Sjuk.. Igen!

Igår ringde dagis mig och bad mig hämta Leon. Han hann vara där en timme. Hade det lite på känn, han var så grinig på morgonen och han brukar alltid vara jätteglad. Så väl hemma var han så ledsen och sov sov sov, vaknade, grät, och var tokvarm. Jag skulle gått på privat visning kl 14 men fick såklart ställa In. På kvällen mailat mäklaren och säger att den blev såld till dom andra som var där på privat visning. Den gick för 1,9 och det är verkligen ett jätte jätte bra pris det är det som gör allt värre. Vi hade kunnat bjuda över det priset men men. Vi får hoppas att det går våran väg på nästa som vi hittar. Älskar dom där radhusen på den gatan så nu håller vi tummarna.

Helgen

Helgen har varit lugn och skön för min del. Har ju varit ganska sjuk så hat varit skönt att få ladda batterierna lite. I fredags så gjorde vi inte så mycket, var bara hemma och hade det mys. I lördags så var vi överbjudna till Tesse och Robin, var lika trevligt som vanligt, trivs som fan med dom och det är väl tur Då Leo och Emilia kommer gifta sig ;) Killarna åkte till en kompis som fyllde år och Cia kom över Minna. Alla barnen slocknade vid 20.30 (hur skönt?!) så då kunde vi sitta och äta massa gott och ha det trevligt.
Har varit otroligt skönt med lång helg iaf, jag behövde det. Har en mördar vecka på jobbet nu!

Söndagsmys!

Här hemma myser vi och har tittat på Ice age 4. Leon tyckte dom 40 första minuterna var bra sen så blev han rastlös. Idag får det bli hämt söndag för tror ingen av oss har ork att laga mat idag!

Rakblad

Känns som jag har rakblad i halsen just nu. Har haft ont i några dagar men har tänkt att det kanske går över, för ibland försvinner det (men för att sen komma tillbaka 10 gånger värre) jag har nog börjar inse att det är en halsinfektion jag har så måste ta mig till en vårdcentral. Värst är det nu på kvällarna, hujeda mig vad ont det gör. Men imorgon blir det jobb iaf, uppstigning 04.30 så kanske dags för mig att slå igen mina blå!

Lång natt

Kommer bli en lång natt idag. Leon vaknar hela tiden och är super ledsen. Han var så varm så jag var tvungen att ge Alvedon, även fast jag hatar det och ser helst att kroppen får arbeta själv. Men å andra sidan måste han få sova lite och det gör han bara med Alvedon i kroppen. Han vart såklart jätteledsen så han skakade tillslut. Lilla hjärtat vad jag önskar jag kunde ta det onda ifrån dig.
Nu sover han iaf och jag ska också passa på, feber och värker i hela kroppen. Får hoppas tabletterna från Thailand gör sitt och jag vaknar frisk sen. Den här fredagen hade förövrigt gärna kunnat se lite annorlunda ut!

Fredag

Och mitt lilla hjärta har ögoninflammation och super förkyld :(
Vi skulle igentligen träffat mamma idag och gått till leklandet med Emilia och Minna men vi blir såklart hemma istället!
Jocke kommer hem sent så det blir jag och Leon som får ha fredagsmys ikväll. Tänkte gå och handla lite popcorn så Leon också får något gott :)

I förregår så var vi och hälsade på lilla Molly. Herregud vilket litet underverk! Så lik Leon när han var liten, fasters lilla prinsessa vad jag älskar dig redan!
Man glömmer verkligen bort hur små dom är, och då vägde hon 1 kg mer än Leon tillochmed. Snart dags för syskon till Leon tycker jag!

Andra bullar!

Imorse efter jag lämnade Leon var jag ute och sprang/gick i en timme, jag började med att springa 1km, alltså hör ni hur löjligt det låter? Men jag dog typ. Så dålig kondition har jag fått. Förut var jag duktig och gick minst en timmes promenad nästan varje dag med Leon och vagnen. Och sprang lite då och då. Men det var ju när jag var mammaledig och då hade man lite mer tid. Men nu så trivs jag inte med mig själv längre och ska få ändring på det här tänkte jag! Sluta med sötsaker och massa skit. Det finns ju faktiskt goda saker såsom kesella med frukter och fruktsallad osv. Så nu kör vi!

Lovie

Alltså kolla på honom!! Man vill bara krama sönder och snuffsa honom i nacken och ge honom tusen pussar. Jag älskar honom så jag finner inga ord, herremin att man kan älska någon så högt!

RSS 2.0