eller..

alternativt den hääär

tretton bror

hello you!!!! haha, till mina vänner jag umgicks med vintern 03. tänk er nu när vi ligger i målen, med jackor under och över oss. min "lilla" nokia mobil , halvkyligt och den hääääär låten!!


om allt och ingenting

ååååååååååååååkej folket, dags att börja bli lite aktiva i den här bloggen igen antar jag?
Eftersom linnéa inte orkar dra igång allt får jag göra det. punkt
Veckan som varit har gått fort,  var  inte i skolan i Tisdags men att det är fredag imorn tycker jag är helt sjukt. I helgen ska jag jobba, men vet ej än om jag ska ut eller vad jag ska göra, och Madeleine!! har äntligen kommit hem från Malta, ingen kunde vara gladare än jag! Idag spenderades dagen i viksjö med killarna..och jonas med sina bling -internt-
Ska ta ut min p-stav imorn också..är lite nervös med tanke på alla andra som tagit ut den säger att det gjort jätteont, med andra ord är dom dåliga på att ta ut p-stavar på um i järfälla, experience någon? Fan jag har glömt det här, känner mig som om jag skriver ett dagboksinlägg i dagboken man hade i yngre år.
Men skolan är fan okej än så länge, det kommer väl..en tjej i pararellklassen får en liten son i januari, helt sjukt galet roligt :D

Höst/vinter snart och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill fokusera på skolan hela det här sista året, jag vet inte vad jag vill eller någonting. får ta mig en funderare där också. utomlands höstlovet, pappa höstlovet, hemma höstlovet? lutar åt mitten, tro det eller ej mina vänner.
Pappa&Co har köpt villa och hästar, det kan ju inte bli bättre faktiskt!!! längtar tills vintern kommer, så kan man rida ute i snön när det är lagom varmt ute och tö snö...fuck vad jag längtar ska ni veta. och jag kan inte ens rida, men jag kunde, jag får lära om mig på nytt.

Sovdags nu..bjuder på en för bra låt.



/m

VÄSTERORT!

och den här låten!

KEEEEEN!!!

hahha alltså den här låten, aaa den e så sjuuukt bra!!



 

MORR ;D

   

fyfaaan vad jag vill tillbaka!!!

fnizzzz

kom ju hem från portugal för en vecka och en dag sen. dagen jag kom hem blev det genast pg och sedan begav jag, ida och pills oss till vår gamla vän micke. var väl inte riktigt det jag väntat mig men det avslutades som en någorlunda trevlig kväll. dagen därpå intog vi villan och alla utom jag&ida rörde sig mot stan. vi gick och mötte lite folk på pg och sen efter frrrrruktansvärt många om och men begav vi oss tillslut till hby.
hemfärden dagen efter var nog bland dom värsta minutrarna i mitt liv då min mage inte var med mig.
blev säng liggande en vecka efter den helgen.
eller gick på bio med några gamla vänner i måndags, och sen med christoffer i tisdags.
förövrigt lämnade jag inte huset fören det var dags för skola på fredagen. haha
igår blev det pg/mp där dom flesta nog var på lyset! haha så kul på ngt sätt och vara med fulla människor när man själv e nykter, dom e liksom aaa, jag vet inte. haha
aaa det var min vecka tjaaaaaaaaaaaaaaah

JUST DANCE!!

hey hoé suck my to all the way to mexico

jaaaa jag har bloggtorka som ida sa haha jag orkar inte skriva här känns det som.
Men sista veckan osv av sommarlovet har varit bra faktiskt, vi har varit på jimmys land ute på vätö, i förregår var vi ute och igår var jag madde vickan och jonas och såg Narnia filmen, så jävla bra haha.
Idag är jag ledig från jobbet efter att ha öppnat i helgen..förstår inte hur jag orkar göra vissa saker ibland, hem sova 1h30min sen upp och jobba 9 timmar. Igår efter bion åkte m och v hem till mig så kollade vi på min nya favorit film, kommer inte ihåg vad den heter men den är en fängelsefilm iaf, har kollat på den 3ggr på 2 dgr nu, stört bra!
Om en vecka är det löning och fy fan vad skönt det ska bli..börjar eka lite i min plånbok jsut nu faktiskt känner ja, och skolan börjar snart..man får tänka att det är sista året och att det kommer gå snabbt.
nu ska jag forrtsätta med maten...


/m

jag gillare

hej

här har man inte skrivit på en evighet och mycker har hänt sen dess..finland en vecka bland annat.
kräftskiva hos elli i förregår?!, snoppskiva skulle jag kallat det, jag mikaela, elli malinb med ett gääng killar.
Men det var roligt... MIKAELA OCH LISA DRAR TILL SUNNY FUCKING BEACH IMORN btw, jävla jävlarna..spåra, fucka ur!
jag har fan inte gjort mycket den här sommaren, och jag börjar jobba om 14 dagar, det ger mig ångest.
nu ska jag göra något!

everybodys human, and everybodys equal, so don't listen to nobody cuz everybodys people.

/m

RSS 2.0