maaaalin min malin

ahhaha, alltså det här var typiskt mitt&malin telefonsamtal, små irriterat hela tiden
början e oviktig
"... aa men då kommer jag till dig"
"ja men gör det då"
"mmm för jag pallar inte sitta hemma, men har du kaviar, ost och mackor hemma?"
"jag vet inte, fråga någon som vet, fråga min mamma"
"aaa men får gör det, jag e i jakan 13 över, vänta då"
"MEN VA?! vad fan ska jag göra under den tiden"
"du behöver vänta i 5min extra"
"nee, eller aaa. aaa men jag väntar, då" (HELT ÄGD)

gangters paradise

ledig idag, jävligt skönt. aaa men helgen som var, i fredags var vi hemma hos victoria och drack. sen i lördags åkte nog alla "90-tjejerna" på en riktig jävla karatefylla. det är fortfarande väldigt oklart vart vissa tog vägen efter pg, då iaf den enda jag träffade var en aaa, jag kan inte ens förklara det men ruggigt full victoria som bara satt och svor över allting.
haha damen ifråga hade också när hon vaknade upp, blåmärken och sår över heela kroppen. sjukt!
igår så var vi bara hos victoria och kollade på SATC. aaa det var nog helgen

tell me why are we so blind to see,
that the one's we hurt are you and me.

hustler musiK

I'm a make it it's nothing
I don't take it for granted
I don't take it for nothing
I'm a take it for what it's worth
to the dirt motherfucker

now girl lets not pretend

idag hade vi orgientering. gick med madde, haha vi gick iofs bara efter några killar. vart lite pinsamt när dom stannade upp och kollade på kartan och vi stod 3meter bakom utan varken karta eller kompass haha.

vi har ruligt (med rullande r) på civilrätten!

   

chilln'

hejhejhaaaallåå.
idag fuskade jag lite med min måndag, var tvungen att förbereda mig för borrningen. sen efter så kändes det som om jag hade blivit nitat av någon. haha fyfan vad jag såg ut när jag log. jonas och andreas hade skrämt upp mig jätte mkt men det gjorde absolut inte ont, det kändes inte ens men fyfan vad obehagligt det var. låg och skakade hela tiden och försökte drömma mig bort till bättre ställen.
imorgon ska jag snurra runt i skogen, det e så typiskt att dom tar det på en tisdag som är min absolut lugnaste dag.
här e några bilder från min och vickans båttur :)

  

hey mr carter!

i fredags firade vi mikaela. det var väldigt trevligt. haha på hemvägen så hände det en lite ruuulig grej. efter att ha vandrat i ca 2timmar hem med en vääääldigt full andreas så var vi äntligen vid handlarn. jag hade dragit på mig malins mjukisbyxor och vandrar alltså med klänning, mjukisar och klackskor. så stannar konstapeln till vid oss för att kolla läget, jag ser hur han förundrar sig över mig klädsel så jag påpekade att jag hade endast satt på mig byxorna för att jag frös, då ser jag ett lättnande ansiktsuttryck, aa jo jag grubblade lite över det men hade inte tänkt påpeka någonting, blev hans svar. då skrattade jag väldigt mkt.
efter att ha vandrat några meter så är det dags för andreas att svänga av, han delade inte rikigt våran åsikt om hemgång så han satte sig vid ett träd och försökte få oss att känna oss som dåliga kompisar. när vi är strax vid fjällenskolan hör man ett sista skrik, alltså man hör verkligen hur han tar i från tårna, dock är det oklart vad han skrek. jag och malin bara skrattade och fortsatte vandra. dagen efter, alltså igår så säger andreas att han somnade vid trädet och vaknade vid 7 för att fortsätta gå hem, vi misstänker stark att detta endast är en myt!
igår så gjorde jag och malin fruktansvärt mkt, vi räddade många liv och förgyllade mångas dag. eller så låg vi och sov fam och tillbaka till halv 7... sen begav vi oss för att möta andreas och dennis och satt först och tjuvlyssnade på några fjortisar som satt några meter från oss. haha det var lite ruligt. efter det begav vi oss till malin och påvägen inträffade det man brukar kalla, oväntad händelse.
sen gjorde vi mackor och varm oboy, kollade på tv somnade i soffan. oklart hur och när vi kom till sängen.
idag så kollade vi på taken, den var faktist bra. och nu är jag häääär :)


för att ni är ni, och inga andra. tack!

tandlekarN

idag fick jag beskedet om mitt första hål, det kom inte som en chock med tanke på alla fyllekvällar/när man har sovit borta och inte tagit sig orken att rengöra sina tänder. hade bytt till viksjö också och min tandläkare var så söööt, en liten tjej från förmodligen iran, "linneeea, ser du hääär?". haha hon var verkligen gullig.
idag i bilden så hände en typisk farmor&farfar situation, jag frågade farmor om lypsyl, så frågar farfar: vad ska du med det till när du kan pussas och bli blöt om läpparna. så ser man farmors blick och skakar på huvudet. farfar: vadå, det var väl lite roligt. farmor: nej fy, det var det värsta jag har hört. verkligen idiotiskt!" haha dom e så skilda på vissa saker men dom e så söta tillsammans, för när man ser dom då ere verkligen att man tror på riktig kärlek.
den här låten är förövrigt riktigt braaa!

mamma mia

såg mamma mia häromdagen med mamma mormor och några kompisar till familjen, fyfan vilken bra film! hur många av har sett den? om inte så måste ni gå och se den bums! Jag var nära på att börja gråta flera gånger under filmen bara för att den gjorde mig så himla glad. Nu sitter jag och kollar på youtube och letat efter favorit klippen, jag blir alldedels varm i kroppen haha. Våran första betalning till Playa del inglés är klar nu iaf så första biten känns skönt att slippa tänka på, nästa betalning ska in i november..jag tror vi är 7st som åker, iaf enlig Ida på hennes blogg. Ska bli så himla roligt faktiskt, som linnéa sa så kan man inte tacka nej till att åka utomlands..
Nu ska jag sova. Sov gott!

/m

the place that I call home!



det finns nog inte mycket som jag känner en sån hatkärlek som till just viksjö. när man är här, är man trött på folket, man vill bara lämna skiten och aldrig kolla tillbaka, men det är sen, när man äntligen lämnar stället som den kommer, kärleken. jag har svårt att tänka mig ett liv utan all drama, skit, och såklart alla människorna, varje individ som formar varandras liv. för du vet att personen du kanske skriker på den här helgen, kan du lika gärna höja bärsen med på PG helgen efter. det är just det som gör viksjö till viksjö. sen är det väl upp till dig att avgöra om det är en falsk fasad eller ett vattentät brödraskap? 175!

bitch watch me

alltså hans RÖÖÖST!


gift dig med mig.

jag vill ha dig!!!

kvällen som var

den huvudvärken jag vaknade med idag är det absolut sjukaste jag har varit med om. så körde "äta, dricka massa, duscha, sova några timmar till"-proceduren, det hjälpte, iaf mot huvudvärken.
det var en rörig kväll igår, haha var HELT säker på att jag hade tappat bort mitt busskort så när jag och daniel har gått halva vägen tillbaka till emils från pg så hittar jag det i tröjfickan, sköööning! alltså jag har en del ringda samtal på mobilen där jag inte riktigt minns samtalen, som med robin, haha minns bara att jag pratade med honom på vägen hem och att han kollade på blood diamond. sen är det väldigt suddigt.
sen så träffade jag en gammal väns lillebrors flickvän och jag hade inte pratat med den här vännen sen typ ett år tillbaka, så då ringde jag honom det var trevligt att prata med honom igen!
sen tappade jag bort mina hörlurar, det känns i hjärtat vill jag lova gott folk!



den låten har fan gjort mitt liv lite bättre!

bowlington

7år sen wtc rasade ihop, 7år..det är mycket som har hänt under den tiden. Tiden går allt för snabbt.
Är ny duschad och ska snart åka till jobbet för att vänta på Sandra, sen ska vi åka och spela badminton, eller bowlington kanske jag ska säga nea? haha. Är sjukt laddad, jag är as bra på badminton..faktiskt! Så det ska bli roligt och spela med 2som säger att dom är bättre..om vi förlorar skyller jag på bergsman eller på att vi är tjejer.
Imorgon är det redan Fredag..tideng år verkligen fort i 3an alltså, snart tar vi studenten :D åtrerkommer ikv med resultat..så länge får ni en låt som hörs mycket i mina öron just nu!



...

herregud..såg nyss one tree hill och jag vet inte vad jag ska ta mig till, gråta, panik, hemskt!
nu förstår jag vad alla andra bloggare pratar om när dom säger att det är hemskt det som kommer hända. Hur kan det inte ha kommit uppp några mer nya avsnitt? har panik nu. Vill se meeeeeeeeeeer!
Imorgon blir det badminton, jag sandra VS pavel och Fredrik , vi vinner..utan tvekan!
Nej men herregud nu måste jag hitta ett till avnitt av oth..

/m

;]

Skolan gör mig trött! eller så blir det så för dom sena kvällarna man har..sen jobb på det + läxor.
Fan vad jobbigt det är att jobba, har redan sån ångest när man ska gå till jobbet..kanske är för att skolan har börjat igen.
Igår bokade vi en resa till Playa del Inglés över nyår, det är något jag har att se fram emot nu alltså, jag menar. det är liksom bara 3månader kvar tills vi åker!! 90 dagar ungefär..nedräkningen har börjat! Därför måste jag jobba mera nu,,så att jag får ihop pengar osv, och det känns inte okej! Nu har vi även bokat studentskiva, 3/5 smäller det för oss, vi ska ha på "nya" klubben Fellows inne i stan, ska dit imorn med några tjejer och skriva kontrakt osv tror jag, känns skönt att ha det gjort iaf. Dags att vara lite oaktiv, det här var inte okej.

/m

ere någon som kommer ihåg den här jäveln?!

back in the dayZZ

känns som när man ser dom här korten, och liknande så ska man bara hålla käften när man klagar på dagens fjortisar, haha!


              

helgen som varit

aaa i fredags så var allt först väldigt rörigt för min del, visste inte om jag skulle stanna hemma eller vad jag nu skulle hitta på med detta alkoholförbud. det blev emils, sen pg och sen gick jag och mötte mike&matteb och drog till miX där min söta robin var, väldigt full var han. haha ingen av oss orkade prata så vi satt bara och titta på varandra det var lite ruuligt. gårdagen spenderades hemma hos fredriiiiiiik, haha det var ganska soft där faktist, mötte brane på PES eller vad det heter, så när det har gått typ 38min: "BRANE VILKEN SIDA SKA JAG GÖRA MÅL PÅ DÅ?!" aa blev lite förvirrad där..
sen var brunieboy snäll nog att han körde hem mig och då åt jag massa pannkakor och blåbärspaj :D


me and you, and you and me

jag blir glad av den här låten.

haha, ruuuligt

hahaha alltså mitt skratt i den här videon är heelt overkligt. hon snott videon av ida, den e från när vi e på rhodos.

jag fick låna en ängel

kunde inte låta bli att forska om vilken tjej Lucas väljer i one tree hill, och fyfan vad glad jag är!!! haha
det kunde inte bli bättre, ska ladda ner dirr sen!
jag har gått&blivit sjuk också hoppas jag är frisk till helgen bara för då är jag helt ledig från jobbet för första gången på länge.( .iaf en helg ) nu blir det varm choklad!


/ m
RSS 2.0