.

Skrivit och suddat ut allting igen cirka fem gånger nu. Låter det vara så för att inte skapa mer oro inom mig själv. Har en dålig dag idag, en känslomässig dag då allt går upp och ner. Men för det mesta ner.
Saknar något i mitt liv, något som alltid funnits där men som försvunnit. Kan inte sätta fingret på vad det är.
Måste prata av mig med någon vettig person. Saknar en vettig person där man kan säga allt och inget till, kanske är det de jag saknar? Dessa dagar vill jag bara försvinna, aldrig ha existerat.
Jobbigt att må lite sämre psykiskt vissa dagar, känns som livet suger ur Malin bit för bit ibland.

Måndag

Usch var det var kämpigt att gå upp 04.30 imorse, la mig i soffan efter duschen och vaknade 5min innan jag skulle gå till bussen, trött trött trött.
Har haft en grym helg med övernattning hemma hos Tesse och Robin. Alltid lika kul och umgås med dom och smida lite Thailands planer till vintern kanske!

Allt går så himla fort med Leon nu och han pratar mer och mer för varje dag och upprepar det man säger. Bästa åldern hittills definitivt!

Så mycket kärlek

Tack för att du ger mig mer än vad någon annan någonsin gjort. Jag förstår inte hur jag kunnat leva utan dig? Vad var det jag kallade livet innan du kom? alkohol och sena nätter? herregud. Den största kärleken man någonsin kan känna. Meningen med livet enligt mig. Tack älskade underbara lilla unge för att vi fick just dig. Du räddade mig från sena nätter,du gav mig ett nytt liv och jag skulle aldrig aldrig aldrig önska något annat. Jag älskar dig, jag älskar din pappa för att han gav mig det dyrbaraste jag någonsin kommer få.

RSS 2.0