Helg

1 dag kvar till helg!! Jobbar Iofs lite extra på lördag men är ett kort pass så känns helt okej. På kvällen ska En blivande 23 åring firas med tjejer och vin. Pappan ska på bargolf då en vän till oss fyller 25. Leon ska spendera natten hos farfar vilket han tycker är väldigt roligt. Det innebär att på söndag blir det vakna utvilad och få lite sovmorgon.
Har hittat mitt drömboende typ!!! Så jävla fint radhus på högbyvägen. Hoppas ingen annan känner som jag så den finns kvar ett tag till! Dock så är viksjö inte det optimala då jag gärna vill bo i skälby för Leons förskola och blivande skola ligger ju här. Känner mig hemma här efter 2år.
Snart kommer Madde hem efter 3 veckor i Thailand. På måndag så landar hon på svensk mark, får se om hon hittade några skor till lilleman.
Nej nu blir det sängen med mina killar (ja Leon sover med oss fortfarande, dumma dumma vana som sitter kvar efter mysiga bebis tiden) jobb imorgon! Jobb hela tiden känns det som, snart dags för nästa kurs och många böcker ska pluggas in innan, närmare 3 på 1 månad.

RSS 2.0