Ekar tomt

Här inne har det ekat tomt, förlåt Tesse haha! Igår var vi hemma hos Cia och Robban på bus och middag! Tesse och Robin skulle på en visning på högbyvägen och vi hängde på. Det var helt sjukt fint och nu vill man flytta ännu mera. Det är dags att ta tag i det här nu så det kanske blir en flytt snart om jag får bestämma! Jag vet Iofs att Jocke också vill flytta men vi är inga miljonärer direkt och det är inte billigt!
Leon har varit jätteduktig två dagar i rad nu när jag lämnat på dagis. Han har bara vinkat hejdå och inte blivit ledsen alls, inte ens minsta gnäll. Så himla skönt! Nästa vecka är det inskolningssamtal och föräldrarmöte.
Idag ska vi åka ut till Bålsta och busa med Isak och klämma lite på Isaks lillebror/syster inne i magen. Så kul med en liten snart igen!!!

Helg och en liten sjukling

Helgen har varit jätteskön! I fredags jobbade jag stängning Iofs men lördagen var jättemysig. Först restaurang med familjen och sen mys med familjen Emilia! Vi var inte hemma förräns 02 för det fanns inga taxi bilar med barnstol. Borde man inte inse att det är ett problem och skaffa några till? Igår var det minnas 1års kalas och det var jätte trevligt med goda saker. Jag kände att Leon började må dåligt och så
Fort vi kom hem låg han med hög feber och var jätteledsen. Inatt har alltså valt mindre roligt så Leon är hemma med
Mig idag och imorgon iaf, känns som tiden man var mammaledig, så mysigt!

Helg!

Vi har fått en ny säng, en stoor och skön säng! Familjen Emilia skulle köpa ny så vi tog glatt emot deras gamla :) så skönt att slippa trängas då Leon nästan alltid sover med oss. Ikväll blir det stängning på jobbet och imorgon har mormor och morfar 50årig bröllopsdag så då ska vi äta på restaurang och sen träffa familjen Emilia! Saknar min lilla tjej och Leon känner nog detsamma. På söndag blir det 1års kalas för lilla Minna så helgen är planerad med massa roligheter :)
Sån liten Leon på bilden, älskade unge

RSS 2.0