brother from another mother

     

"They say I walk around like got an 'S' on my chest"

ingen rubrik

ikväll är det en stor kväll..jag ska snart springa och duscha för att bli pigg
jag måste även hinna ringa nea, bestämma kläder/skor smycken och hinna med presenterna
om 1h ska jag gå, jag är duktig jag. Kommer inte vara lika duktig imorn känner, idag blir det en helkulkväll hoppas jag ,må gud vara på våran sida. Kom och tänka på våra bästa år nu, någon av er små hemliga läsare som sett det?
TOK BRA, RIGHT!

Puss, malin

MF!

lite tråkigt att missa matchen igår, men gillade resultatet iaf. åkte till sumpan direkt efter skolan och stekte i solen. sen åkte jag och la bosnia till stäket och satte oss med vicks och ida vid vattnet. jag hoppas på bra väder resten av veckan. PEACE!

all on the floor

Har nyss deklarerat och känner mig superduktig haha kommer bli saftigt när dom kommer kommer in lagom tid tills midsommar och min 18års dag! Om 2 timmar ska jag börja röra mig mot jobbet, är så otaggad på att jobba nu så det finns inte, nina är ledig i typ 2veckor, och är liiite avundsjuk på henne.
Sex and the city har börjar igen har väl ingen missat? älskar den serien och satt spänd frmaför tv'n 22.25 igår, tror faktiskt inte jag hade sett det avsnittet konstigt nog :s JUSTE såg nyss våra bästa år, guuuuud vad bra det är så himmla spännande haha!
Häromdagen pratade vi om sommarplågor, nu pratar vi låtar folk. Vissa gissade på låten "bubbly"
andra mange schmidt osvosv, jag vet faktiskt inte vilket jag tror, jag tror att det är en låt som ännu
inte kommit ut än, hatar dom där låtarna, alla är lika dåliga.  Det är najs att det är fint väder ute igår låg jag ute och solade med pillan jättelänge, vi blev röda om kinderna och fick lite färg på kroppen, love it!
Ryktas att det ska bli kallt ti helgen..morr..

Nu ska jag hoppa in i duschen,
men först, vilket låt tror NI blir sommarplågan det här året?
Malin

sötisar

haha, alltså den här bilden är helt störd. det roliga är inte bilden, utan tanken bakom. jaaaa, vi går in på toan på MP och tar kort. HAHAH, tjejer ni e för söööta.
lisa, vart e resten av korten från helgen?

tjulululu

idag när jag och elli var ute och gick hände en väldigt rolig sak, eller vi tyckte det var roligt. vi gick vid lund så var det några som spelade fotboll så sa elli: vi känner ingen av dom där va? så svara jag: nee, eller vafan det ser ut som fredde.... aa för det där e tommy berg iaf. elli: haha där står någon i bara kallsonger. jag: hahaha det e ju för fan rickard. sen visade det sig att det var hela packet som spelade. men det roliga var att vi inte kände igen nååågon. haha.
igår så blev jag och en tönt från stäket bjudna på middag för två på jakobs hörna. haha, dock så hade vi alla i rummet mot oss med tanke på att ALLA, utom svullo-paret, konstant glodde. men det var naaajs.
jag fick en hel kyckling, dom tyckte väl att jag såg ut som någon som åt för mkt?! sen blev jag tvingad med kniv till stäket av den där tönten som jag tvingades äta middag med....
hej.... aaa hörru vänta
hej.. hej, aha.. det var du, vänta så kommer martin

hahahaha


tönt från stäket

befjuttad

Själv vaknade jag nyss, har tagit en liten nap som man brukar kalla det. Hade fått sms från sandra som frågade om jag ville med henne och C och spela kubb, det är äkta sommar. tror nog att dom är klara nu iofs, kanske ska ringa och fråga? det är så mysigt med kubb, dom här dagaran har varit mysiga, ligga och steka i solen är aldrig fel.
På fredag är det lön = handla!!! har sett massa saker jag vill ha genom hemsidor och allt möjligt.
Imorn har jag 1lektion sen blir det sola, myspys sen jobbar jag tors-söndag. suck.
Måste tipsa er om en bra låt sötisar den heter Goodbye my alomost lover, äh lägger in låten från youtube så underlättar det kanske? hittade den från Jonnas blogg, jag är kär.

Malin
 

and i am, whatever you say i am

jag gillar vädret. jag gillar det mesta just nu. jag gillar inte mig själv i fredags. jag gillar 2-0, ellinor också. jag gillar tanken att sitta och steka hela sommaren och dricka vin, aaa för kan knappt dricka ngt annat längre, sen kommer jag och vinet bra överens. sen gillar jag att det e lång helg snart, då ska mina päron till NY, och ingolf och anna-karin kommer hit. haha, sen gillar jag att ramin går runt med pincett i fick för att hinna noppa ut de hår som växer ut under dagen. och att när det gäller olle e allt knaaaas. haha, kanske måste suttit på pg klockan 13 i fredags för att förstå. PEACEEE!!
PS, jag hookade upp med eminem i helgen



If I wasn't, then why would I say I am?

thailand

38 dagar kvar mina vänner




malin

duffy - mercy

bättre låt just nu får man leta efter. Älskar hennes utstrålning.





malin

kära er

hoho hittade 2 bilder på Ninas blogg frånd igår..haha det var verkligen en lyckad fest/kväll.
Vi vid det roliga bordet som nina säger hade iaf det hahah. Det där med hashbrown var iaf kul, fan det är massa saker jag glömt bort som jag kom på idag, En sak gör att jag vill bara gräva ner mig, men det ska vi inte skriva om här..pssst. tell you later Nina!
Haha på första bilden sjunger iaf Junior kareoke med mig  och natta i bakrunden?
Andra bilden är Lucho, jag, cattiz och Nina haha vems arm det är vet jag  tyvärr inte, kan återkomma men den infon sen.Hhaha en av kvällarnas höjdpunkter enligt mig själv var iaf när någon skulle gå eller något. då sjöng en
"pa da pa pa pa" och vad svarade vi andra, om inte "I'm Lovin it" haha fan bra sjuka människor det finns.
Nej nu ska jag jaga mer bilder från igår..vi hörs hurrni?

Malin


pst..kan inte lägga upp bilderna men gå in på nnina.blogg.se vet jag :]

bowling

personalfesten igår var NICE riktigt NICE faktiskt. Inte lika nice att jonas inte fick vara med haha men det är sånt som händer. Bowlingen var jag ingen höjdare på den här gången haha, lite alkohol kanske har med saken att göra. Efter bowligen blev det villan med nästan hela gänget, Jag,sara,lucho och andreas blev det som stannade längst tror klockan var 2 halv 3 när jag röre mig hemmåt.
Ska snart åka mot jobbet så har inte tiden till det hära igentligen.
uppd. när jag kommer hem.

Puss/m

mjaau

haha, min mamma ville inte ge mig pengar, hon tycker jag har spenderat för mkt den här månaden. dont understand.. så <333333333333 FARMOOOOR!!! och farfar!
i måndags när vi var och kollade på fotboll på emils, alltså ni kan inte gissa vem som satt bakom mig!! martin dahlin! det var sjukt. haha som ni kanske förstod på det som står där uppe e jag broke, så igår när jag, backlund och robban skulle äta på daisys så DELADE jag och robban på en korv, och då hade vi tiggt 2kr av en somalie från rinkeby. haha alltså det hela var så komiskt. jag gillar vädret. jag gillade inte vädret igår när jag och elli var ute och gick, aldrig varit blötare.
det ryktas om bartömning på MP i helgen, så min vän ellinor, tidigare nämnd i bloggen som hjärnan, kom på den briljanta idén om att vi ska ringa och fråga. haha alltså. aaa.. "ööhm, tja, ööh stämmer det att det e bartömning på fredag eller..? aha aa tänkte bara kolla eftersom jag har läst det på en lapp inne hos er när jag har varit där dom senaste helgerna sen jag fyllde 18.. aa precis ellinor, liten kort hår. haha aa men vi ses väl på fredag..... aa kommer förmodligen på lördag också"

it's a new thing

sitter just nu hos pillan och kollar på "våra bästa år" haha älskar det programmet, verkar vara fler än jag som gör det!  Igårkväll satt jag och pillan och kämpade med ett tv spel från 16-22 självklart laggar det när vi är i slutet och går inte att spela, pillan ofrrar sig och börjar om spelet från börjar, för att kolla om det blir samma sak, och självklart blev det det. IRRITERANDE! kollad också på Anna Phil på 4an, nu är det fan spännande hur det blir med henne, älskar polis serier, kanske är för att jag själv vill bli polis, men det är så bra iaf..
Idag ska jag jobba 3 timmar, bokade det passet själv igårkväll, det är ingennting igentligen men det är roliga som jobbar så 3timmar sitter lagomt bra.
Nu ska jag fortsätta göra iordning mig.
Puss/m

irriterande

gick upp, skulle till skolan..så har vi ingen skola. Så nu är vi lediga idag och imorn, extra lång helg vilket som är jätte skönt. Mindre skönt att gå upp och känna sig duktig för ingenting..Sitter just nu hemma hos pillan, hon ligger och sover, jag skulle kolla på våra bästa år när jag ser att det är en repris..nya avsnittet kanske går runt 12 tiden? det är iallafall hur bra som helst. Har jobbat öppning båda dagarna i helgen..har itne vart så himmla jobbigt faktiskt, har fått hoppa mellan kassa-kök så det har itne vart lika jobbigt som det brukar vara.
jag längtar tills lönen kommer, jag vill handla saker, har inte gjort det på jättelänge, har hållt på mina 400kr som jag hittade i en gammal jacka länge, känner mig duktig ;) haha.
Häromnatten drömde jag att jag skulle tatuera mig, det var min idrottslärare i skolan som sklle göra det haha. Och för att det skulle känas mindre så gjorde ag 2st pericingar mitt i magen, förstår ni hur jag menar? haha Jag tatuerade typ ett träd vid en solnnedgång haha det var iallafall jättefint, jag minns inte bilden exakt hur den var, men det var iallafall fint. Varje gång jag har drömt att jag tatuerat mig, (vilket jag gjort ofta på sista tiden)kommer jag aldrig ihåg hur som ser ut när jag vaknar på morgonen. och igår när jag kollade på Miami Ink, var Lloyd Banks med, han skulle tatuera sin Rotten Appel tatuering hos Chris Garver, visste fan inte att han gjort den där, otroligt snygg blev den iaf. Dom är så jäkla duktiga där.
Jag tror jag väntar tills min 18års dag och göra dom tatueringarna jag vill göra, jag är ju inte helt säker på alla saker ajg vill göra än, och när man är 18 har man möjligheten att göra den vart som helst..East street är ju äckligt duktiga, en tjej på jobbet ska göra sin där snart, får se hur hennes blir, och vad hon säger om dom osv :)
På onsdag är det p-fest, vet inte vad jag ska ha på mig, Några ska ha klänningar typ, men det är inte riiiiktigt min stil så får se vad jag tar på mig, kul ska det bli iaf :D
Nu ska jag göra lite nyttigare saker..långt inlägg blev det också haha hoppas ni orkat läsa

Puss på er.

/image149
image150

som sanden i timglaset..

12.50 är det våra bästa år, den serien är så jäkla bra..och jag tror jag är den enda i hela sverige som tycker det :p
Serien i sig har hållt på i över 40 år eller var det 50? Det är sjukt. Det är så spännande nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen..i like it.
Tänkte klicka hem lite kläder från ellos men ångrade mig i sista sek. Vill veta vad jag får i lön innan eftersom i stort sätt allt går till thailand som det bara är 45 dagar kvar till nu :D. På onsdag är det det P-fest. nästa roliga sak är väl Urans studentskiva, efter det fyller sanela 18 efter det blir det thailand..dagarna bara rinner iväg :)
Mitt hår har även börjat väx ut igen, skööönt..trivs inte i såhär kort ska jag berätta för er.
Nej nu ska jag kolla klart på providence laga nudlar sen kolla tv, duscha sen all work work, var ett tag sen nu så det ska bli kul :D

Puss/ M

  
image148

DSM

ett rappt tillägg bara, vad tyckte ni om nyra serien
Dirty
Sexy
Money?

Enligt mig var det den grymmaste serien dom släppt på länge, ska redan kolla på andra avsnittet som går på kanal 9 nu 22.35

PUSSSS

/m

image147

"he only speak swedish"

fullt ös - medvetslös

..så känner jag mig ungefär nu. Den här veckan har vart fullspäckat med saker varenda dag.
Har haft skola 8-21 ungefär. Och då pratar vi inte bara om att sitta och softa. Har vart elever här från spaniel,polen,belgien och estland hela den här veckan, vårat uppdrag var att underhålla dom. Igår var vi hos pillan och hade spel kväll. Haha Guitar hero var inte det lättaste.. Att lära 2 spanjorer "två laxar i en lax ask" var otroligt underhållande har en film på det på mobilen, kan se om jag kan försöka lägga upp den.
Den här veckan har iallafall vart otroligt rolig men hård..har kommit lite folk i klassen mycket närmare och det har vart skönt att vara fri från skolan i en vecka. Idag var vi på Vasa museét, skansen sen opera huset. Jag ska fan börja gå på opera jag tyckte det var jätte fascinerande, vuxen poäng där!
Nej nu håller jag på att somna ihjäl mig hörs imorn.

m to tha alin.

se mig, hör mig, rör mig

jag vill ha 4kineser i mitt hem som syr kläder åt mig, eftersom jag ALDRIG hittar det jag vill ha.
nu måste jag springa till bussen, och leta efter kineser.

utgång på ingång

Igår vart det iallafall utgång med  linnéa&victoria. Stället var helt okej, men inte bartenderna där uppe, usch hyser agg mot dom förevigt nu. Kvällen annars var ganska roligt, linnéa tappade sitt kort som sagt, det sög. Pengarna tog ju slut på nästan en gång. Träffade lite gamla vänner/arbetskamrater så det var ju faktiskt roligt!
Idag var det the day med stort D. Det gick bra iaf men jag var ganska nervös innan. Får se hur allt blir nu.
Mina pengar är slut och det är löning om 3veckor, känns inte okej ska ni veta.
Näst nästa onsdag är det p-fest, hoho vad jag ser fram emot den :) Skulle även jobbat 9.45-19 idag men fixade så jag fick hela dagen ledigt..vaknade först halv 11 då V ringer och väcker mig sen somnade jag om och vaknade halv 2 och DET var längesen mina vänner. Jag har legat och kollat på Prison Break större delen av kvällen och det är så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu kom mamma he, dags för lite quality time!

Puss på er

/m

and that butt... maked me so horny

jag blev inte så dräggig. tappade bort kortet efter en beställning. men det e najs. jag träffade ett par siamesiska tvillingar, fast dom hade separerat. dom var roliga. och dom var inte siamesiska tvillingar, men dom ville. jag ville.
mina tuttar levde ett eget liv, jag gillade inte det livet. min rumpa också. aja tja


såhär söta var vi igår, notera vilken biff jag är!!!

what up thug?!

ikväll ska jag dricka, jag ska nog bli det största drägget stockholm har skådat, förstår ni hur illa jag planerar att det ska bli? sen ska jag gå hem till R och vara skitjobbig. som payback för inatt. muhaha.
jag är jävligt rastlös. sen hoppas jag på att malin ska följa med ikväll!!!
elli är nog största sopan. hon tror hon ska vinna biljetter till BSB. och vill ni veta vad åsnans fråga skulle vara fråga skulle vara? "kommer mina barn att få uppleva eran musik?" foh real!!!!
funderar på att hoppa in i duschen, sen bege mig till stääääket. ska inviga min rosa klänning idag :D
får värsta sillistuttar i den, så måste försöka hitta en lösning så det ser normalt ut. för jag e liksom inte speciellt stor, och ser inte bra ut med sånna tuttar som jag får i den.

du är så söt så man vill stoppa dig i ett påskägg, sötis ;D



så pigg ska jag vara ikväll

beautiful liar

Just nu sittter jag och stressar ihälj mig har precis ätit upp min frukost, en god nyttig macka och mitt
cappucino med daim i, I love it! måste gå till bussen om 3 min och måste göra lite saker innan.
Ikväll ska jag vara med mads tror jag. Måste springa.

hejsvejs!  /m

Lauren conrad

                              image140 image141image142

gaash vad hon gör fina kläder. Kostar ungefär runt $150 st. Den första klänningen har hon döpt efter sin bästa vän Audrina, gulligt värre. Dessa skönheter måste börja säljas i sverige, åtminstonde frakta hit. Im in love.

/m

jag chillar

image139

i mitten med mina homeboys
beach 2008 here we come.

/m

diamonds are forever

Jag har lyckats roffa åt mig lite läsare och kommentar, hey ho here we go :)!
Jobbet idag gick helt okej..hade inte mitt medarbetarsamtal..stor besvikelse. Det gör mig inte ett dugg förvånad av att E&C hade glömt prata ihop med varandra hur dom skulle lösa mitt mgm möte på 15 min.
Skippade mötet med C, vi skulle ta det en annan dag.. undra när den dagen är kommen.
Skrev även ett prov om alla grundkunskaper, inte sådär jättesvårt men det var 2 frågor jag ännu inte kunde, kuggar jag skjuter jag mig själv...nästan.
Megan fox verkar iallafall vara snyggast av henne/alba, i like it!
Jag är så fattig nu resten av månaden och jag som ville inhandla en ny väska. blä.
Jag drömmer om thailand, jag tänker på thailand jag infinner mig själv i thailand..dagen med stort D börjar närma mig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÄLSKAR även att våren/sommaren kommer, innan jobbet satt några ute i solen och pratade skit och bara njöt, det är såhär det ska vara, förutom att det var så jäkla varmt inne på jobbet usch, fruktar inför sommaren.
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite historia, bjuder på min favorit reklam som jag säkert sett 1000gånger på youtube :)




/ em to tha v to tha en

all work work

ska snart iväg till jobbet och ha alla möten och jobba osv.
Kommer kanske få ha gympa själv imorn med bara min lärare haha han är iofs hel skön kille, man, gubbe, så det ska nog inte vara så farligt. haha.
Försov mig idag igen från skolan, blir tokig på mig själv. Förstår inte hur jag kan göra det 3ggr av dom här 4 dagarna som varit. I Helgen ska jag nog vara med madde sen frågade L&V om jag ville med dom ut
får se hur det löser sig :)
måste springa till bussen nu, hoppas nina jobbar idag!

/m

Vem ser faktiskt bäst ut?

image137

  Megan fox 22år
eller?
Jessica alba 26, snart 27år
image138


Megans ögon och utrsålning är himmelskt. Men alba är endå alba
Vad tycker ni?

/m

inte ok

Har precis kollat klart på filmen P2, det var en sån där otroligt stressande skräckfilm.
Mannen i mitt liv hoppade just upp i mitt knä, i 2 timmar satt han och stirrade/mjauade åt en fluga, men han är endå söt! Linnéa åkte precis och jag kommer säkert drömma mardrömmar inatt från filmen, inte för att den var så läskig, men tanken av att det skulle hända en själv..usch.
Vilken skräckfilm är den värsta/grymmaste ni sett?

 
image136


 /m

hiss eller diss?

Ni har väl inte missat Alex&Calle schulmans nya humorsajt 1000apor.se ?
Jag var inne där igår, när dom startade upp den, den hade tydligen kraschat för att det blev överbelastat eller något, men bröderna fixade det som "pice of cake" Det enda roliga med sidan som jag tycker iallafall är att man kan läsa exakt alla brödernas SMS, skickade och inkomna haha där kan vi börja prata hemlisar kära läsare.
Om ni inte vart inne så gå in och kika, vad tycker ni Hiss eller diss?

/m

 
image135

Lauren conrad

Ingen har väll missat snyggingen Lauren Conrad från serien "the hills". från början var det "Laguna beach" men filmteamet hängde med henne när hon flyttade till L.A och började jobba på teen vouge.Hon är även startat en egen klädkollektion som gör kläder to die for! Dock är dom väldigt dyra och går inte att frakta hem till Sverige ännu läste jag.
Skulle inte banga på att se ut som denna vackra lilla tös.

image134

/m

what a feeling

Nej nu är det dags att börja köra den här bloggen lite mer seriöst känner jag.
Uppdateringar oftare och roligare saker att läsa om (kommer fortfarande tjata om min thailandresa dock)
I helgen är det jobb men ska försöka byta bort eller ta bort mitt pass på söndag, det händer en viktig grej då så ska prata med cheferna imorn, hoppas dom förtstår iaf.
Just nu sitter jag och printar ut min/pilland biljett till thailand haha..känn på den ni!
Måste ta mig till H&M imorn och kolla om jag kan lämna in mina byxor där och byta till en annan strl. bara, tack för tipset camilla. hahah kom och tänka på en sak, nu hör jag linnéas röst i mitt huvud..OMG TACK SÅ MYCKET. *internt*  Jag har blivit kär i en klänning och ett par byxor från MQ, dom är så himlma fina!
Nu fick jag även ett samtal från linnéa att hon kommer hit snart, det var på tiden med tanke på att hon skulle åkt hem till mig dierekt efter skolan.

/m,

skoola

Sitter just nu i skolan och håller på att gör aklart om våran studentskiva sak, jag är så taggad att jag bara vill gå i 3an nu nu nuuuuu. Ska möta upp kollegan linnéa sen och dra mot kallhäll och kolla på någån skräckfilm som hette "P2" en tjej som blir inlåst i ett garage med en psykopat..?!
Imorn är det jobb + 2 möten som står på schemat, jag måste även finns mig tiden att inhandla alla godsaker vi ska ha med vårat projekt. Folket anländer nästa vecka, kul ska det bli!
Jag måste även handla jobbskor då dom tjatat på mig en längre period, svårt det där.
Igår såg jag även filmen "27 dresses" Jag tyckte den var jättebra, förutsägbar film men endå mysig :)
Nu ska jag faktiskt fortsätta med mitt arbete

/m

hejhejhallååå

hej nu kommer sommarn, hej feber!
stökig helg med mycket fylla, det gillar vi ;)
vi gillar nog allt, utom pollen. vi hatar pollen,
nästan lika mycket som vi hatar jönköping.
och 1-1 matcher. aja tjatja liksom

/N to the E to the A


sooommmaaar

Idag har jag och pillan betalat hela thailandresan.. om dryga 50dagar sitter vi på planet. Jag kan inte vänta tills dess, kan ni? Efter banken var vi i centrum sen gick vi ut i satte oss i solen, sen gick vi till en bänk vid henne och sa tt och solade lyssnade på musik och pratade bara, det känns verkligen som att sommaren är på väg nu.
Efter suttit ute i 1timme kanske gick vi hem till henne, åt kladdkaka&glass och glassade mer i solen på hennes balkong, vi satt i linne/t-shirt och svettade ihjäl typ.. sommaren är verkligen to die for!
I helgen var det tjejmiddag hos linnéa med nästan alla tjejer..var roligt att träffa alla igen, var ett tag sen. Det besämdes för utgång och vi fixade allt osv, det blev PG/MP, det var helt okej men inget speciellt..roligt bara att alla kunde följa med (: Fick 45min sömn sen skulle jag upp och jobba, kom dock en timme sent..haha slet på stora och klockan slog äntligen 16. Jag somnade vid ungefär 6 på kvällen och vaknade 10 nästa morgon, att sova så länge var himmelskt ska ni veta. På torsdag ska jag ha mitt samtal med the big boss..jag är liiiite nervös men ser endå fram emot det för finns massa saker jag vill ta upp med honom.
Jag är fan hungrig nu och pillan&hennes mam står i köket och lagar mat, lax&potatis med ngn sås står på menyn.
Ska kolla tv nu :)

/ malin

image133
RSS 2.0