få sammanställa skiten och skriva allt, usch säger jag bara!
Jag har äckligt mycket i skolan, matteläxa, historia prov, inlämningsuppg på grekiska antiken, festvåningsarbete, anordna en student fest med allt som hör till, mitt huvud orkar inte med så mkt plugg..vi har aldirg haft såhär mkt så det känns usch bara! Nu ska jag ta mig i kragen och göra klart antika arbetet som skulle vara inlämnat för allt för många veckor sedan. bjuder på en fin låt så länge.



/m
 

hallåeee

Gårdagen var oroligt roligt, vi var hemma hos ellinor som fyllde 18 för ett tag sen, släkten + vänner befann sig på gritarrvägen 12. Var några månader sen jag träffade hennes mam/pap så det var kul och se dom.
Jag tror inte jag ska yttra mig om kvällen förutom att det var jävligt kul. En sån kväll har jag förtjänat efter allt skit bara. När jag tänker tillbaka och folk berättar saker jag gjort så vill jag inte existera mer, men jag hade kul och jag var tydligen inte pinsam, (eller aa kanske lite) bara rolig, undra om Gabbe och V's papi tycker samma sak? haha jag hade iaf kul med gubbarna! och tjejerna..och pojkarna *söt och flickorna. jag skulle spela blyg i bilen hem, jag pratade om allt mellan himmel/jord säkert, stackars LiLLSaNnEKriGaReN <3. klockan ringde halv 7 imorse, 06.50 promenerade jag till jobbet, sliten som en kvinna som nyss fött ett barn ungefär.
Imorgon börjar jag halv 3 och det skulle jag vilja skåla för mina vänner, för det betyder att JAG får sova ut imorn, har sovit 9 timmar på hela helgen kanske, feel bad for me?!
Jag undrar när jag får mina saker från H&M, I like. Thailand ser ut att bli runt den 26e helt plötsligt, jag vill dock åka tidigare,mkt tidigare, har tjatat om det här i 1år snart, men 3man överröstar 1 om man går enligt den lagen.Tjejerna börjar prata on Napa och Rhodos som utlandsresa i sommar, hallå vad är det här? vad hände med Kroatien? Napa vill jag inte till, inte Rhodos heller...så vi får väl se hur det blir med den saken om vi alla kan komma överrens om något utan att lösa ut ögonen på varandra.

Säg inget, jag vet redan.


/m

  
image95

så ere..

har inte skrivit på ett tag, orkar inte, vill inte. har inget posetivt och skriva. e i en sån där period då man bara ville rulla en fet och köpa in en sjuttis för att bara bli ännu mer bitter på livet. tror det beror på vädret..

drop in the ocean



Låten är jävligt bra, sen råkade det vara så att det var massa klipp från världens
bästa serie till låten ;D

/m

bull 07

image93

säger den här bilden er något tjejer?

jag ryser i hela kroppen, jag ser framför mig när det började bli kväll och det var kaos i lägenheterna, kläderna överallt, drickan på balkongen.. JAG SAKNAR DET!!!!

/m

finaste



jag tror helt seriöst inte att det finns någon bättre lugn låt än den hära.
så äckligt fin!

Reba Mcentire/justin timberlake -Only  promise that remains

finns även låtar med henne och kelly clarksson, så jävla fina...

/m

.m

jag är inte stark utan dig..inte någonstans. Jag är inte ens samma person utan dig.. inte någonstans.

Jag vill bara att det ska bli av nu,nu,nu.. Josefin har flyttat till Norge nu, hon kom förbi jobbet i förregår och sa hejdå osv, usch vad tråkigt, ett helt år utan dig?!.
Den 26 januari ska jag köras upp på jobbet..har så mycket i skolan just nu, sen har jag även det där jag
måste plugga..känns bra att komma lite framåt iaf.
Inatt hade jag så jäkla svårt för att somna, jag låg bara och tänkte på massa saker, verkligen allt mellan himmel/jord, jag kom inte fram till ett skit, förutom vissa saker, privata saker kan vi kalla det.
Jag tänker på dig, dag som natt, hemma som på jobbet...jag vill dra iväg ett sms och fråga hur du mår, hur du har det, men jag vågar inte, jag är så jävla feg som person, vågar inte höra av mig, och ibland hör jag inte av mig alls, undra vem jag fått det ífrån?
Träffade även madde igår, på tal om ingenting, vi kollade på Carolina Gynning, allt förskön brud.
Idag käkade jag med Uran Edon och pillan, Julien kom dit sen gick vi till uran och kollade på unga mödrar haha jag <3 it!

dum spiro, spero

helt plötsligt en dag är jag bara borta, då kan inte du komma och låtsas att allt
är som vanligt, för då finns jag inte mer.

j

Teenage pornstar

spanska nu, känns så onödigt då jag redan kan språket.
sen geografi, madde e inte glad på mig, förlåt men jag var trött!
jag vill ha pengar, massa pengar!! paaaappa? haha nej men
nu skulle jag vilja ha kayne west i öronen och en backe framför mig

afrika

haha här är två bilder från när vi bodde i afrika, första är jag, sen e det lukas "första fotbollslag"
eller aaa, han hittade dom under en resa ute på gatan :p

        

dessa blogglistor

Namn:  Linnea Elmhammar
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: var med elli förmodligen
Hur många hamstrar har du haft: 1, min far döpte stackarn till råttbert..
Kan du gå ner i spagat: haha, alltså jag e inte direkt vig
Vad ska du göra i kväll: föra över all musik, läsa min bok, sova
Vad ska du göra i morgon: skola sen ska jag nog träffa elli
Senaste inköp: cigg
Senaste film: hela, alltså utan att somna? eastern promisis
Vad har du i ditt fönster: ingenting, en mobil ibland..
Tycker du om att cykla: jora, om jag har bosnien bakom mig
Vem sov du över hos senast: madde tror jag
Vem sov över hos dig senast: haha jag kommer inte ihåg, tror madde
Vem pussade du på senast: R

Vad ska du göra nu: bli klar med mobilskiten
Vad ska du göra sen: läsa och sova
Vem träffade du sist: madde
Vem skulle du vilja träffa nu: Tommy Lee min älskling
Sjunger du i duschen: Nej, min bror slår mig i efterhand om jag gör det..
Vem ringde dig senast: Pappa
Vem ringde du senast: Lucas
Hur länge sov du inatt: 6kanske
När ska du gå och lägga dig ikväll: jävligt snart
Vad gjorde du för tre timmar sen: kollade idrottsgalan tror jag
Vad skulle du vilja göra nu: ta en ciggggg

Vänner du kan prata om allt med? Madde, Ellinor, Sanela och Malin
Person du kan lita på till 100%? Samma..
Har du badat i år? inte om inte badkar räknas..
Tidsfördriv? ellinor? madde?
Vad heter du just nu på msn: linnea,
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Lucas, angående romme och imorgon
Hur många syskon: 1
Kär i någon just nu? Ja, Tommy Lee, alltså på riktigt, jag blir varm i kroppen när jag tänker på honom
Känner du någon som heter likadant som dig? klasskamrat, jakobsson
Morgontrött? oftast, ibland är jag jätte pigg
När är du född?: 24 mars 1990
Var bor du?: Viksjö
Nuvarande hårfärg?: svart
Riktiga hårfärg?: typ ljusbrunt
Ögonfärg?: blå, grå, gröna, lite gula längst in
Vad läser du för bok nu?: snabba cash
Humör just nu?: trötter
Vad har du för parfym idag?: Fantasy, BRITNEY I LAAAV YAH!
Vill du ha barn?: ja, en liten pojke
Hur stort är ditt rum?: hmm, har mosat in allt möjligt men ytan nu e inte stor
Har du tv/dator i ditt rum?: aaaa
Piercingar?: naveln, tungan sen räknas ens öronen?
Tatuering?: nope
Hur många converse allstarskor äger du?: inga
Brukade du vara osminkad i skolan?: på sommarn e jag det
Skostorlek : 36

sådär bitter igen

jag är så jävla förbannad, jag är helt seriös när jag säger att jag har planerat olika sätt att döda fittan. vi umgås nästan varje dag, vad fan tänker du med?!?!! nej jag tror jag måste börja gå hos en psykolog eller någonting för jag är så jävla arg hela tiden. så har idioten inte löst skiten tills imorgon kommer jag besöka honom mitt i natten och sprätta upp halsen på honom.
till andra saker, mycket skit som löste ut sig igår, jävligt skönt. ska nog titta förbi min lilla vän snart, som har fyllt 18 ;| , men måste be mamma om pengar först. min far har äntligen kommit ihåg att köpa usb sladd till mig!!!

dont stop baby..

tjo

jag är så jävla arg, ledsen och irriterad just nu drf tänker inte jag blogga på ett tag, nea får styra bloggen eller vad hon nu gör. Jag håller mig på annat håll för ett tag..

/m

gossip girl

jag undrar om min vän ellinor är vaken, eller om hon ens sov hemma inatt.. hmm, orkar dock inte ringa än.
igår såg jag och robin på den där filmen, jag tyckte den var bra, älskar maffia filmer. robin tyckte den var okej. idag vet jag inte vad som händer. ska tanka gossip girl och kolla om det e någon sevärd serie. dom kallar den för nya oc så man kan väl hoppas. och eftersom hollywood strejar så måste jag ha en ny serie.
nu fick jag sms av min lilla vän

bubbly

jag vet inte ens hur jag ska börja med det hära inlägget, så frusterad/arg/vetintevarför känner jag mig just nu..Och jag vet inte ens varför, eller jo där växte näsan en aning, men jag kan inte förstå  v a r f ö r  bara. Alltså varför jag känner så, komplicerat. Men vi har säkert samma tankar kring en del, men det är alltid 2 eller? haha usch vad hemlig jag känner mig, lika bra som man brukar säga?
Ikväll har jag iaf jobbat, var ett tag sen..hela 2 dagar. Men känns som längre, lite ring rostig var man nog allt!
ska jobba hela helgen iaf, och på måndag, då vi även börjar med nya scheman i skolan, 8-22 på tisdagar är alltid lika roligt. Lite uppdatering från omvärlden skulle inte sitta helt fel? har inte träffat/sett/umgåtts med en av mina närmsta vänner på 1 vecka snart vilket jag tycker är väldigt konstigt, aja.
Jag är även måttligt irriterad på några i mitt liv just nu, (nej linnéa du behöver inte fundera på om det är du som du alltid gör) jag vill rakt ut bara spotta dom i ansiktet, förstår inte hur man kan ta kul före vänner men så funkar väl vissa också. Jag är inte den som vänder ryggen till människor som jag brytt mig mycket om hur lätt som helst, men just nu orkar jag bara inte.
hahah måste bara tillägga en sak, mina hörlurar funkar inte till datan, det är såna dära trådlösa, och även fast dom inte funkat i typ 3 dagar (rocki, ozzi, vad har ni gjort?) så sätter jag endå på mig dom Varje gång jag sätter mig vid datan och har på mig dom under hela tiden jag sitter vid datan, även fast jag inte lyssnar på något, det är en vana! Med tanke på vanor måste jag även införskaffa mig ett gymkort, det var ett nyårslöfte, och dom måste man ju hålla?

Nej john blund tar en sväng förbi snart.. sov gott på er anonyma människor.

/m


din mamma luktar curry

idag har jag typ sovit, hamnade i någon psykos, visste inte om jag var vaken eller inte. sen när jag hörde reklamen mot analklåda visste jag att jag inte längre drömde, VEM I HELVETE KOMMER PÅ ETT SÅNT ORD?!? hör någon hur det låter? ANALKLÅDA!? alltså hiv-mannen do me, bara jag slipper analklåda. det e fanimej det vidrigaste jag har hört. näst efter mensklump. huua..
nu ere bio med robin "bobbo" längquist. ska titta på easten promises, jag tror den stavas så iaf, olga sa att den var "tuuuung", kanske ska notera olgas rinkebysvenska, haha hör mig själv snacka likadant när jag pratar med henne. men det e väl lite så med mig, jag börjar helt omedvetet snacka dialekt om det e någon som har det, eller om någon pratar på ett väldigt speciellt sätt, så blir det också så. helt stört, måste vara för mina föräldrar satte mig i afrika. så klick-språket har jag koll på! eller...
aja, nu ska jag tigga pengar av min mor.

130dgr

jag har varit borta ett tag..jag vet, har hållt mig hemma och skitit i att blogga av olika anledningar.
Idag börjar skolan 12.35 med svenska och sen projekt och företag..usch säger jag bara! efter det jobbar jag 17-21.45 , precis så att jag inte får någon rast. kuljul! Tänkte säga grattis i efterskott till Jonna som fyllde 19 igår, glömde helt bort det tjejen, förlåt!, ellinor fyller 18 om 2 dagar, hoho. sjukt, kommer fortfarande ihåg när du var 14, känns som igår. snart så snart ska vi även boka thailand resan, så jävla skönt, runt den 22 maj åker vi iväg iaf, och jävlar var jag ska vara i skolan och vara duktig nu så inte alla betyg rasar..ska även jobba som en idiot för att få ihop mycket pengar. Nej nu ska jag gå till pillan som sitter i mitt rum och säkert kollar på tv..

Hörs&störs
/m

!"#¤%&

idag har jag varit så jäääävla arg. hade jag varit lite mer alert av mig hade jag nog sprungit ut i skogen och bara skrikit. med en yxa så jag skulle kunna hugga ner massa saker.

kom för övrigt på lite fler årets:
alt. fingerfest: en väldigt kär vän till mig och lillen
kommentar: det var sjukt, det var helt stört.
chock: kb vaknar med ellis bh i famnen
kommentar: kbs reaktion talar för sig själv

jag har så jävla tråkigt

Har du kysst nummer 7 ?
Alex Magnusson, haha nej det tror jag inte iaf


Brukar du vara med nummer 19 ?
Berg, njaa. vi stöter väl ihop någon gång ibland


Gillar du nummer 25?
Brane, ja, jag tycker om honom jätte mycket

Är nummer 3 din bästis?
7ocke, nee. haha

Är nummer 18 en sötnos?
Bengan, joo det e han väl


Är 6 en person du hatar?
Adde, haha nej verkligen inte

Älskar du nummer 16 ?

Avellan, neee det skulle jag inte påstå


Är nummer 22 bäst?

Bk;Danne. haha bäst e han inte. (Bk står för brors kompis)


Var du med nummer 23 idag?
Bl0ndy, nope


Går nummer 5 i samma klass som dig?

Adali, nej

Har nummer 30 en likadan mobil som dig?

Charlie, ingen aning.

Är sista numret sämst?
<3;Sanela, aaa. hon e fan sämst


Har du haft samlag med nr 36?

DanielK, nej

vi ska till fjällen

nu ere spikat, idre på sportlovet. förmodligen åre också på påsklovet.
åker med min vän ellinor, och i åre e jag också 18, och så ska förmodligen
damerna mix&vix dit :) fan vad sugen jag e!

ingen censur

nu e jag sådär irriterad som jag blir ibland av småsaker. man sitter och kollar på olika bloggar, och alla skriver "för att få skriva av sig" aaa, visst det köper jag. men skriv inte två rader längre ner, "fast det kan jag tyvärr inte gå in på". alltså hold your horses, VARFÖR skriva ens om du tänker avbryta sekunden det blir privat? sekunden där det faktist formar en blogg, till din blogg.
skriv som det är, du tycker att du är så jävla intressant och du tycker hela sverige borde veta vad du gör om dagarna och vad du tycker om blondinbellas uttalande. okej, hon skriver saker ibland som får en att tänka, wtf?! kan man vara så dum? men handen på hjärtat, så länge brud jäveln har 10 000 fler besökare än vad du någon gång kommer ha så öppna inte käften, för uppenbarligen så är hon jävligt mycket intressantare än vad du är.
och nu sitter väl hälften av er och tänker, men du bloggar ju själv? haha jo kära ni, visst gör jag det. men inte för att skriva av mig, jag tycker det är kul att skriva. eller nej, inte ens det tycker jag, men det finns inte så jävla mkt mer och göra vid dator helvetet. skulle jag vilja skriva av mig skulle jag aldrig, aldrig, aldrig göra det på en offentlig sida. alltså sen ere klart, alla gör som dom vill och jag har förmodligen fått för lite sömn

årets..

citat: "neee.. alltså.. helst inte" alt. "jag vill bara ta en mensklump och gnida i ditt ansikte"
kommentar: första citatet har gett mig mycket skratt, det andra, vilken jävla dåre kommer ens på något sånt?!
trekant: malin andersson, sarah, dingo
kommentar: ni lyckades fan bra!
fingerfest: 3 av mina käraste damer
kommentar: har fan ingen kommentar, filma nästa gång?
felsurr: "är mörkas sperma vit?"
kommentar: tänk vännen innan du öppnar munnen, tänk. haha
fest: jävligt oklar, kanske kaosfest i bby
kommentar: surt att ge årets fest dit, men vi hade jävligt kul
oväntade bråk: ellinor och malin
kommentar: som sagt, jävligt oväntat.
serie: heroes
kommentar: behövs inte
resa: damernas bulgarien
kommentar: kommenterar den gör ni bäst själva
sjukaste: limoresa till norge
kommentar: hamnade dock bara utanför strömstad, men paniken!!
bästa dag: maddes systers student
kommentar: dagen hade allt!
framgång: SM-GULDET!!
kommentar: kommentarer överflödar
hemsida: youtube
kommentar: hemsidan har allt!!
sms-buddy: min käraste R
kommentar: behövs det
buss: swebus
kommentar: varför spränger man inte skiten i luften?
melodifestivallåt: cara mia
kommentar: den gjorde valborg lite bättre
spottloska: malin nordhs
kommentar: träffar du någon gång rätt?
missbruk: sex, drugs and alcohol
kommentar: det gör livet lite bätte, och i "drugs" räknar jag med mina käraste cancerpinnar
bakslag: "den här biljetten är bokad för imorgon"
kommentar: .....
motion: sex alt. springa till bussen
kommentar: har någon av damerna varit bättre?
fylla: hemma hos nicole mandin
kommentar: malin&jag delar på en 4.5, en 7.0 och 5cm sprit. båda spyr
missbrukade ord: sjukt
kommentar: är det någon som inte använt det i en konversation?
celibat: malin, min käraste
kommentar: vad fan har du gjort??
kändis: Tommy Lee
kommentar: när ska vi knulla?
sjukaste sexställe: buss
kommentar: talar för sig själv

saajk

första skoldagen, som vanligt när lucas e i skolan kom jag försent på morgonkvisten. och nej, när det gäller lucas är det fan aldrig mitt fel. har tillbringat skoldagen med 3damer från klassen, och lucas dåra.
snart ska jag iväg till min vän ellinor som jag spenderar alldeles för mycket tid med. hon e helt död, vi körde lite för intensivt inatt för att hon ska palla.
min kompanjor malin har tyvärr försvunnit. har varken sett eller hört från henne sen i söndags. så kort och gott så har jag tappat bort henne.
igår satt jag och skrev en årets lista, den försvann. så tror inte jag orkar skriva igen.
nej nu ska jag klä på mig och gå till elli

ellinor, ellinor, finns i våra hjärtan

nu ägnar vi 5sek och tänker på 89ernas sista år i viksjöskolan. för visst hade vi kul, ni gjorde så att det inte var tråkigt att gå till skolan på morgonen, utan man vaknade, vissenligen trött, men ändå så visste man att ni skulle koka ihop någonting, nu tänker vi på brane, haha.
jag vill tacka er som var med det året, inte bara för det året, utan för minnerna ni har gett mig.

till något helt annat, ska kanske säga att jag tillägnar inlägget till ellinor, en vän jag träffade på en simtävling för några år sedan.
idag har jag inte gjort någonting vettigt, gick till david efter att ha degat hemma ett tag, kollade lite porr och strulade med hans barbaradocka som jag förövrigt glömt bort namnet på. sen gick vi hit och kollade på film, sen mötte vi elli. jag är förövrigt hennes gud.
jag ska möta henne igen, det är därför jag skriver, för hon vill verkligen ge mig cancer.
jag åt precis 2mackor, det får jag inte egentligen, men det brydde jag mig faktist inte om, faktist. ja, upprepningen på faktist var medveten. så nu var jag busig.

its crääzy!

har varit dålig uppdatering från både min och malins sida, men som sagt. vi skriver för vår egen skull så ser ingen anledning till att skriva om man inte kommer ha något vettigt att kläcka ur sig iaf. inte för att vi brukar ha det, men tänk er då ett inlägg som är ännu mer oväsentligt än dom vanliga.
sen tjungohundra8 rullade igång har det inte hänt alltför mycket.
på nyårsafton firade jag med några stycken hemma hos madde, vid 12slaget gick vi ner till carnestedt, och till min besvikelse var inte min älskling robin "bobbo" där. men lika glad för det var jag som högg tag i falk vid 12slaget.
där skumpan sprutat klart och raketerna börjat lugna sig gick vi upp för backen igen för att hamna hos madde igen, där vi satt i några timmar, sen begav vi oss till ida, där jag somnade. sen blev jag väckt av falk som sa att vi skulle börja åka mot karlsson i viksjö och att bussen gick inom 30min. när det börjar bli dags att börja gå så har han somnat, så jag står där, hopplöst uppgiven, när anton kommer till räddning och lyckas få liv i honom.
så vi hamnar hos karlsson där jag äntligen får träffa robin :) så myser lite med honom och sen ser jag per carnestedt, vi kommer överens om att det är dags för hemgång och börjar gå. när jag ligger i min säng är klockan strax 7.
sen dess har jag typ sovit, igår firade vi david. var jätte kul, lite jobbigt för mig dock som knappt kan äta, eller får dricka/röka. men försökte göra det bästa av situationen och när jag satt i bilen påväg hem var jag faktist nöjd!

cascada



älskar den!

hahaha



Inga påhopp nu, det är underhållande...

när man vänt på dygnet

10 sakar om mig
1. Är du singel?
-haha ojaa
2. Är du lycklig?
-absolut
3. Är du uttråkad?
- annars hade jag förmodligen inte gjort det här
4. Är du ledsen?
- nej det skulle jag inte påstå
5. Är du italienare?
- noope
6. Är du gravid?
- det hoppas jag verkligen inte
7. Är du full?
-nej, inte det heller
8. Är du en cooling? 
-händer väl
9. Är du från Irland?
-det skulle förvåna mig
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
- yes, and happy ever after

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- nej, det gör jag inte
2. Har du nånsin blivit sårad?
- jo har väl det
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
- flera gånger vet jag inte, men förmodligen
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
- aaa, eller på sätt och vis
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?
- ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?
- sjuk fråga, aaa men det har jag.
7. Är du kär?
-alltså, tommy lee gör mig alltid varm i kroppen
8. Vill du gifta dig i framtiden?
- ja, stort och glassigt bröllop ska det vara

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?
- lust, för tillfället iaf..
2. Hår eller ögon?
-ögon
3. Katter eller hundar?
- båda två måste jag säga
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?
-några få bästa vänner
5. TV eller Internet?
-Internet, eller njaa. tv när man e trött
6. Coca-cola eller Pepsi?
- dricker inget av dom
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?
-beror på sällskapet och humöret
8. Pengar eller lycka?
-pengar gör mig lycklig
9. Dag eller natt?
-natt
10. MSN eller mobil?
-mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
-haha, aaa.
2. Brutit ett ben?
-räknas svanskotan?
3. Gjort nåt du ångrar?
-alltså ångrar ibland saker för stunden men i efterhand så brukar jag aldrig göra det
4. Hoppat Bungee Jump?
-nej och skulle nog inte våga trotts att jag vill
5. Ljugit för någon du tycker om?
- ohyes..
6. Ätit en hel tårta?
- nej, är inte så mycket för tårta. tar det typ för att vara artig
7. Gjort bort dig offentligt?
- aaa, men det e lite min grej också
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?
- japp
9. Gråtit när ett husdjur dog?
-ja, när min lilla bebis daisy dog
10. Velat försvinna?
- yes

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?
- david
2. Telefonsamtalet du fick?
- mamma
3. Personen du va med?
-robin
4. Roligaste grejen som hänt?
- var nog att träffa malin idag
5. Personen du sms:ade?
-johan
6. Du va i en bil med?
- robin
7. Gick på bio med?
- madde, sanela och ida
8. Va och shoppade med?
- räknas konsum? isf ida.
9. Du kysste?
- robin
10. Du skrev till på myspace?
-använder inte det
11. Du kommenterade?
- inte den blekaste
12. Du tillbringade senast en natt med?
- andreas
13. Du kramade?
- hatar att kramas, men var nog malin

inte för att vara den som är den men..

Idag mår jag faktiskt bra, jag sjukade mig från jobbet idag också så jag kanske är helt frisk imorn.
Har inte jobbat på 1vecka nästan, känns så konstigt.
jag ska snart åka till centrum och kolla på lite kläder och en present till David a.k.a janne. Har ingen aning vad jag ska köpa, svårt till killar, menmen.
Efter det ska jag nog ringa Uran, vi har inte träffats på några dagar så får se om han är hemma eller om han är ute och busar med nina. Nej nu måste jag skynda mig till bussen.



allt är inte okej.

peace/m

smoke n' get high

jag är inne på 3dje dagen nu..den värsta sägs det? jag tycker det går galant och om jag får säga det själv så är jag fan stolt över mig själv! ska även inhandla ett gymkort den dagen jag blir frisk och börja träna lite, ett nyårlöfte.
Jag hade inga andra nyårslöften tror jag, bara att jag ska göra 2008 till ett jätte bra år.
Och inte jobba lika mycket och förstöra mig själv varje månad.
om 5 månader blir jag 18år, om 5månader blir jag vuxen..jag har 1år kvar i skolan, kommer ihåg första skoldagen som igår. vi satt i en rund ring, och dom hade tejpat på golvet och skrivit våra namn, så vi skulle lära känna varandra och inte sitta bredvid bästa kompisen, jag kom bredvid nikolina iaf kmr jag ihåg.
Nej nu ska jag koka makkisar och äta köttfärsås... imorn måste jag ta mig till centrum och köpa david 18års present, förslag någon?

/m

nothing I want more

Jag har precis läst igenom gamla msn konversationer hohohahahihihehehaehae säger jag bara. Vad sjuka saker man kan prata om. Och vilka minnen jag har kvar från dig.
Jag har skiftat mellan datan och sängen idag, jag vlir irriterad på att jag aldrig blir frisk? m skulle säkert bli tokig på mig om han befann sig hemma, men nu gör han ju inte det, så vi släpper den tanken.
jag har även funderar på att beställa brothers&sisters boxen säsong 1, i love it! Jag har inte ätit något än, och jag vaknade 12 idag, återigen, Heeman.
Jag skickade sms till Sandra på jobbet och skrev att jag inte kan komma imorn heller, hoppas hon fick det, annars lär jag väl få ett samtal imorn runt 10 snåret.
Helgen som kommer ser jag fram emot stort, ska bli skoj :) kan tyvärr inte avslöja något än..lite hemligt måste man vara! Fick även en förfrågning av en pojke som flyttat till kallhäll för ett tag sen om jag ville möta honom och ta en promenad..skulle vart mysigt nu när snön precis kommit men jag sa tyvär nej eftersom jag inte är frisk än, börjar dock ändra mig nu men lovade honom att vi kan ta den innan han åker "hem" den 7e. :)
Nu sitter jag iaf här..uttråkad och lämnad själv i lägenheten, jag har suttit inne i 5 dagar, gissa om jag är rastlös!
Nu ska jag kolla på lite resor igen..


your'e my soul mate, my summer and my faith. - U.

you want a piece of me?

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon' put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can't see the harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I'm still an exceptional earner
And you want a piece of me

1 jan 2008

     Hej på er ni som säkert är jätte pigga,glada och inte alls bakis sen igår? det var ju som sagt amatörenas afton, och inget annat..jag har legat hemma sjuk i 5 dagar nu,
mitt nyår firades hemma med mamma, i min allra skönaste mjukiskläder, osminkad och inte alls fixat hår..jag kunde nog inte haft det bättre, seriöst!
Bättre än att stå i jakan/viksjö/kallhäll you name it på 12 slaget och ba "öh vad fan gör vi här" förstår inte varför man alltid längtar så mycket till nyår, det är inget speciellt förutom att det är sista dagen på året och nästan 80%av alla ungdomar dricker sig hejdlöst fulla, nödvändigt?
föräldrarna är hemma och är oroliga att deras stackars små barn ska få en raket på sig, och inte kunna fira mer. Det hände faktiskt en tjejkompis pojkvän år 2004, hans kulle "bara" gå fram och kolla varför den inte smällde av, det var en sån där stor bomb eller vad dom heter, helt plötsligt smällde den av, och han blev bara 17. Om du läser det här Carro så gott nytt år på dig gumman, saknar dig.
Iaf jag hade ett bra nyår, hade ni?






megan fox's tatuering, kunde nog inte bli snyggare
"there once was a litte girl who never knew love untill a boy broke her HEART"

/m
RSS 2.0