2011

Så var det här året slut om några timmar. Det har varit det mest händelserika året någonsin för oss. Vi blev en liten familj och fick uppleva allt som hör till. Förra året var jag så trött på 12 slaget och ville bara sova, men skyller på att jag var preggo. Ska försöka hålla mig vaken i år!
Nu ser jag fram emot 2012, Leons första "riktiga" sommar, 1års kalas, massa träning och förhoppningsvis flytt till lite större, inga syskon till Leon förrän vi flyttat. Ser fram emot så mycket det året så nu hoppas vi på att det här blir ett bra år. Gott nytt år mina nära&kära. Hoppas rest 2012 blir lina fantastiskt som vårat ska bli!

Underbart

Att ha varit ute och haft bästa kvällen på länge, med dans skratt vänner och allt som hör till och komma hem nykter. Imorgon ska jag ta mitt lilla Bustroll på morgonen och kramas och pussas. Han har lärt sig att dra sig upp mot saker och är så mer medveten om livet än vad han var för 2 veckor sen, tiden går för snabbt. Ta vara på den ni som fortfarande har små eller väntar smått.

Sov gott mina kära!

Vad har jag gett mig in på

Fy satan är allt jag kan säga nu, varit ute och sprungit i 20 min och jag kan knappt andas. Har en stor klump i bröstkorgen och det tjuter när jag andas. Så. Jävla. Dålig. Kondis. Men fick ju typ blodsmak i munnen och trodde jag skulle avlida på plats. Nu måste jag verkligen få upp konditionen så man kan springa normalt.

Några träningstips kanske?

Don't take me for granted, in the end, it's gonna be your loss

Dagen innan nyår, förr i tiden så var man ju ganska hypad den här dagen. Nu ser jag fram emot en nykter kväll och en jävla massa god mat. Förut var det nog snarare tvärtom... Tänk vad en liten Leon kan förändra ens liv. Till det tusen gånger bättre!

Det är väldigt tyst där ute i lägenheten, antingen har båda somnat eller så är dom iväg. Ska passa på att äta frukost i lugn i ro isånnafall.
Är så sugen på att gå ut och springa, får se om det blir en runda efter frukosten!

Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean

Ååh vi har en liten grin Olle till och från här hemma nu igen, och fick precis svaret av Jocke, hans hörntand på överkäken är på g ut, så 2 tänder på drygt 2 veckor. Inte konstigt att han inte varit sig själv, plutten!

Idag har vi valt och hälsat
På farmor en snabbis och handlat lite
Träningsläger, jag fick ju skor, och allt som hör till i julklapp av J, såå taggad till att börja träna och ska börja så snart jag är helt frisk (promise!)

Men nu ska vi spela bingolotto och hoppas hoppa vi vinner någonting... Januari månad är ingen rolig månad..

Julen

Vi har haft en stressig med mysig jul, Leon fick massa fina klappar
Men jag tror att nästa jul blir mycket
Roligare då han förstår lite mer då.
Sen att jag Har haft noll julkänsla i år Försämrar allting lite granna. Tomten var inte alls läskig som jag trodde han skulle tycka men han reagerade inte ens på honom. Jag tror hunden sonic var den mest intressanta att titta och klappa på från Leons sida.

Juldagen så fyllde Jocke År så hans och mina vänner var först här sedan vid halv 12 åkte vi till Garbo, var ganska så lång kö som Vi slank igenom tack och lov! Juldagen ska man inte gå ut på, gick typ inte att andas därinne för det var
Så varmt!

Nu så börjar jag känna mig sjuk, ont i kroppen, näsan rinner och det är
Så typiskt att bli lite sjuk till nyår. Vi ska spendera den hos mormor&morfar med familjen, äta gott och bara vara.
Hoppas bi haft en fin jul!

God jul

På er mina fina vänner,familj,släkt och bekanta. Hoppas ni får en supermysig julafton med massa god mat och paket!

Fullt ös

Fullt ös hela dagen, nu ska vi hem och städa så det är fint tills på söndag då bo ska fira Jocke!

Tröttmössorna

Gud jag och Leon har sovit i 3 timmar??! Man brukar alltid få ligga bredvid honom så han ska somna men min plan var inte riktigt att jag också
Skulle stryka med. Vaknar, ser att det är
Kolsvart i hela lägenheten och klockan står på 16.55. Gud så utvilad man känner sig nu, dock lite för trött kanske. Nu måste jag hålla Leon vaken tills nattningen, annars blir det som igår att enligt honom ska man ute sova förrän efter 00.30..

Gosis

Han tog sina första riktiga krypsteg imorse i sängen, såå duktig! Så nu har han äntligen förstått hur man gör med händerna, istället för att bara lägga sig på mage och ge upp haha. Så nu ska vi hem och laga lunch och krypa lite!

Dan före dan

Usch jag har ingen julkänsla alls det här året, jag som älskar julen och brukar längta veckor innan till julafton. Nu när vi har Leon så borde jag längta ännu mer tycker man? Den här julen känns allt så stressigt bara, vi ska fira med både min och Jockes familj och tidsmässigt är det bara stress.
Leon mår lite bättre nu iaf och inatt är
Den natten han sovit bäst sen han blev sjuk så hoppas att det är på väg mot det bättre nu! Idag måste vi ge oss ut och köpa lite blöjer iaf, och från och med
Imorgon är Jocke julledig så imorgon måste vi städa och fixa inför hans födelsedag på söndag!

Smyg bloggare

Madde har tydligen varit inne på min blogg och slängt ihop ett inlägg såg jag nu haha förstod ingenting först men nu ska kg hem och ta hand om min sjuka lilla bebis <3

Tjejkväll

Hej hej bloggen!! Är nu i kista o vi har haft sååå mysigt hittills. Snart börjar filmen tihi. PuZZzzZ alla :)

Sjukling

Såklart så har Leon blivit sjuk nu när vi andra är friska här hemma, det är så jobbigt att se honom må dåligt. Han kan inte sova och ligger och vrider och vänder på sig hela nätterna. Lilla älsklingen.

Bio med tjejerna är planen idag, ska bli mysigt! Men nu ska mamman hoppa in i duschen och sen ska vi hämta ut ett paket, lite frisk luft skadar inte även fast dom små liven är förkylda har jag hört?

8 månader

Idag blir Leon redan 8månader och hej å hå så fort tiden går. Snart är det
9 månader inne och 9 månader ute firandes! Han har varit så duktig hos
Mormor och "låtsas morfar" sovit bra, jagat katterna hela dagarna och varit jättesnäll! Vi hade ett välbehövligt dygn för oss själva ute på havet, tråkigt att
Båda var lite små sjuka men man är iaf
Lite utvilad. Nu är det ny vecka och nya tag som gäller, 5 dagar kvar till julafton och våran bil är det något knas på..hann nästan inte till båten igår men vi har
Sån fin familj som ställer upp!

Nu ska jag sova tänkte jag, leon ligger och snarkar bredvid mig, ska borra in mig i honom som jag brukar, mysigaste
Som finns!

2 år <3

2 år idag med min man, Gud vad jag älskar dig! Tänk att vi kunde skapa det finaste i världen tillsammans. Helt obeskrivligt.

Magsjuk

Precis efter inlägget igår så började jag känna mig illamående, tänkte inte mer på det utan trodde jag mest inbillade mig. Jockes mam och kid kom och hämtade mig vid 17 då jag skulle äta middag och sova där då Jocke skulle bort. Jag åt lite middag trots att det tog emot, jag försökte inbilla mig att jag mådde så för att jag var hungrig. Men vid 20 tiden så hängde jag inne på toan ett bra tag, fan fan fan har jag smittat Leon nu, hur ska natten gå osv. Leon somnade 21 i resesängen, då började få magkramper lite smått, när klockan var 01.30 och jag hade sprungit på toa 25 ggr för att spy (vilket aldrig hände) så vaknade Leon så jockes mamma tog honom till deras sovmorgon. Nu är mina magkramper så starka att dom känns precis som värkar och dom kommer var 5e minut, jag gråter, har panik och tror att jag ska dö av brusten mjälte eller ngt. På ngt vis somnar jag men precis när jag somnat kommer en ny kramp. Så höll min natt på tills 6 imorse, idag är tanken att vi ska på kryssning och fira vår 2års dag. Men vi får se hur det
Blir ned den biten..

Puss på världens finaste <3

Mini julgran

Våran mellan stora julgran, så mysigt med klappar under granen, det mesta är faktiskt Leons, inte så konstigt kanske. Har ingen jul känsla alls i år, snön fattas och det är så tråkigt.. Men hoppas den kommer till jul iaf, måste vara snö på julafton!

Liten bisse

Har glömt berätta att Leon fått sin första tand på höger sidan av underkäken, stor kille nu! Är på väg hem nu men ska bara in och hämta mina hörlurar och sen gå en långis, vill bara pausa mig själv från allmänheten i några dagar. Trött på saker och är inne i en svacka så mig lär ni inte höra något av på några dagar, nothing unusual..

Massa måsten

Idag har det känts som att jag haft massa måsten, åka till jobbet, åka till jakan, skulle hälsat på gammelmormor, fixa med pengar hit och dit och jag ogillar sånna dagar. Jag gillar att ha saker planerat, som att träffa vänner, åka och handla och sånt men när det är saker som ska fixas vill jag ligga i sägen hela dagen med Leon bara. Men kg tog mig i kragen och fixade nästan allt idag. Vi åker hem till gammelmormor imorgon istället då jag glömde ta med mig mat till Leon. Så nu har jag fixat Tim planeringen för lördagen på jobbet, ska ren skrivas bara så är det klart, söndagen gör jag när Leon somnat. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova en stund med Leon, han är sååå övertrött och gråter åt allt bara

Onsdag

Igår hämtade jag hem Madde från arlanda med hennes mamma. Det är så jäkla skönt att hon är hemma, nu känns det som att ingenting saknas längre, för det gjorde det verkligen som här 2 mån. Leon blev lite rädd för henne först men sen hemma hos henne släppte han loss igen och var sitt vanliga jag. Jag fick 2 dofter från Victoria secret som luktar himmelen, 1 par trosor, och vantar från Steve madden! Leon fick jättefina saker som jag kan visa upp sen. Nu är mitt mål att spara pengar och åka till new york nästa vinter och shoppa loss! Idag är planen att baka tror jag, får se när Madde väl vaknar osv. Har slängt upp saker på blocket också som jag hoppas vi blir av med soon, står bara och samlar damm ändå!

Vart är snön?

Jag blir fan ledsen över att det inte är någon snö här, istället spö regnar det.. Idag ska vi fira fisen lisenn så ska strax
Börja röra mig mot henne, jag känner mig stressad hela tiden och jag vet inte varför, gör alltid det när jag ska ut nu för tiden, kanske är för att jag är ifrån Leon eller något? Snart kommer våran Madde hem och Och jag och Leon möter upp dom på flygplatsen, som vi saknat henne. Dock är hon hemma i lite mer än 1 månad sen åker hon och ALLA tjejer till Thailand i 3 månader. Bara jag och Sanela som blir hemma, känns ju lite si sådär. Kan man vinna lite pengar så vi kan åka dit i 2 veckor innan min mamma ledighet tar slut..
Nu måste jag göra någonting är helt uppstressas här hemma..

Jag älskar dig så det gör ont!

Idag är extra kär i Leon, ni föräldrar vet vad jag menar, sån gränslös kärlek att jag snart spricker. Hälften mig och hälften Jocke, vi har gjort Leon från scratch, kan ni förstå det? Hur fantastiskt vissa saker fungerar

RSS 2.0