Ang. förlossningen

Nästan varenda människa som jag pratar med min graviditet om ställer alltid samma fråga "Är du inte nervös?" Och svaret är. Nej. Just nu är jag inte minsta lilla nervös inför förlossningen om man bortser från att jag är orolig över att det ska vara något fel på hans hälsa.
Jag har aldrig haft tanken "jag vill aldrig föda barn för att det kommer göra så satans ont" Jag sa till mina vänner att jag helst vill göra allting så naturligt som möjligt, utan bedövning i ryggmärgen. Jag kan tänka mig att prova lustgas och andra metoder som inte är medicinska. Men när jag tänker på det nu så känner jag att jag bara kommer känna mig full, yrslig och inte riktigt vara med i matchen utav lustgas.
Men jag vill klara mig så långt som möjligt utan allt sånt där, sen får Barnmorskan säga till när det börjar bli för sent för bedövningen. Det viktigaste för mig att är dom berättar för mig hela tiden vad som händer, vad som kommer att hända och inte lämnar mig utanför, Jag måste få känna mig trygg, och det gör jag inte om jag inte har koll på läget.
Med på förlossningen kommer jag ha Jocke och förmodligen min mamma. Så om det nu skulle hända att jag inte hinner skriva ett förlossningbrev eller någon annan konstig sak/anledning, mamma eller jocke, här har ni hur jag vill att det ska gå till!


Om något har missat det.. så är det bara 81 dagar kvar nu!

Om det är någon med Barn där ute, eller någon som väntar barn,  berätta gärna hur det gick för er, vad var viktigt enligt er under eran förlossning? och hur tänker ni som väntar barn? Var inte blyga nu, kommentera, ni är ju en del som läser!

I'll do it for you

Din graviditet startade Lör 17 jul 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 31 jul 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 199 av 280. (71,1%).

 
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 2 fulla dagar (v28+2).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 22 apr 2011
Du har 81 dagar kvar till beräknad förlossning

Lite Pics.

     

Bild 1,2,3 - Min fina men otroligt jobbiga hårboll
Bild 4,5 - Min prins groda och ljuslyktor
Bild 6 - Bebis mage igår morse

Måndag

Uscha, just nu håller jag inte riktigt med om att dagarna går fort. Trots att jag var ledig igår och låg hela dagen i sängen och kollade igenom nästan hela säsong 1 av Jerico så är jag helt slut och längtar verkligen tills min lediga dag som är på torsdag. Då ska jag träffa en person som betyder väldigt mycket för mig, trots att vi inte har den dagliga kontakten längre. Men när vi väl ses är det som att vi aldrig slutade umgås, och det är väldigt skönt!

Idag köpte jag 2 jättefina värmeljus lyktor, sen en prins groda i silver, för min lilla prins.  Ska slänga upp ett foto på dom alldeles strax. Kommer bli jättefina någonstans i nya lägenheten.
Har haft tillfällig smärta i magen till och från under hela dagen, gud vad jag verkligen inte trodde att man var såhär orolig över minsta lilla sak när jag inte var gravid. Tänkte alltid "när man gått förbi 12-veckors perioden kan man andas ut" Tji fick jag säger jag bara! Finns inget som heter "andas ut och ta det lungt" när man är preggo! (bara för att du hatar det ordet älskling :))
För övrigt så är jag så jävla avundsjuk på alla människor som befinner sig i Thailand i nuläget. Jag hoppas att ni har det bra tjejer och att ni tar hand om varandra där nere!

Min katt går mig på nerverna..tydligen får man inte blogga för honom, han är lite "all eyes on me" just nu..

You have seen nothing yet

  

Bild 1. Ass-möte på jobbet, vi tryckte i oss allt -2 mandariner, mandelsakerna och 1 muffins.  
Bild 2. Trotsar vintern och målade mina korv fingrar i ljusrosa nagellack!
Bild 3. Där inne bor bebis!

living in a lonely world

Idag jobbade jag som vanligt, mötte sedan upp en tjejkompis som jag inte träffat på för länge och käkade middag på villan. Man har så himla mycket att prata om när man inte setts på ett ex antal månader, om inte min trötthet hade tagit över kunde jag ha suttit där med henne in till småtimmarna.
Det är verkligen skönt och prata med någon som man inte står så nära, ibland behöver man det och speciellt som allt känns nu och man känner sig så jävla ensam så känns det bra.
Nu vart jag super irriterad igen så vi avslutar det här inlägget nu, negativ energi är dålig energi för bebis.

tröttis

Shit vad dålig jag är på det här, men mina dagar ser ut såhär
går upp 05.30 åker till jobbet vid 6, är hemma tills 17-17.30 och äter middag, slappar lite i soffan och sen förbereder lite till jobbet nästa dag.
Sen kommer jocke till mig 19, vi lägger oss i sängen vid 20.30 och somnar vid 21.30.
SÅ har den här veckan sett ut för min del.. Idag mår jag inte alls bra, ska jobba till 16.30 men ska försöka
hitta någon som kan komma in 12 så jag får gå hem, nu håller ni tummarna..

flashing light

Ska alldeles strax inta sängen, kommer somna på 10 röda känns det som, förmodligen innnan jocke är klar med alla papper han sitter och fixar med.
Vart jätteirriterad över ingenting för ett tag sen, var samma imorse på jobbet. Var på strålande humör, från ingenstans slår blixten ner och allt irriterar mig, Hormoner?
Nu är det mitt tåg som kommer här känner jag och säger tack och hej för idag. Tog lite bilder på magen tidigare men jag slänger upp dom imorgon.

Sov gott.



Lisa&Malin 15år

Ojojoj

Dagarna bara rinner iväg, insåg nu att det var typ två dagar sen jag skrev sist. Hur har man tid igentligen sen när Lillen kommer? Dom har två dagarna har iallafall bestått utav jobb, jobb och återigen lite mer jobb.. Har sovit tillsammans med Jocke sen lite mer än en vecka tillbaka, men ikväll kommer vi förmodligen sova utan varandra, vilket jag hatar när man vänjer sig med att ha honom bredvid sig.
Imorgon blir det iallafall en liten sovmorgon för min del, har gått upp 5.30 senaste dagarna men imorgon blir det lyx och jag ska ställa klockan på 8.30!

Sen på min rast imorgon ska jag möta upp mamma så ska vi beställa vagnen och allt sådant, ska även köpa en barnstol som vi ska ha vid köksbordet. Sönt att få det gjort, snart har vi även handlat alla möbler till lägenheten och jag vill bara flytta nuuuu. C.a 1½ måndag kvar nu bara.. sen ytterligare än månad så är Lillen här.
Åh jag vet att jag tjatar om det i varje inlägg men gud vad jag längtar efter honom!

89.

Just nu sitter jag och väntar på att J ska komma hem från jobbet, jag vill göra någonting men är jättetrött så att bara ligga i sängen hela dagen lockar ganska mycket det med. Men sen är jag sjukt sugen på Tasty's mackor..
Var inne på H&M's hemsida och råkade klicka hem lite saker..behövliga saker faktiskt! Bl.a en jacka, vårskor och byxor..kanske en liten tröja också. Tycker dom har jättedåligt utbud på barnkäder på hemsidan, bättre att handla det i butik!
Nu är det bara 89 dagar kvar tills liten kommer, för mig så är det inte så mycket "bara" iofs. Känns som en evighet. Men snart är våren här och då är han här, man ska tänka positivt och inte känna negativ energi, men man längtar ju så himla mycket så man blir galen snart.
Sara har iallafall en månad mindre än mig kvar, så kommer hon sitta där med sin bebis snart så kommer jag bli ännu mera galen.

Snart börjar föräldrargruppen också. Var någon gång i början på Feb. som den första var har jag för mig, snart dags att gå till barnmorskan igen, då måste jag komma ihåg allt som jag vill fråga henne också.


å t t i o n i o  d a g a r . . .

Mardröm

Inatt drömde jag en hemsk dröm, jag drömde att jag födde, så var det en liten tjej och inte en kille. Det var inte det som var hemskt, Men jag hade inte någon förlossning, helt plötsligt var hon bara där. Så hade jag henne i ett bärsele och skulle möta upp mamma, mormor osv. Så jag mötte dom och mamma frågade om jag behövde hjälp med ammningen, men det gick jättebra ändå. Helt plötsligt var vi hemma, och jag var jätterädd att hon skulle sönder, men det kändes ändå inte som att hon var en liten bebis, var en jättekonstig känsla.
Helt plötsligt är vi i centrum, inne på Tasty's och mitt barn är borta. Jag har panik och frågar om någon har sett henne, "här är hon ju" säger en som jobbar där och pekar på en cola burk, på burken ligger en liten räka.. Jag tar räkan i min hand som tydligen var mitt barn, som skulle förvandlas till en bebis alldeles strx. Men istället händer inget, så jag kastar den. Och springer runt i centrum och frågar efter mitt barn, men alla säger att jag aldrig ens har haft något barn. Det var jättehemskt, och jocke brydde sig typ inte heller, jag ringde honom i panik och frågade varrför han inte mött upp mig eftersom att han hade blivit pappa då var hans svar "jag vet inte, jag är hemma bara och kollar på film nu" Usch det var verkligen en hemsk dröm!



Shoppa kläder är roligt

Kom på att jag aldrig hann lägga upp bilderna på kläderna lillen har hitills! + lite som är hos Joakim.



 

 Hur söt är inte "Superhero" tröjan? 90 dagar kvar nu bara!

v. 28

 






Nu går jag in i 7e månaden och nu växer han fort därinne! förut kände man "bara" sparkar, nu sparkar han på ett ställe av magen och boxas lite på ett annat ställe samtidigt. Hela 1.2 kg väger våran lilla plutt redan!



 

uppehåll

Sååå.. hade ett litet uppehåll från bloggen när jag var i Sälen som ni säkert märkt. Men ser att många av er gick in här och spanade varje dag ändå.
Jag har haft några väldigt lugna och sköna dagar, när dom andra gav sig ut i backen så pillade jag på Jimmys Ipad, kollade på tv'n eller sov. En dag tog jag en långpromenad som inte blev så lång för bebis började bråka lite för mycket så det kändes som jag hade håll hela tiden. Sen gick dom på after ski och då passade jag på att sova lite till.
En kväll innan middagen låg jag, Jocke och Madde i vårat rum och pratade, då skulle jocke prata lite med bebis och sa "Hejsan, det här är pappa" då började han sparka jättemycket, haha antingen blev han störd i sin skönhetssömn eller så reagerade han på Jockes röst, Mysigt iaf!
Det har varit otroligt skönt och vara helt ledig från jobbet den här veckan och slippa tänka att man kanske blir inringd för att någon är sjuk osvosv. Men på Måndag börjar allvaret igen så jobbar jag ganska mycket dom 2 kommande veckorna, får se hur det går med magen osv men som tur är så är det inte några stängningspass än så länge.

Vickan har även sagt att det måste in mer bilder på bloggen så jag ska bli duktigare och ta lite bilder varje dag.
Ikväll ska vi hem till Lisa på avskedsmiddag för hon och Mix drar till Thailand i 2 månader.. avis?? Jaa..

SÄLEN

NU - Lördag kväll!

Dagen med stort D

Det känns som det inte var alltförlänge sedan jag tog det där testet. Stickan blev rosa, det blev sett streck att testet fungerat sen så vart ett starkt plus på bara sekunden.

Madde skulle till läkaren i Jakan, jag pratade med henne om att köpa ett test, det var lika bra att ha ett, men jag skulle vänta någon dag med att göra det utifall att jag bara var spänd och kroppen inbillade sig att jag var gravid. Jag följde med henne iaf och knatade till apotektet och köpte tuggummin och ett test, Gick runt lite i affärer men tänkte snabbt att "nej jag kan inte vänta" jag smet in i på toan, skakade nästan för att jag var nervös, alla ni som har gjort ett test vet nog vad jag menar, även om det inte bli positivt. Precis när jag kissat på stickan så ringer Vickan mig, jag svarar, sen ser jag det där plustecknet. Hon frågar vad jag gör, vart jag är osvosv.
Sen hör hon att det är något och frågar vad som hänt. Ni som känner mig vet att jag inte kan hålla sånt här inom mig så jag berättar men är i chocktillstånd. Hon frågar vad jag ska göra, vad ska Jocke säga, vad kommer hända nu? Jag förstod lika lite som henne den dagen och jag flög iväg i tankarna och var inte riktigt mig själv resten av dagen.
Jag och Jocke skulle ses på kvällen för det var den 18:e i en månad och det är våran dag. Jag var så nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.. jag kanske inte sa det på det bästa sättet heller haha.. Han blev lika chockad som jag och det tog nog längre tid för honom att förstå än vad det gjorde för mig.
Hur som helst så var allt en gemensamt beslut och båda var helt överrens. 

Nu, den 18e igen, några månader senare sitter jag här med en underbar pojkvän och världens finste i magen, Jag älskar er.

Morgonpigg

Imorse så vaknade jag när Jocke vaknade, alltså vid halv 7, jag kunde inte somna om vilket kändes lite irriterande. Men jag är inte förvånad, nu när man är ledig en vecka så ska man självklart vara en morgonpigg person, och tvärtom när man jobbar.
Vi kikade på senaste SAW filmen igår och jag tyckte (jocke med för den delen) att den var riktigt vidrig, jag kunde nästan inte kolla för att det var så äckliga scener och jag brukar inte vara så känslig.. Men den var bra iaf!
Nu sitter jag och försöker leta lite tidsfördriv, får väl kolla på massa filmer tills Madde, Vickan hämtar upp mig vid halv 1-1 så ska vi åka och handla mat osv sen börjar vi tjejer åka till Sälen så kommer killarna fram ikväll någon gång, det ska bli så skönt att komma bort lite.

Trötter

Jag har blivit sådär jobbigt preggo-trött igen. Det började när jag fick mina järntabletter, har slarvat lite med dom nu i 2 dagar men måste försöka komma ihåg dom nu så det här går över. Kan ligga och sova till och från hela dagen, helt sjukt.  Igår hade jag förvärkar och sammandragningar i stort sett hela kvällen, jag kunde varken sitta eller ligga ner, hela magen spände sig och blev stenhård, ett litet smakprov med andra ord. Men så farligt var det inte bara man tänkte på något annat och andades lungt.
Idag är magen jättemjuk och han har tagit det lite försiktigare idag än igår. Fick värsta sugen på äppelpaj så sprang ner till kiosken i hopp om att dom skulle ha den där färdiglagade i påse, men det hade som såklart inte.
Blev lite muffins, kakor och choklad istället.. haha jag som är så nöjd över att jag bara gått upp 4kg hitills kommer väl gå upp c.a 20 kg dom här 3månaderna som är kvar.
Känns jättekonstigt men underbart att om 3 veckor, så går jag in i vecka 30..Hallå?? Vecka 30? redan? Känns inte alls som det var längesen jag var i v. 16 och magen började puta lite..
 
Nu ska jag nog ringa Maddo och kolla vad hon har för sig, hon är så snäll så som ska skjutsa mig till Hässelby, och imorgon åker vi till Sälen!!!

Puss & Kram

.

Inte min dag igår, inte min dag idag. Är fruktansvärt irriterad och vaknade med det humöret jag somnade med.
Fånga dagen var det ja.

sista dag innan ledighet

Det ska bli så skönt att vara ledig lite mer än 1 vecka från jobbet. Stänger ikväll sen så är jag super ledig. Åker till sälen med Jocke + vänner på Tisdag och det ska också bli skönt, att komma bort lite.
Hursomhelst så har min ring kommit nu och sitter i detta läge på mitt finger, den är så fin. Visar en bild lite senare för just nu är jag lite stressad..
Idag ska jag träffa en vän i centrum oh ta en lunch/fika innan jobbet.. Det känns ganska roligt att jobba stängning idag, jag jobbar med människor som får mig att vara glad. Jag kommer nog ångra att jag sa det där sen..
Nu hade jag tänkt slänga mig i duschen för att sen åka mot Jakobsberg!

98 dagar kvar älskade lilla du <3

En helt vanlig dag

Nu har bloggandes blivit lite drabbat av att jag jobbar så konstiga tider. Men imorgon stänger jag och det betyder sovmorgon för min del så det känns bra. Mamma osv hämtade upp mig efter jobbet idag så åkte vi och köpte Pizza, var ett väldigt bra tag sen jag åt det. Just nu sitter jag bara och väntar på att Jocke ska komma, vilket lär ta ett bra tag iofs..inte snabbaste människan precis.
Men eftersom min bror kommit till oss så passar jag på att umgås lite med honom då jag sett honom 1 gång sen jag kom hem från Thailand förra året..


Bebis har börjat få en annan dygn rytm nu, vilket känns jätte skönt. Nu är han mer vaken dagtid än kvällstid
och det vore ju skönt om det fortsatt så.. även när han kommer ut. Längtar så mycket efter dig!!!

Jobbe

Sitter just nu på Jobbet på rast, jobbar till 19.30 men det känns helt okej. Dock börjar jag 6.30 imorgon, det känns inte lika okej men ska nog gå bra ändå.  Jag har inga batterier på min mobil och det är ganska irriterande.. Var lite osmart som inte tog med den igår med tanke på att jag skulle sova hos Jocke, men nu är det som det är.
Tror inte det blir mer bloggande idag, kommer vara helt slut när jag kommer hem och förmodligen gå och lägga mig på en gång.. Har varit sjukt trött idag!


 

Nu börjar det

100 dagar kvar. Nu kan jag börja räkna ner på riktigt, nu kommer dagaran flyga förbi känns det som.
Om etthundra dagar (förhoppningsvis) Så får vi pussa på våran lilla prins, och som vi längtar. Som Malin sa igår "tänk att man har en människa i sig, som man bara går och längtar efter att få träffa" Och det är lite läskigt när man tänker så, att jag bär på ett annat liv. Den här lilla bebisen är VÅRAT barn, som jag och Jocke har skapat. Gud så fint. Nu längtar jag ännu mer!





100 days to go...

en annan dag

Igår vart det inte mycket bloggning,Men vad roligt att det är många som läser iaf!
Var iväg med V&M bort till Nynäs sen hem till vickans nya lägenhet för middag, sen träffade vi Malin.a, var förvi min&J's lägenhet och kikade lite,  Sen var klockan 21 när jag kom hem till Jocke och då hade jag inte orken att sätta mig vid datan, var helt slut efter att ha flängt runt hela dagen.
Men nu har hag jag iaf varit ledig i 2 dagar och laddat upp mig lite känns det som, jobbar 13-19.30 idag så det känns helt okej! På senaste tiden har jag blivit en morgonmänniska, vet inte om det är för att jag jobbade tidigt i helgen men jag vaknar så himla tidigt. Skönt när man ska jobba osv men på ens lediga dag är det rätt irriterande att vakna 7.30.

Igår var Liten ganska lugn, Madde och Vickan har fått känna på massa bebis sparkar nu och det är kul.
Just nu är allt verkligen bara en ända stor väntan och jag klarar inte av att vänta på saker.. Men det går nog fort med tanke på att det är mycket som händer nu.

Kram!


          Nyår 2009 till 2010

partner in crime

 



Det här är min vän linnéa, en av mina äldsta vänner faktiskt. Min partner in crime, min bror, min tjej!
Det var med henne jag hade den här bloggen med förut om ni kollar tillbaka i arkivet. Hon var den som la förhållanden på hyllan, klagade lite när vi andra spenderade för mycket tid med våra pojkvänner, spenderade sina helger på MP, när mina föräldrar flydde landet, flydde hon hem till mig. Att vara kattvakt suger hon på, jag bad henne vakta katterna när dom skulle äta för att min lilla tjockis alltid äter upp den andre kattens mat, Det slutar med att hon somnar på golvet och vaknar upp när katterna ätit för längesedan.  Att sova tycker hon är väldigt skönt, gör det helst hela tiden om hon fick välja.
Sen kom en vinterdag förra året då hon träffade sin stora kärlek, Andreas. Alla föll i chock, höll Linnéa Elmhammar verkligen på att bli kär? Och ja mina vänner, visst blev hon det. Radarparet nr 1. Dom är nog skapta för att vara med varandra. Plötsligt blev Linnéa den som struntade i utekvällar "för att ligga hemme och mysa" VA?! VAD HÄNDE DÄR?! Men Andreas är bra och det är bra att dom två har varandra.
Vi ses aboslut inte lika ofta längre och något säger mig att mindre blir det när kiddo kommer, men bror. Jag älskar dig och hoppas att du vet om det. (trots att du var en riktig o-brosa och åt upp min gorby's den där vinternatten på säby gård)

Finaste.

Närmar sig

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-04-22

Barnet blev till omkring: 2010-07-30

Du är i vecka: 26

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 25 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 101


Snart så bli nedräkningen 2 siffrigt, när jag "började" räkna ner eller kolla hur många dagar det var kvar så låg siffran på 146, det går fort nu!

Time goes by

Jag kan inte förstå att om 4 dagar var det 1 år sen vi tjejer stack iväg till Thailand på en resa som varade i två månader för min del. Tiden går veeerkligen för fort ibland. Snart sticker Lisa/Mickan iväg till Thailand i 2månader och jag kan inte vara annat än avis. Halva järfälla kommer befinna sig i Thailand i år, men jag hade min lyx förra året.



Om någon hade sagt till mig och Sara att vid den där tiden nästa år så skulle båda vara höggravida så skulle vi förmodligen ha skrattat bort det och sagt att vi skulle befinna oss på samma plats nästa år. Nu väntar vi båda två små killar och har ett helt nytt liv framför oss.

Vår skatt.

Det gick bra idag hos min Bm, mitt sf mått låg på 28 så just nu har jag en stor kille där inne! Men som sagt så växer alla bebisar olika nu så han kanske stannar lite i växten och så..får man väl hoppas.. så det inte kommer ut en 5kgs bebis sen i April! Men allting såg bra ut och jade hade hitills gått upp 4kg vilket känns bra för mig och det var inte för lite enligt henne. Hjärtljudet lät som en Dum and Bass låt enligt J, hah någon har det bra därinne och det är en lättnad att höra.

Efter det gick jag till centrum och skulle möta bästa vän på en lunch och det var för längesen vi såg sist. Sen köpte jag lite strumpor åt bebis då jag vet att vi endast har 2 par, jätte små och söta.
Sedan bestämde vi date hos Lisa med dom andra tjejerna och alla ville såklart känna på magen och Madde fick känna på 5 rejäla sparkar. Varje gång Vickan la handen på magen så slutade han haha. Men någon spark lyckades hon tajma in. Madde tog även ett litet snack med honom och sa att Lisa ska han inte lita på  framtiden, dock är det hon som planerar att lura honom på pengar "men om jag får en lapp av dig så får du ett guldmynt av mig" Mina bröder körde nämligen den på mig när jag var liten och såklart gick på.

Nu ska jag laga middag och mysa framför tv'n jag har JF idag, Jocke-fritt, men det är svårt att sova utan honom så det är inget positivt!




My life would suck without you

Vakande för en liten stund sen av att jag var hungrig. Innan bebis i magen kunde jag bara somna om och glömma bort att jag var hungrig. Men det är näsan intill omöjligt nu för tiden, måste gå upp och äta på en gång.
Har varit så skönt att slippa gå upp 05.00 idag, riktig sovmorgon!
Nu står min älskling i duschen och jag ska börja med frukosten, sen ska vi vara på Mvc 10.30.
Det är så typiskt att jag glömt bort allting som jag ville fråga henne om, måste börja skriva ner sakerna på ett papper så jag inte glömmer...

Jag börjar verkligen känna mig klumpig och att magen börjar komma lite i vägen nu.. om jag tappar något på golvet på jobbet är det en process att ta upp det, oftast är någon i närheten och tar upp det åt mig men det kan vara lite frustrerande ibland

Because your mine, I walk the line

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet, hade så himla ont i mina fötter vid 14. "Bara två timmar kvar" Kan ha varit dom två längsta timmarna i mitt liv. Har stått på ett och samma ställe hela dagen, inte bra för ryggen kan jag säga i efterhand. Nu är mina fötter svullna och gör ont, J sa att jag måste köpa stödstrumpor..kanske ska införskaffa mig ett par sånna imorgon. Bebis har legat och sparkat på in kissblåsa  H E L A dagen, jag var tvungen att springa på toa säkert 4 gånger i timmen, Busunge!

Nu är jag ledig i 2 dagar och det ska jag fira genom att träffa Linnéa (som jag inte träffat på över 2månader kom vi fram till idag) imorgon sen på Tisdag ska jag hem till Sara.G som precis har flyttat till eget ställe och har Bf 1månad innan mig ungefär. Men snart kommer älskling hit så kanske vi spelar bingolotto om han har köpt dom och vinner hem mijlonen. Eftersom han uppenbarligen inte gjorde det igår på stryktipset..

Puss på er fina.

v. 25+1

 

Min lilla skatt

Godmorgon på er!
Jag har varit vaken sen halv 5 ungefär då jag vaknade av mig själv. Somnade runt 8 igår så det har väl sin förklaring. Ska alldeles strax börja åka mot jobbet där jag jobbar till 16 idag.
Imorgon är en bra dag för jag är ledig tills Tisdag sen ska jag och J till barnmorskan imorgon och lyssna på hjärtljud, mäta magen och bestämma vilket sjukhus jag ska föda på. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men satan vad tiden går fort! Det känns som om det var knappt någon månad sen vi var på ultraljudet och idag så går jag in i vecka 25+1! Men det är bara bra.

Snart så flyttar vi och det är så fint! Jag och J var där och kikade igår efter jobbet och det kommer bli jättebra.
18 Mars nu tack!




Nu är det dags

Nu ska jag återuppta min gamla blogg tänkte jag, Just för att jag kände att jag ville ha en egen blogg sen när liten har kommit, då jag delade blogg med alla mina tjejkompisar förut.
Det känns bättre/enklare och seriösare. SÅÅÅÅ som ni ser så är alla gamla inlägg kvar. Men jag har inte skrivit i den här på över ett år. Så nu är det dags att börja skriva om min Graviditet på allvar nu när det börjar dra igång på ritkigt..

Värt att nämnas är att det vär vääääldigt längesen jag pillade med HTML koder så bloggen är under ombyggnad.

hjärta

RSS 2.0