BULGARIEN

snart ska vi åka mot arlanda, ska gå och duscha osv nu sen packa det sista.
pillan&hennes mam kommer och hämtar mig runt 3 tiden.
usch usch usch vad vi kommer ha kul därnere!

Sooooo looooooooooong

malinflipp

igår så hade jag så tråkigt hemma så jag bestämde mig för att klippa lugg, jag hämtade kökssaxen och började klippa...haha till min stora förväntning så vart det faktiskt bra. Eller jag kan inte bestämma mig om det är fint eller inte, men mamma säger att jag ser äldre ut i det, och om mamma säger så, då är det ju så? ;D haha.
Nu är det det bara en dag kvar, eller igentligen ingen dag för imorn åker vi, jag kan inte sova på nätterna längre, sen vaknar jag 7.00 på morgonen och är klarvaken, att nästan alla tjejer pratade i samma konversation på msn igår gjorde inte saken bättre, vi hetsade bara varandra..haha.
Jag har längtat så jävla länge efter den här resan, och imorn åker vi! det ska bli så jävla kul och åka bort med er tjejer, det blir ju som landet veckan, + några till + att det är UTOOOMLAAAANDS! uschuschusch det går inte
ens att beskriva hur mycket jag längtar, jag vill bara skriva om det hela tiden haha. Jonna är dum och säger att hon hoppas att det kommer regna därnere, det är bara för att hon är avis :D.
Nu ska jag snart bege mig till bussen och möta madde på den, sen möta pillan i jakan sen gå till centrum för att kirra det sista. Usch vilket väder det är ute :/ åskar regnar och blåser, usch usch.

IMORN ÅKER VI MOT SOLEN!!!!

puss&k

längtan!

"vill inte ligga med dig,
vill inte följa med hem,
vill inte prata med dig,
vill inte vara din vän,
vill inte andas din luft ,
vill inte se dig nå mer,
jag behöver inte dig jag står på egna ben"



 I övermorgon drar vi tjejor, kan inte förstååååååå det än, jag kommer aldrig kunna sova inatt&imornnatt.

Idag har jag inte gjort mkt, gick upp 6.30 och gjorde mig ordning för jobbet, har jobbat 9-18 idag, var inte så jättefarligt men blev satans trött iaf. Nu är jag jätterastlös och vet inte vad jag ska ta vägen, skulle behöva bada, duscha peela mig, och fixa allt sånt, ja ett varmt bad lockar!

puss&kram






exhalterad?

Idag vaknade jag upp hemma hoss linnéa av att mamma ringer och frågar om hon ska komma och hämta mig, vi skulle åka till mormor och hämta resväskan som jag ska låna av henna till sunny, den var gul så då känner man iaf igen den! Nu är det bara 3dagar kvar, imorn ska jag jobba 9-18 sen är det måndag då är jag ledig och ska handla det sista sen på tisdag så åker vi .. helt galet. Jag har sovit hemma hela den här veckan 1 gång, sen har jag bott hos nea, haha det har varit så skönt att bara vara och göra som man vill :]

Jag blir alldeles till mig när jag lyssna på en bra låt som man förknippar med festa, jag blir helt till mig, hyper och vet inte vart jag ska ta vägen, vågar inte ens tänka på hur jag kommer vara när vi är på arlanda, exhalterad är bara förnamnet. Imorgon kommer toria hem, hon har varit hos markus i grums över helgen, pillan kommer även hem imorn, hon drog iväg till finland när hon kom hem från england. Sanela, allas våran älskling, befinner sig i bosnien, hon kommer hem 2-3 augusti, hon åkte iväg för 2-3veckor sen? så hon har varit borta hela sommarlovet, tomt utan dig babe! bara längtar tills att få möta dig på höjden efter jobbet och ta en cigg och sitta och snacka!

Nu ska jag leta fram lite bra musik som jag sedan ska skicka till ellinor som hon ska bränna ner
till sunny beach, 

hasta la vista!

4 dagar

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men dom senaste dagarna har jag inte gjort mkt. Linnéa har varit ensam hemma i en vecka så jag har bott hos henne under tiden, har varit förjävla skönt och vi har haft O.C maraton, kollat på hela säsong 1 och kollat endel på säsong 2. jag <3 O.C, det är så himmla bra, och vem drömmer inte om att vara marissa och har en pojkvän som, eller humor som seth? hahah stört.
Inatt sov madeleine hos mig iallafall, hon tvingade mig att kolla på Borat, jag har inte sett den filmen än för jag trodde den skulle vara skit tråkig, men det var ganska rolig faktiskt.
Jag har även varit i kista och handlat lite innan sunny beach, köpte ett linne och bikiniöverdel, men jag har massa kvar att inskaffa men jag är ledig imorn så får väl ta tiden imorgon.
Mina kusiner har även skaffat en liten valp som heter malou, hon är världens sötaste lilla sak och jag fick äran att gå ut med henne igår när jag följde med till mammas jobb. Hundtricket skulle lätt funka, vet inte hur många som stannade och påpekade vilket söt liten tjej hon var. Jag kan inte föreställa mig att om 4 dagar vid den hära tiden rör vi oss mot arlanda, det finns itne på världskartan, tiden har gått så himmla fort sen vi bokade resan, för 7månader sen tänkte vi "åh snart åker vi" haha nu är det 4dagar kvar och jag tror nog att alla håller på att längta ihjäl sig.
Usch usch vad kul vi ska ha därnere tjejor!

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet, jobbar 17-21.15 idag, vilket är det skönaste passen man kan jobba, det är kväll och lungt. duschen kallar på mig, so long!

tröttter

gick upp för kanske 40 min sen, är sjukt jävla trött och har drömt en del konstiga drömmar eller a
dom var grymt konstiga faktiskt. Jag börjar jobba klockan 13 men måste gå hemifrån 12.10 ungefär.
jag ska snart gå och äta frukost =). Imorn är jag ledig, då ska jag nog träffa sarah, längesen vi hördes av nu.
Linnéa är även ensam hela veckan nu, bo hos dig? det kan bli en återblick från påsklovet? haha
nej jag vet inte vad jag ska skriva om nu, skriver mer ikväll när jag har jobbat och förmodligen hittat
på något efter.

pok

Lördag

jag börjar inlägget med att klaga på hur fruktansvärt trött jag är efter att ha jobbat så oerhört mkt, eloge till mig själv eller hur det stavas. Över min besvikelse såg jag att jag börjar 13.00 imorn och inte 15.00 som jag trodde, pray to god att det är fint vänder imorn för då är det inte så mycket folk, mindre jobbigt alltså.
Sen jag kom hem från jobbet idag har jag pratat lite med mamma och planerat lite innan resan och så, allt jag
måste köpa innan och växla in pengar och massa. Sen sa hon åt mig att go och lägga mig en stund, jag halvsomnade men vaknade till och kunde inte somna om, och nu sitter jag här.
Igår gjorde jag inte så mkt, jag jobbade till 18.00 sen åkte jag och träffade pillan som precis hade kommit hem från england, ci hade mycket att ta igen och prata om, mycket har hänt sen hon åkte.
Förutom att ha träffat nicole i tisdags? .. så har jag inte träffat nån annan än pillan igår, jag har bara suttit inne
och haft miljarders tankar i mitt huvud, det är sjukt hur vi människor kan reagera på vissa saker, småsaker.
jag känner mig bara så deprimerade just nu och orkar anstränga mig för att träffa ngn, just nu har jag det bra som det är, bara sitta hemma och tycka synd om mig själv, men hey..det måste man också få göra ibland.

Nu ska jag hjäpa bror min att hitta spiederman 3 filmen sen ska jag nog
lägga mig och sova,

pussilago!

tokigt

Idag har det bara varit en slapp dag, har bara suttit med brosan och spelat tv spel, haha
precis som när vi små. Hahah och självklart bråkade vi om vems tur det var osv, like you brooo!
Sen kollade jag på phone booth, den filmen är lite tråkig, det enda man får se är när han står
där i telekiosken, brist på fantasi? Ali G filmen går nu men jag är itne så förtjust i dom.

Alltså nu längtar jag så galet mycket till bull så det inte är sant, för några dagar sen gjorde jag inte
det men jag har redan resfeber alltså,  och ja jag kommer skriva om det varenda dag i bloggen, jag vill verkligen
åka NUNUNU. En killkompsi till mig har precis kommit hem därifrån och han sa att det var galet!
åååh vi kommer ha det så mysigt där nere tjejooor.
Snart ska jag gå och lägga mig efter som jag jobbar imorn så måste gå upp 9.30 , jobbigt!
snart är elli hemma, hennes plan landar väl ungefär nu? :) och om 17 timmar ungefär kommer pillan hem :D
Nu ska jag lägga mig ner och skriva packlista, glömde bort det igår, haha.

shirley clamp - jag fick långa en ängel - den låten kan ajg lyssna på hur mkt som helst!

Puss&kram!

forts.

jag blev så himmla rastlös mot kvällen att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, jag bestämde mig för att gå ut en stund, men jag kände fortf. spring i benen när jag gått ute en stund, så det slutade med att det blev en joggrunda på 20 min, var alltförlängesen och det var riktigt skönt när man kom hem.
Sen blev det tv titandes, pussycat dolls, jag visste redan att Asia skulle vinna så det var inte sådär jättespännande men jag ville endå se finalen. Jag har även städat mitt rum, det behövdes verkligen, ikväll ska jag skriva en lista på saker jag behöver till bulgarien och en packlista, lika bra att skriva den redan nu för om man gör den typ 2 dagar innan man åker så blir det lätt att man glömmer något ;p.

pillan kommer iaf hem om 2 dagar, vickan kom hem igår efter en medelhavskryssning och elli kommer hem imorgon efter att ha varit i frankrike? haha kommer aldirg ihåg vart hon har åkt, men aa hon kommer iaf imorn :D
jag börjar tränka mer&mer på bulgarien nu och ju mer jag tänker på det, ju mer resfeber får jag, fan dom här 13 dagarna som är kvar kommer antingen rinna iväg, eller gå as sakta för att man längtar så mkt.
Men å andra sidan ska jag jobba varenda dag tills vi åker nästan, så jag antar att det kommer gå fort =)
fan vad galet kul vi kommer ha där nere! speciellt eftersom madde fyller år när vi är där, sjukt.
vi blir iaf 8-9 st som åker? jag pillan madde malinb, bokade en resa sen har vickan lisa elli cissi bokat en resa
sen åker även mikaela ner med sina föräldrar, sen blir det även 2st klasskompisar till vickan mickan elli lisa. skojj skojj.    Nu ska jag lägga mig ner och prata med mor min en stund, hon har haft det jobbigt ett tag och vet inte vrf, så hon säger att hon måste gå till en "hjärnskrynklare" enligt doktorn, när jag frågade var det var, svarade hon psykolog, då fick jag mig ett gott skratt, love you mami <3

sov gott PUSS!

Onsdag

Ja, det blev iaf inte så att jag följde med Carro osv till muskö och jag kom på nu att jag inte ens ringde henne
igår, fuck! jag hafr glömt sparar hennes nr på mobilen hade det bara på sparat på datan, aja får ringa henne idag!
Igår gjorde jag ingenting, mötte nicole i jakan efter jag slutat, så gick vi och köpte godis och satte oss ute och pratade om massa 3h timmar senare åkte jag hem och käkade pizza och kollade på bones, världens bästa program typ, och världens mest spännande avsnitt var det också.
Igår var det en ganska så tråkigt dag för det hände inte så mkt, så det finns inte så mycket att skriva om.
Nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker? ska bli så himmla skönt och åka till värmen.

pok.

"dreams are for fools, they always let you down"


                                                                                                

 
Ge mig somaaarrr!!

uppdt. måndag kväll

jag har beslutsångest, Carro frågade mig om jag ville följa med henne och denize ut till
carros killkompis land imorn, dom drar redan vid 11 tiden men jag jobbar till 16. Det är inte så sent
men sen efter jobbet vill jag duscha och vara klar och sånt när jag kommer dit.
jag kommer vara hemma 17, kanske, ajg har kollat på sl och jag kommer vara i ösmo typ runt 8 tiden.
Fan vad jag hatar att jobba vissa dagar, sen skulle jag vara med nicole imorn också men henne är inte
så svår att dra med dig. Gaaahh! blir helt tokig.
aja ni får läsa imorn hur jag gjorde, kommer ligga och tänkt på allt hela natten

Puss o kram sov gott!

big girl's don't cry

nu börjar jag bli lite bättre med det hära att skriva i bloggen, det märks lite på statistiken/sidvisningar.
Idag har jag iaf jobbat, men idag var det en bra idag eftersom jag inte stod i kassan blev det lite lugnare/skönare.
Jag kom hem för 30 min sen typ, har precis ätit och pratat i telefon med nicole som det var allt för längesen jag
träffade, puffin'.
Om 15 dagar åker vi iaf iväg till sunny beach, haha vi tyckte vi valde rätt eftersom vi ville komma bort från äckliga viksjö och allt folk, men nej där har man fel ungefär 30st från viksjö  ska ner till samma ställe, typiskt? jag hade gärna valt att åka någonannanstans speciellt nu eftersom mitt ex ska ner dit har jag fått reda på?
jag bryr mig inte speciellt mycket på det viset,har inget ont mot honom, men aa det kommer inte bli som jag tänkt mig iaf. Jag tror jag har jobbat för mycket på senaste, är helt slut i kroppen hela tiden.
Men nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på tv med min älskade mamma.
imorn blir det jobb jobb jobb sen ska jag träffa nicole.
På tal om ingenting kommer pillan hem snart, hon har varit i england i hela 3VECKOR!! tänk er, jag har klarat
mig utan henne i 3 veckor, det är framsteg, saknar dig tokmycket tjejen!!!

jag vill vara liten, på den tiden såg jag dig som min pappa,
"And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry "

jobb+bonäsbadet

Natten tills idag sov Linnéa hos mig, mysigt. (ta det inte på fel sett). Jag börjar förstå madde nu när hon säger att hon tycker det är jobbigt att sova ensam, förut kunde jag inte förstå hur hon kunde säga det, det skönaste som fanns var att sova ensam i en stooor säng, det tyckte jag iaf innan jag åkte till thailand och hade sovsällskap i 2v. efter det bodde jag hoss pillan i stort sett 1 vecka, sen var det massa andra dagar jag alltid sov hos kompisar, nu när jag sover ensam kan jag tycka det är jobbigt, inte för att jag ofta sover ensam, jag sover nästan aldrig hemma/är hemma, jag spenderar allt för lite tid med min mamma. Men dom här dagarna har jag börjat sakna henne sjukt mkt! När jag sov över hos jimmy drömde jag en jätteläskig mardröm, och självklart kom mamma och rädda mig i slutet av drömmen, precis som när man var liten. Min mamma är mitt allt, om du läser det här mamma så älskar dig över allt annat på denna jord!

 idag har jag iaf jobbat 16-21. Inte så farligt men var på så grymt dåligt humör så jag inte visste
vad jag skulle ta mig till. Efter jobbet var det planerat att åka hem, då stötte jag på mikela&lisa och satt och pratade lite med dom, sen ringde linnéa och sa att jimmy madde & falk satt nere vid bonäs badet, så neas mamma hämtade upp mig och skjutsade oss dit. mysigt att sitta ute nu på sommarkvällarna och bara njuta, det enda som förstör är alla mygg som man blir helt tokig på.

jag kan inte förstå hur du sviker mig gång på gång. du ringer inte när du kommer ner längre, du ger oss inte en chans till att försöka börja om. Du heter göran på min mobil, pappa känns inte rätt ännu..det är så många gånger jag har slagit ditt nr men lagt på igen. Vi har inte setts på exakt 1år och 14 dagar, sist vi sågs var på min födelsedag, i år när jag fyllde år hörde du inte ens av dig. jag orkar snart inte mer, kan ta bara ta tiden åt dig? försöka anstränga dig?

nu ska jag lägga mig på soffan och sova eftersom min bror har tagit min säng trots att han har en egen (?)
ska nog läsa lite i min bok som jag lånat av madde..sov gott!

vet inte om jag kommer göra bloggen privat för ett tag, finns så mkt jag behöver skriva av mig..

tröttt...

Jag funderar på att ta bort bloggen, jag orkar inte skriva längre, som kanske märks! Linnéa är inte helelr så jävla aktiv, dumfan!
 Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lungt typ. jag har jobbat lite också.
Igår grillade vi hemma hos en killkompis sen drack vi lite.
Idag är jag så himmla trött, gick upp och skulle lägga mig runt halv 6 tiden, madde och jimmy sov för längesen men jag ville se klart filmen "systrar i jeans" otroligt bra film.
Aa iaf, jag var inte trött så jag satte på tv'n men det var bara skit så jag tvingade mig själv att somna.
Jag vaknade sen vid halv 2? jag och madde var helt döda så mamma fick komma och hämta oss.
Imorn ska jag jobba, ovanligt.

Om 20 dagar åker vi till sunny beach, känns inte som det, längtar inte ens så himmla mycket just nu, men varje gång vi börjar prata om det blir alla helt hypade haha.

Nej jag funderar på att baka en kladdkaka, har inte ätit det på sjukt länge!
måste även börja motionera lite, om jag jämnför min kondition nu och från när jag spelade fotboll
så är det riktigt komiskt haha.. jag är iaf kär i en låt! james morrison - wonderful world otrrrrrrrrrrrroligt bra!

tänkte även länka till dom bloggarna jag läser, dom jag mest läser är :

ungmamma15.blogg.se  - handlar om Emelie, en 16 årig tjej som är mamma till wilma, tjejen borde stå under kategorin "ungmamma" i uppslagsboken, älskar att läsa hennes blogg på kvällarna!

denize.blogg.se - denize är snart 18 år och har en snart 3årig dotter,deras liv har jag följt sen lilla
emilia föddes och denize är otroligt stark som har stått ut med allt som hon hade gått igenom under dom här 3 åren. cred till henne!

blondinbella.blogg.se - haha vem läser inte hennes blog? haha

oneoftheg.blogg.se - elins blog är rolig att läsa och hon uppdaterar bloggen ofta!

Jag tackar för mitt denna varma onsdags eftermiddag för nu ska jag kolla på "the guardian" och ringa min mosters pojkvän och säga att jag ska sluta på deras jobb!

pok.

RSS 2.0