...

aaa jag e nog efterblivien men här skriver vi nu mera.

baylakesfinest.blogg.se

sjyk

jahaja, då joinade man snor&host-klubben. det e helt sjukt hur man kan bli såhär, förkyld och nysig. aaa men som vanligt i mitt hus så tror ingen på mig. jag hade inte heller trott på mig iofs. aaa, var hos tandläkarn idag, tror jag kommer behöva gå i terapi efter årets tandläkarbesök.
aaa idag satt jag och sanela och kollade i skolkataloger, fyfan vad man har sett ut genom åren. hahah det roligaste var nästan i walthers katalogen där vår fd klasskamrat har ljugit för fotografen och säger att han heter "Jocke af Hedlund" haha, inte joakim utan jocke, och sen af. haha det roliga är att man ser på hans min att han är riktigt nöjd med den myten. haha min söta jocke, det e svårt och tro att dom flesta från den klassen har jag inte träffat på typ 1½år. det var fan det roligaste klassen genom åren. "alla boffar krom i S1d"
iaf så har jocke lovat mig idag att han ska ge mig biljett till deras skiva. lite tråkigt bara att det inte är s1d orginal som går ut eftersom 40% hoppade av så dom splittrade klassen menmen..
lördagen iaf spenderades i barkarby där många ansikten man inte sett på länge döck upp. det var jävligt roligt! :)
här e lite bilder från kittelfjällresan vi gjorde med några av dom pojkarna

    

abba

nu sitter jag och lyssnar på låtarna från mamma mia filmen, som jag förövrigt bara sett dom 10sista minutrarna på eftersom malin absolut inte kunde vänta, nene men aaa. men min poäng i det här inlägget är att abba har fan inte gjort många dåliga låtar. haha nu kom jag och tänka på en film som jag och malin såg härom dagen, det e två svenska reportrar i något land i afrika tror jag. ahaha den e så jääävla rolig. "aha och... muffelduffel?" "eehm, det är.. öööh, bara ett ord jag kom på". hahha alltså om ni inte har sett den måste ni se den. morgan pålsson, en världsreporter heter den.

"we from sweden.. abba, astrid lindgren, ikea"


bowling, en dold talang?

alltså om det är någonting jag är riktigt, riktigt, alltså riktigt pinsamt dålig på så är nog bowling. alltså jag förstod inte ens själv hur jag kunde vara så jääävla dåligt. och det var inte så att mina kamrater stöttade mig, nej dom garvade bara åt min, svin! utom daniel då, som i hopplösa försök försökte lära mig när jag skulle släppa, bollen eller vad fan det heter.
aa men iaf, kvällen igår börjar med att vi åkte till malin, förade, skulle ta bussen men nej, den missar vi. sen ringer vi taxi, där jag noggrant påpekar, en stor taxi, vi är 6 personer. nej men det dyker upp en liten och med tiden emot oss står vi i ett väldigt blött kallhäll och kommer inte därifrån. då kommer räddningen, pillans morfar, sen dannes mamma. så det löste sig. sen bowlade vi, och jag vann? sen ere mesta ganska suddigt faktist..
haha precis innan hemgång ska jonas och daniel beställa mat, så jag står inne på winners och bara upprepar, nej men nu går vi, jag vill sova... nee men på riktigt, nu går vi. haha var nog lite jobbig men wtf. nu blir det graninge och fotboll.
RSS 2.0