Myskväll

Ikväll är jag hemma ned Sanela och Vickan, Jocke skulle äta med jobbet och möta upp en vän efter så jag får sällskap av fina vänner ikväll istället. Leon ligger nu och sover, han har sovit dåligt under dagen så nu låter jag honom få sova som han vill, annars vet jag att natt sömnen kommer störas. I vanliga fall äter han sitt kvällsmål nu och somnar om en timme men ibland blir det såhär. Även fast jag vet att rutiner är nr.1 för en glad Leon och oss så får det bli som det blir, får se
Om det är en trött mamma som uppdaterar imorgon haha. Ha en trevlig fredagskväll!

Mysunge

Idag har vi bytt till sittdelen på vagnen, ångest alltså. Liggdelen var ju så himla mysig och ett bevis på att han är liten. Nu är han 5 1/2 månad, snart ett halvår.. Herregud vad fort tiden går :(

Gröt!

Gröt är jättemumsigt tycker Leon, när han var lite mindre gillade han inte det alls, men jag tänkte prova lite nu innan han ville vila lite och vilken succé! han älskare och det känns ju skönt. Så nu ska vi försöka få lite rutiner gällandes all mat, ersättning till frukost, gröt innan lunch, mat runt 13-14 och mat till middag runt 18 och sen ersättning innan sovdags, eller ska man testa gröt där så kanske han sover bättre. Han vaknar nämligen på natten och vill ha mat eller ja snarare tidig morgon. Äsch vi får väl prova oss fram.

Gåstol

Leon älskar sin gåstol och kan sitta där länge så länge han ser mig och Jocke dvs haha. Vi fick den i doppresent av Benjamin med familj. Idag var vi i jakobsberg en snabbis för lunch men Sen har vi myst hemma bara, eller Leon sovit och jag spelat wordfeud haha. Nu är lilla hjärtat jättehungrig, matdags!

.

Nu ska vi mot Jakobsberg för att luncha med tant Madde!

Godmorgon!

Hej hej! Nu sitter vi i soffan för lite morgonbus och jag ska äta lite frukost. Leon har gett mig sovmorgon 2dagar i rad och idag vaknade jag innan honom tillochmed. Nu har jag äntligen fått min iphone så med den nya blogg appen ska det bloggas Mkt! Idag ska vi träffa Sara och Benji och ikväll ska jag umgås med Madde och gå på bio, hon lämnar oss för USA i 2 månader snart. Men frukost var det ja !

Ekat tomt

Här har det inte hänt så mycket den senaste veckan, första gången på jättelänge som jag sitter vid en data nu, sitter alltid vid ipaden annars men då blir det ju så tråkiga inlägg utan bilder.. Ska försöka bli lite bättre på det här, vill ju ha någonting att gå tillbaka och läsa om Leons utveckling sen..

Iaf igår var jag i Jakobsberg med massa mammor, tror vi var 6 eller 7st, men barnvagnar haha. Var alltid någon som skulle kommentera att vi hade mammaträff eller liknande. Men det var mysigt iaf och sen blev det en promenad hem från viksjö. Jag har blivit duktig på att gå igen, så fort man kommer in i det så flyter det på men börjar man ta bussen igen så märker man hur fort och bekvämt det är så blir man lat!

Leon har blivit jätteduktig på att sitta och sitter en längre stund själv innan han ramlar åt sidan, men när han är på väg så ser man att han försöker kämpa emot så balansen börjar likna någonting nu, dukt Leon!
Ikväll ska jag hem på tacomiddag /pyjamasparty haha hemma hos Sofia med massa mammor + barn. Planen är att alla ska sova över men Leon har börjat sova så himla dåligt just nu så jag vet inte riktigt hur jag ska göra..Man vill ju inte ha barnen som väcker alla andra barn haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ser om min lilla mini huligan kan underhålla sig själv i gåstolen i några få minuter!

Min vackra skatt

20110923596 (MMS)

Min vackra skatt

busunge!

idag blir våran lilla busunge 5månader! kan fortfarande inte förstå vart tiden tar vägen? har haft en perfekt helg med en utgång och igår hade vi taco kväll och bingolotto med vickan, madde, och Jimmy. Jag och jocke hade även våran 1år och 9ånaders dag men det är väl inte så speciellt så man firar kanske.. Idag har tiden verkligen sprungit iväg och vi har fått mycket gjort här hemma, nu ska jag hänga tvätten och sen inta sängen. Leon sover i sig säng (duktig!!!) sen en halvtimme tillbaka.. snälla låt honom sova bra inatt! puss och kram

Hjärta.

Att det var just du som kom till oss var så självklart, från första stund kunde jag inte tänka mig någon annan än just dig. Det är som att du varit här hela tiden för jag kan inte förstå hur jag fått dagarna att gå utan dig, hur jag kan ha levt ett liv utan att du varit en del utav det. Jag skulle kunna ligga och kolla på dig dygnets alla timmar om inte sömnen tog över. Att se din lilla kropp bredvid min, höra dina andetag och se hur din bröstkorg sänks upp och ned, och när du ibland borrar dig in under min haka och börjar andas tyngre och tyngre tills du tillslut har somnat, är bland det bästa jag vet och jag skulle inte byta bort det för någonting. Att se dig utvecklas för varje dag, bli mer självständig och utveckla din egna personlighet är så häftigt samtidigt som det är skrämmande. Jag vill att du ska vara våran lilla liten. Det är så svårt att skriva ner min kärlek till dig min underbara son, men jag ska iaf försöka. jag älskar när du är nyvaken och ligger pratar med väggen, fönstret och ibland med mig, dina små trötta ögon lyser "bus" och man vet aldrig hur dagen kommer bli. Jag älskar när du är så övertrött att du inte vet vad du ska ta dig till men vägrar ändå sova. Jag älskar att lyser upp som sol varje dag Jocke kommer hem ifrån jobbet, och du följer honom noga med blicken tills han tar upp dig och pussar på dig. Ibland är du så mysig och vill ligga nära, helst så att du kan vända dig om och kolla upp på mig lite då och då och vill att jag ska pussa dig på näsan. Vissa dagar vill man bara dra täcket över huvudet och hoppas att dagen ska fort, men dom dagarna hör till. Jag är stolt över att få vara just din mamma och jag älskar dig så bokstäver inte kan förklara. Det är en ära att få se dig växa upp och du är det finaste jag och pappa någonsin gjort och jag hoppas att du en dag ska inse allt det här, att du är allt och lite till.

Leons dop!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans, men Leons dop vart verkligen lyckat. Han var så duktig i kyrkan och kollade runt på allt och var lugn och snäll. Alla nära och kära var där och det var så kul att vi var så himla många. Han fick så himla fina presenter och jag blir rörd över hur fina vänner vi har som Leon får växa upp med. Jag vet inte hur jag ska förklara hela dagen förutom att den var perfekt med så mycket kärlek. Efter dopet och fikat så åkte alla vänner hem till oss så drack vi och hade det superkul. Leon sov borta för första gången och det hade gått jättebra och det var skönt för oss att ligga och dra sig i sängen till 12 dagen efter. Tusen tack till alla som var med och gjorde den här dagen till den bästa på länge! <3

regn torsdag

Det var jättekul att träffa alla andra mammor på öppna i Tisdags, barnen hade blivit så stora och lilla bella hade tillochmed lärt sig åla och tog sig fram fint! Igår så höll vi på Hela dagen med att handla och baka till dopet. Blev massa goa kanelbullar och tårtbottnarna bakar vi på Fredag så dom håller sig färska till Lördag. Är lite nervös för hur allt ska gå med Leon då han tycker det är rätt läskigt med många människor som kommer fram med stora ögon och ska hälsa, prata och busa lite. Men vi får se, hoppas han är nöjd under själva dopet bara. Jag har lite mardrömmar att jag ska snubbla och ramla inför alla med mina klackar men man tror ju alltid det värsta haha. Idag ska jag hämta ut nycklar osv vid 11 så vi måste börja röra oss typ nu men Leon sover i vagnen men måste sätta på honom mer kläder, riktigt rusk väder ute nu och jag vet inte o jag ska ta mina höststövlar eller vanlia skor. efter det har vi date med Malin och lilla isak som blivit sååå stor nu. sen vid halv 7 ska vi träffa prästen och bestämma psalmer osv, spännande!

Vi har det bra vi här bak i bilen! Nu har ...

20110907586 (MMS)

Vi har det bra vi här bak i bilen! Nu har vi handlat allt till dopet och ska hem till gammelmormor och baka massa bullar.

På väg till öppna förskolan i bro, såg dom...

20110906585 (MMS)

På väg till öppna förskolan i bro, såg dom senast innan sommaren så det här ska bli kul !

Haft en mys dag med fina tjejerna på öppna...

20110905584 (MMS)

Haft en mys dag med fina tjejerna på öppna förskolan! Nu är vi på väg till solna och ska träffa det andra tjejgänget. Som ni ser så är det jätte roligt att dra ur nappen men sätta i den igen är svårare*

Nu ligger min kärlek och äter frukost. Prä...

20110905583 (MMS)

Nu ligger min kärlek och äter frukost. Prästen ringde och väckte oss så på torsdag 18.30 ska vi träffa honom och gå igenom dopet. Idag blir det öppna förskolan i jakan och sen hem till vickan där vi ska ha en middag för mickan som flyttar till sin pojkvän i London på onsdag. Inatt sov leon första natten i sin spjälis och han var jätteduktig, en bit kvar och jobba med för helst ska han ju sova hela natten och inte vakna och behöva äta för då kommer han ju till våran säng ändå då jag ammar på natten och han alltid somnar till det. Men på väg är vi iaf !

Helgen

Så i Fredags efter fotograferingen åkte vi hem till farmor och bonusfarfar och hade en liten kräftskiva, vi 4. Och Leon förstås. jag kände nästan ingen smak eftersom jag var så himla förkyld, typiskt. Vi kom hem runt 22 kanske och gick och la oss hela familjen kort efer. Igår var vi på lite uppdrag på IKEA, ska närmligen köpa säng till Leon. Han har hitills sovit i vagnen eller i våran stora säng, men lillen börjar ta så mycket plats så tror vi alla sover bättre om han börjar sova i egen säng. Såg även en lekmatta som vi var sugna på, men det får vänta lite då vi har dopet och massa annat den här månaden. Jag skulle gått ut på kvällen igentligen då vi hade bestämt det men ingen hörde av sig om några planer, måste glömt mig på vägen, sen var klockan redan halv 2 utan ngt svar så jag tappade lusten och stannade hemma på familjemys istället. Idag ska vi åka och lämna Leons gamla säng och sen vet jag inte. Nästa vecka är det fullt upp hela veckan redan, gillar när man har planer varje dag för då känns dagarna mycket bättre och tiden går fortare. På Lördag är det dop och det är massa saker som ska fixas innan!

Bilderna blev jättefina och visar sen när ...

20110902580 (MMS)

Bilderna blev jättefina och visar sen när vi fått hem dom. Leon var superduktig och tyckte fotografen var jätterolig så det var ju tur det. Nu ska jag vila lite medans farmor underhåller leon, dumma förkylning%

Morgonmys i sängen! Vi flyttade oss hit is...

20110901578 (MMS)

Morgonmys i sängen! Vi flyttade oss hit istället, the voice på tv men jag försöker smyg sova. Men han är klok min bebis, så fort jag stänger ögonen så börjar han prata och sparka på mig. Nej inte får jag sova inte.

sjuk stugan

Att det redan är 1a September? hur fort har den här sommaren gått igentligen.. Här har det varit dåligt med upddatering senaste dagarna. Leon har varit sjuk och det har varit otroligt krävande, man fick inte gå någonstans så han inte såg mig för då började han gråta. Nu har lillskrutten blivit frisk iaf men nu har jag dragit på mig vääärldens förkylning istället, jag menar, seriöst, på riktigt? först hade jag halsfluss men blev bättre då blev Leon sjuk som nu blivit bättre och då blir jag sjuk igen? ska vi smitta ner varandra hela tiden nu eller.. Leo ville iaf gå upp 5imorse men nu ligger han i soffa och ögonen åker igen hela tiden. Men han kämpar verkligen haha. Jag somnade 8 igår av ren utmattning så för mig var det inga problem att gå upp kl 5 haha. Men jag som skulle träffa lille bebis Isak idag också, men vill inte smitta honom..så himla typiskt! Vi får väl sitta inne idag som vi gjorde hela förra veckan, Leon kommer bli uttråkad och jag tycker synd om honom så en promenad får det bli iaf.
RSS 2.0