snurrrr

i torsdags var vi på emils, sen i berghem, sen pg. haha sen blev jag full,
igår vare jakanrunda och då blev jag ännu mer full.
somnade 8 imorse eftersom joel inte kunde vara tyst och när han väl var det så
pratade christoffer. skitungar........nu ska jag snart till vix.

rhodosssssss

 NU ERE FUCKING 10DAGAR KVAR TILL RHODOS, TJALALALA!!! :DDDD
haha hittade lite gamla bilder från när jag har tråkigt på lektionerna i skolan

 

haha stolt


haha, mina pojkar var duktiga igår
och drack fanta&loka ;)

:)

min vän pontus e tillbaka :) blev väldigt glad när jag fick höra det. var vi på emils där allt möjligt folk var, det var trääävligt!

malins mamma är en pappa

brorshäääääääääääääääääään! hahaha alla sover, jag e fett pigg, har skit tråkigt och dricker malin rosévin, med fanta, som blondinbella. hon ser ut som olinda. vet ni, på portugiska betyder linda vacker, så olinda e alltså ovacker. hahaha saaaaajk.. aa men fan, aa hejdå!

"malin blir 18 en gång om året"

igår fyllde jag 18... hipp hipp hurraaaaa till mig. Dagen innan gick vi ut, sådär efter klockan 12 ;) det blev en riktigt jakanrunda pg, villan sen mp. Jag fick gratis inträde till mp av dom som jobbade på villan i present, så det var nice. Jag blev iaf en aning mer på lyser än dom andra (ida, nea, nicole) men man ska vara så på sin 18års dag! Vi satt iaf i jakan och ja.. jag vet inte vad, så åkte jag hem till Ida sen däckade vi på hennes soffa men vaknade as tidigt pga det där jävla programmet när man ringer in och gissar på ett ord "KOM IGEN NU!!!! RING IN NU, JAG VET ATT NI KAN" haha och ingen av oss orkade sänka ljudet heller haha aaa men tack tjejer för en suuuuuuuuuuuuper 18års dag och tack alla för alla gratulationer :) Idag ska jag jobba 16.45-23 SWEEET..usch det rä jätte långtid känns det som. Och mina föräldrar har dragit till Thailand nu, dom är framme runt halv 1 tiden..
Nej nu ska jag kolla vart man kan söka jobb utomlands någonstans..

over and out malin

jaaaa

jakan runda igår, malin heeelt gjord. mm aa najs

"så länge man gör det med stil"

wzuuup?!

i torsdags så förlorade portugal och som min far uttrycker sig, det här var ett jävla BÖGEM!
såg matchen på söder inne på ett jätte mysigt ställe, sen drog vi till jonteB.
jag, robban, ida, mike och uran tog sista tåget och åkte till ida, eller inte uran men vi andra.
där åt vi upp idas mat sen somnade vi till simpsons.
igår var jag hos mammas&pappas vänner, janne och anna och firade midsommar. hade dock inte sovit speciellt mycket på 2nätter så sov typ hela dagen :p nu e jag hemma och ska nog mot ida snart igen.

  

time pass by

usch som nea sa, natten i hennes lekstuga var hemskt, för hemsk, gör aldrig om det där i hela mit liv.
idag fyller min äldsta bror 23 år, Grattis!! usch jag tycker time pass by alldeles för fort, han fyller redan 23, jag blir 18 år på söndag jag kommer fortfarande ihåg när jag var 5,  han 10, robin 7 och alex 9 och det känns som förra veckan ungefär, när vi bodde i bollnäs och gjorde ingenting annat än att gå mamma på nerverna. Läskigt hur fort tiden verkligen går.. och idag är det midsommar, det är redan 1år sen vi var ute Med nicole och firade med hennes släkt och det känns helt sjukt. Jag är sjuk och mår bara allmänt dåligt, ska förbi madde där alla andra tjejer ska vara, får se hur länge jag ska stanna, ska inte dricka eller någonting, brukar bli väldigt irriterad på fulla människor när jag själv är nykter.
På söndag åker mama&R till thailand i 2v. är lagomt avundsjuk skulle inte benga på att åka igen alltså..usch jag vet inte ens vad jag önskar mig i födelsedagspresent..Nu måste jag in i duschen,

over and out, malin

haaaa

ja igår åkte sverige ut som alla vet, jävla sopor. dock fann jag ingen tid att sörja då mitt humör, trotts förlusten, var på topp. så efter besöket på emils så gick vi till villan.
det hela slutar med att jag har samlat ihop lite människor och vi ska sova i min lekstuga. den kanske är MAX alltså absolut max 3kvadratmeter. när jag, ida, mike och matteb först kommer dit så börjar vi inse att det blir nog jääävligt trångt, med tanke på att malin också skulle komma. men det gick, och det största problemet var fan inte utrymmet utan att matteb slår och sparkar alla som rör vid honom, han snarkar och gnisslar tänder, högt! men vi tycker om honom ändå!
aaa idag så vet jag inte vad som händer så tjaaaa

kubb osv

igår spelade vi kubb. haha som alltid när vi spelar något blev det hettsigt, speciellt mellan mig och elli, haha. mickan: nea, jag e nästan irriterad på dig på riktigt. hahhah :D vi förlorade dock första matchen, sen vann andra.
sen drog vi till malin och kollade på film, men det var en väldigt mysig kväll igår faktist :)

finns det plats...?

aaa nu ere så att min data e efterbliven eller så ere jag som e det, men det går iaf inte att lägga in youtube videos.
så uran, lyssna på den här låten, den e sjuuk. fast det e ingen negerdunk dock..

jag vet redan vem du e,
jag vet redan vad du heter,
vad jag vill veta nu är vad du tar i cm

finns det plats för eller?

kess

sitter hos malin och chillar, hon e i duschen. igår var det en mysig kväll faktist, satt och rökte vattenpipa hemma hos jonathan. hahah fick ett riktigt skrattanfall, "nej nu jävlar har det där hårstråt växt ut igen" hhahah. jag&david skulle sova i min lekstuga, dock bangade han då han tyckte det var för kallt. så jag och malin begav oss hit till henne och  kollade på film. men malin somnade och mina ögon var inte med mig så vi såg inte klart den.
nu måste jag bara få fram mina nycklar som ligger hos en försvunnen man, fiiiiittttttaaaaaaaaaa!! haha jag förstår inte hur jag kan vara så dum, han höll liksom upp dom förut framför mig och ba, aaa jag har dina nycklar nea. men jag tog dom inte!? aa skitsamma. nu e malin klar.

heybaby

det känns verkligen inte som sommarlov, jag har fortfarande den där bilden där man sitter ute till klockan 5 typ varje dag och snackar skit. haha, jag, falk och brunieboy, haha brane. han e bra han, och andreas :) satt vi där under min filt på bandyplanen fullt med myggmedel på oss. haha.
aaa igår så kollade jag film hos david på dagen, sen åkte jag till min kära vän sanela och vi begav oss ganska snabbt ner till stationen där mike, jocke och anteb hämtade upp oss så åkte vi till vattmyra och spelade tennis. jag är fan en stjärna på det. sen kom bobbo, jagger, myggan och backlund dit också. haha barnet-jagger "SKA VI???" haha jätte glad, verkligen som ett barn på julafton.
jag ska fan försöka fixa en kamera som gillar mig, vill fan ha bilder!! men det har faktist börjat som ett bra sommarlov!
nu ere bara 2v och 6dagar kvar till RHODOS!!!! längtar helt sjuuukt mycket

brurshäään

väldigt stökig helg måste jag säga.. först i fredags så skulle vi till jennifer, och då har allt kaosat, sen igår blev det kaos i kungsängen. haha fast igår var det lite småruuuligt! men har varit nyktert iaf ;)

HO HO HO HO HOCKEYFRILLA

feeeeed yourselve.

jag har inte skrivit mycket i den bloggen sen jag kom hem, har liksom inte funnit mig tiden till det.
det är inte så att jag tjänar 5 mille och har över 500tusen besökare som kräver minst 5inlägg om dagen, så hey.
när någon kallar er baby, är det bra/dåligt? jag menar vissa tjejer HATAR att bli kallad gumman av sitt pojkvän, ligg, ex, you name it, jag tillhör dom, gumman är liksom bara.. inte okej. men baby, är inte det lite gulligt? får det inte er att känna er som hans på något vis? jag vet iofs inte om det skulle vara likauppskattande om någon sa det i ett värsta moment, typ "baby, jag älskar dig" det är för klyschigt..men typ sov gott baby, i ett sms? nämen nu får jag faktiskt ta och sluta innan nån blir rädd för mig. Imorgon har jag skolavslutning YEEEEEEEEEEEES, eller? så kände man iaf i 5-8an men nu är det ingenting man går dit säger hejdå vi ses om 10veckor, så går man hem och sover typ? förut så fixade man dricka en veckan innan och tänkte "WAOW skolavslutning imorn kan inte sova nu" jag vill inte bli vuxen..det där är ett tecken på att dom gråa håren närmar sig sakta men säkert. Nej nu måste jag faktiskt sova ska upp om 5 timmar.. där kom det igen, förut brydde jag mig inte om jag bara sov 3 timmar, jag kunde endå sova när jag kom hem. aja ni förstår grejen, det går snabbt det där, dom gråa hårstrårna..

malin

ny favoritlåt

fin, bra. texten är helt sjuklig.


malin

paaappa, vad är kama sutra?

aaa det gick bra för sverige och portugal e vidare. så jag är nöjd :)
igår så var jag och hämtade mitt pass i solna, haha vi hittade inte till bussen som man skulle ta så vi gick från sumpan till polisen, det var iofs en skön prommis men jävlar vad långt!
sen blev det emils med pills och ida, iofs drog pillan ganska fort men jag och ida satt där, sen kom sanela också.
sen så gick vi och mötte upp christoffer och co, sen kom jocke så drog han och jag mot söder och mötte robban, som tydligen hade varit med dom sjuuukaste människorna, haha han var helt facinerad..
så gick vi till cornelia, var där i kanske 10min eller ngt sånt. sen åkte jag hem till christoffer och sov. klantpellen spillde dock vatten i halva sängen, haha.
idag så vaknade jag, hade försovit mig med ca 3timmar, så begav jag mig till stäket. sen hem och så kom bosnien och malin ek. haha allt e fett ointressant men kom på att jag ska skriva ner allt jag gör, för har så dåligt minne och det e roligt och läsa sen :)

hahah familjen dafgård reklamen e såååå skön!!

juppp

igår så åkte jag in till staden och mötte christoffer, så drog vi till rålis med sötis dennis. satt där typ hela dagen fast det blåste väldigt mycket! sen åkte vi hem, sen till emils och kollade matchen. så skööönt att holland vann! nu ikväll blire nog kungsan, hoppas det går bra för sverige då :)

YÄÄ

hHEEEMMAAAA ::d:


PUSS MALIN

tjaaa

tja, har typ varit omöjligt att logga in så det va ett tag sen jag skrev nu.
igår var jag full hela dagen och jag har aldrig varit så försörd som jag är nu.

             

1, snyggingar värmer upp inför dagen 2, aaa, typ samma.. 3, bobbo&hans kompis 4, jim, arjann&philip 5, världens snyggaste bobbo 6, jag,lisa&mikaela 7, pontus&bobbo, lite halvstiliga 8, kevin&jagger 9, boysss 10, robban, philip&jagger 11, philp&bobbo 12, christoffer 13, tim,jag&uran 14, jag, pigg&glad!

jävlar min mamma!

JUSTE DET GLÖMDE JAG BERÄTTA!!! IDA SKA HOPPA FALSKÄRM!!! heter det så? aaa men SKIT VAD COOLT!!!!

aa idag så gick jag till skolan, sen åkte jag till stan och mötta christoffer sen mötte mig robban och matte. så träffade vi på karlsson och fille, så drog vi till rålis. sen åkte jag till politzai(?) sen kista brur och åt sushi. najs dag faktist. mmm :)

men alla verkar nöjda :)

tjenare! aaa har suttit i solen typ hela dagen, jätte jätte skönt faktist :)
var först på emils, sen blev det vattmyra, och vandrade vi till viksjö.
aaa, har inte hänt så mkt mer eller ngt, fan borde börja bli sån där riktig bloggare
som tar kort osv varje dag. aaa ska försöka fan :)
juste vet inte om jag skrev ngt om att mina nycklar var borta, men nu e dom upphittade.

jävligt skönt.. som jag sa förut, jävlar vad jag konstant glömmer saker
överallt,hela tiden! men det e lugnt, för det e fan sommar ;DD


den här låten, när du är sådär perfekt väck!!

:)

gårkvällen är jävligt suddig, vi skulle till långholmen men slutade på tanto, och just nu kommer jag inte ihåg varför faktist.. hahah, när jag försöker tänka efter vad som hände så känns det som vi var där på tanto i 10min sen har vi bara gått. men det var nog inte riktigt så, nejfan det här e sjukt :p men det var najs faktist, väldigt chill.
haha, ida och hennes surr, skrattade nog 90% av kvällen åt hennes surr. "aaa men det är därför jag kollar skit noga så det inte ligger något i ciggpaketet, sen brukar jag ropa för att kolla om det blir något eko"
vet inte iofs om det var precis så hon sa det, men det var fan så jag förstod det haha. aaa tja
RSS 2.0