halv jobbig natt

Inatt så trodde jag verkligen att Leon skulle sova som han gjort i helgen. Det blev precis tvärtom. Han har legat halvvaken och små gnällt, pratat i sömnen och sovit jätte oroligt, legar och små hostat och haft snor i halsen om ni förstår vad jag menar. Tänkte att nu är det väl hans tur att bli sjuk när jag blivit friskså vi missat öppna för 3e veckan i rad, men så fort vi gick upp och satte oss i soffan osv så försvann allting och han blev sitt glada jag igen, skumt det där. Börjar ju undra om han tar sovmornar på helgerna just för att det är helg, haha! Så idag är jag lite trött känner jag men det försvinner nog så fort vi går ut. Idag ska jag laga en pasta gratäng till midag som såg så god ut, så vi får hoppas att den smakar som den ser ut!

Godmorgon på er! Vi tog sovmorgon då våran...

20110828577 (MMS)

Godmorgon på er! Vi tog sovmorgon då våran granne hade fest igår och hade VÄRLDENS bas, ha jätte gärna fest men inte med en bas som hörs på milens avstånd. Jaja Leon sov iaf utan problem men jag somnade runt 2kanskd så när leon vaknade 7 var jag trött! Efter lite frukost somnade han som tur om. Idag står handla mat på schemat!

Hej trötta killar :)

20110827575 (MMS)

Hej trötta killar :)

ingen vila här inte!

här hemma har vi varit igång sen 8.45, jag vaknade innan Leon knäppt nog, brukar vara väääldigt morgontrött annars men det beror nog på att han har blivit så himla duktig på att sova, igår somnade han runt 22.30 sen vaknade han någon gång inatt och ville komma till mig i stora sängen (pappa sover på soffan nu när jag är sjuk) och somnade om så fort han kom ner i sängen. Strax efter 6 vaknar han för mat för första gången (!) och somnar om och vaknade vid kvart i nio, då hade jag legat i sängen i en timme ungefär och bara kollat på honom, man kan verkligen inte få nog av dom små liven. Nu har jag rensat min garderob och Leons garderob (herregud vad fort han växer ut kläder) och tvättat 2 maskiner. Det är några maskiner kvar att köra idag då vi hade 2 berg av tvätt! Jocke och Leon ligger på soffan och sover sen jag började rensa garderoberna så skulle tro att iaf Leon vaknar när som helst. Idag får jag hålla mig inomhus tråkigt nog medans Jocke ska iväg och leta kostym osv till dopet. Det börjar närma sig nu och jag känner lite småpanik kring allt, hoppas verkligen att känningen och skorna jag besällt passar mig och passar bra ihop, annars så bryter jag nog ihop. Nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma, kul att ni ökat i läsarantal, hoppas ni stannar!

tomt

Åååh det är så tomt här hemma utan mina killar. Dom är på middag i Hässelby men jag stannade hemma eftersom jag smittar fortfarande. Känner mig dock mycket mycket bättre och det är skönt att kunna svälja utan att det kommer tårar haha. Jag har lagat mat och sitter och tittar på en film nu, var några månader sen man kunde göra dom sakerna utan att bli avbruten av ett litet mini-monster men jag saknar honom redan trots att det är väldigt skönt att vara ensam och bara ta det lungt och hinna koppla av lite. Jag hade planerat Skeppsholmen imorgon men får stanna hemma och mysa med famljen istället..känns som det var ett tag sen vi var hemma alla 3 samtidigt. Men ska inte trötta ut er med ett långt inlägg utan bilder, blir så när jag sitter via Ipaden tyvärr.. Hoppas ni har en mysig eller galen fredagkväll!

Vilo dag

Idag så ska jag bara ligga i sängen och vila upp mig. Leon gjorde våran morgon halv 10 idag, tror aldrig han sovit så länge. Jocke jobbar hemifrån som sagt så jag får en liten pause från busungen. Har fortfarande knivar i halsen men hoppas att medicinen slår till verka snart. Det kommer allså va ganska dött här idag, men jag hoppas ni förstår!

Kvällsmys i soffan. Jag har halsfluss och ...

20110825570 (MMS)

Kvällsmys i soffan. Jag har halsfluss och hoppas att leon inte blir sjuk. Har precis tryckt i oss lite mat men det var inte lätt ska ni veta! Imorgon ska pappa jobba hemifrån så jag får vila, åh hej du lilla sömn!

Busunge







Idag var mormor här och tog hand om Liten ...

img_7168 (MMS)

Idag var mormor här och tog hand om Liten i några timmar så jag fick sova och vila upp mig lite. De var verkligen behövligt och Leon hade nog roligt med mamma eftersom han fick sitta i vagnen för första gången, det var ju otroligt spännande nu när man såg allting. Iaf nu sover snutt och jag har tjänat in lite extra pengar genom att sälja kläder på tradera så måste kolla hur det här med frakt fungerar!

Vi ligger i sängen fortfarande. Jag har fe...

20110823568 (MMS)

Vi ligger i sängen fortfarande. Jag har feber och ont i halsen och har en vild 4månader son här hemma, det är ingen bra kombo. Jag vill sova och det vill absolut inte leon. Snälla gör mig frisk.

Älsklingen tar en liten siesta. Hur fin är...

20110822561 (MMS)

Älsklingen tar en liten siesta. Hur fin är han inte? Så ligger han med munnen öppen. Då vet man att han verkligen sover. Gud vad jag älskar dig fina fina Leon

slapp söndag!

Kräftskivan hemma hos Micka. i fredags vart riktigt lyckad, Leon var jätteblyg i början och började gråta när någon pratade med honom men det gick över mot kvällen, var ett riktigt projekt att få honom att somna dock men det gick tillslut och halv 3 knatade vi hemmåt! Igår hände något som bara inte får hända men ändå är så lätthänt när barn kommer upp i den här åldern. Leon ramlade ner från skötbordet när jag vände ryggen till och skulle lägga tvätt i våra tvättkorgar. Helt plötsligt började han gallskrika och så låg han på golvet! vi har klinker i vårat badrum, tur som det var så låg det en handduk lite ihop skrynklad som han landade på. Vi ringde vårdguiden som sa åt oss vad vi skulle kolla efter och känna på osv. Han slog nog inte i huvudet överhuvudtaget för det fanns/finns ingen bula och jan visar inte tecke på att ha ont. Han landade nog på höger sida av kropprn så han hade lite ont i höger arm/ben. Hon i telefonen sa åt oss att avvakta lite och sen åka in om han har ont men vi satte oss i bilen och åkte till Astrid Lingrens barnsjukhus på en gång. Usch det var så himla hemskt men jag tror han mest vart rädd för själva fallet, det är ju ändå ganska högt. Men som dom sa så händer det flera gånger per dag att barn råkar ut för det där och man ska absolut inte klandra sig sälv, det är ju så svårt i den här åldern nu när dom börjar röra sig mer men nu lägger jag aldrig Leon själv längre, lilla älsklingen.

Leon 4 månader!

Ååååh idag blir Leon 4 månader redan, jag kan inte säga det här tillräckligt mycket ännu men tiden går så fort! Om 2 månader kommer han vara halvåret redan och då är han liksom ingen liten bebis längre. Jaja, barn växer och det visste man väl redan, mammas finaste. Jag ska strax göra mig iordning och åka till Jakobsberg, har lite saker att fixa inför kräftskivan ikväll sen såg jag att Kappahl fått in lite nya kläder i "Newbie" serien som är jätte jätte fina så ska kolla om dom fått in dessa söta kläder. 
Iaf nu när Leon är 4 månader så har han blivit ett litet busfrö, "nu kan jag:"


* Bita på ALLT som jag får i händerna, mamma tror att det är tänder på G!
* Rulla från rygg till mage är jätteroligt så det gör jag så fort jag får chansen
* Dra mig uppåt om man håller i mina händer när jag halvligger ner
* Jag håller nästan nappflskan själv, har inte fått in tekniken ännu
* Skrattar högt när mamma kicklar mig eller när pappa flyger med mig
* Håller huvudet högt och ska spana på allt när jag ligger på magen
* Äta mat är jättegott och jag blir jättearg när mamma säger att det räcker fast jag vill ha mer!
* Sen kan jag såklart massa mer saker som mamma säkert glömt nu, men det får ni veta sen!



 Liten blir stor! <3

do anything for you

Idag var det 1år sen jag fick reda på att jag var gravid, det var en förvirrande dag med myket tankar och känslor. Idag är Leon det bästa jag gjort och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Imorgon blir han redan 4månader, stora killen. Jag älskar dig min finaste.

Leon har sovit i snart 2 timmar och är lit...

20110816556 (MMS)

Leon har sovit i snart 2 timmar och är lite hängig. Han måste vara inne i en fas nu då det händer mycket med utvecklingen för han är inte sig själv om dagarna. Kliar i tänderna och växer som det knakar. På fredag blir han 4 månader redan, tiden har vingar.

Tråk Måndag

Gud vilket dystert väder det är ute, ser att börja regna när som helst, ligger i luften och bara väntar. Nu sover min lilla skrutt sin förmiddagsvila och jag håller på att laga lite lunch. Han har varit en busunge och kissat överallt idag, i sängen, på skötbordet, på hela sig själv och mig, så det vart ett bad för honom och en dusch för mamman. Planen var öppna förskolan i Jakobsberg idag men jag skippar nog det om det börjar regna då jag glömt mitt regnskydd hos Sanela. Lite senare idag ska Leon få träffa sin nya vän Isak och mysa lite. Nu har även Jocke börjat jobba igen så nu är det bara jag och Leon om dagarna igen så nu ska vi få tillbaka alla rutiner igen som varit lite olika nu under semestern. Imorgon ska vi träffa alla tjejer på öppna förskolan i Bro efter hela sommaren, ska bli kul!

leon ville bara berätta att han kan själv

20110814554 (MMS)

leon ville bara berätta att han kan själv

Gröna Lund

Det gick bra för Leon att ta sin spruta förra veckan, han blev såklart jätteledsen och undrade varför den snälla tanten blev så dum helt plötsligt, efter sprutan fick han mat sen slocknade han i vagnen och sov ett tag. När vi kom hem sen så fick han lite feber och sov i 3 timmar igen, sen vart han lite gnällig men det är väl helt normalt. Vi hade bestämt att grilla med Tesse och Robin och det blev så himla gott! Sen i Fredags så hade jag en barnfri kväll för vi skulle fira min bästa tjejkompis och jag hade så himla kul! vi började med middag och vin hos henne sen rörde vi oss mot Garbo. Vid 2 tiden kände jag att jag hade gjort mitt och åkte hem till min fina familj. På lördagen var det dop för Benjamin som var jätteduktig i kyrkan och efter på fikat. Efter den helgen var man ganska slut i kroppen. På Söndagen så var det min tur att gå upp med Leon och han vaknade 2,3,4 sen vid halv 5 ville han verkligen inte sova längre så det var bara att kliva upp. Tungt men jag blir ganska pigg så fort jag kommit ur sängen så det var inte så att jag satt och somnade till hela tiden haha. Igår så var vi på gröna lund med Tesse, Robin och Tilda, och barnen såklart och vi började dagen med att åka "Insane" och ja jag förstår vart dom fått namnet ifrån, herregud säger jag bara. Det var en jättetrevlig dag och jocke vann en stoooor geisha choklad och när jag skulle ta en tur med Leon i vagnen kunde jag inte motstå chokladhjulet och spelade och VANN en stooooor Scwheizernöt choklad, (vickan du dör lite inombords nu eller hur) så nu har vi 4kg choklad hemma haha, mums. Idag så ska Leons mormor passa honom hela dagen så jag och jocke får lite egentid, vi ska in till stan och ta fiskmassage(fiskar som äter på ens fötter typ haha) sen käka och gå på bio, lite egentid behöver man vekligen och det kan nog alla småbarnsföräldrar hålla med om. Imorse så slog Leon sitt sova rekord och vaknade första gången strax efter 8! han sov alltså från 23 till 8, dukt-leon!

3månaders spruta

idag ska Leon ta sin 3månaders spruta, lite sent kanske men våran Bvc tant har haft semester och då blev det så. Lite orolig över hur han ska reagera men det ska nog gå bra, bara jag som kommer gå sönder lite där inne när han kommer bli så ledsen. Efter sprutan ska vi träffa tesse med familj, Emilia ska ta sin 5 månaders spruta innan honom och vi har samma sköterska som dom. Min arm värker otroligt mycket idag och den är helt mör, inte så konstigt kanske men gud vad nöjd jag är över den. Det var Sonny på Lifestyle tattoo i sumpan som gjorde den, rekommenderar honom starkt! Annars så har det inte hänt så mycket mer, skrutten har lärt sig att rulla över till mage nu och vice versa och det är superkul och ska göras hela tiden, helst när han ligger på skötbädden så det blir extra krångligt att bya blöja haha. Han skrattar även med ljud ganska mycket och gud som man längtat till det ögonblicket och man börjar själv skratta för det låter så gulligt och då skrattar han ännu mera. Tiden går så himla fort nu, vet inte hur många gånger jag sagt det men han blir 4månader om 2veckor och tiden bara springer iväg. Kan Malins envisa bebis bestämma sig för att komma ut snart, så man får veta vad det är som legat där inne och haft det så mysigt lite längre än beräknat. Håller fortfarande tummar och tår att det drar igång idag!

För dig går jag genom eld och vatten. Du ä...

20110803548 (MMS)

För dig går jag genom eld och vatten. Du är slutet på min regnbåge och jag älskar dig över allt. Tack för att du är du, världens finaste

RSS 2.0