purpose.

Älskar dig!!

Vad var jag utan dig?

Turkiet!!

Sådärja! Nu har vi bestämt oss vart sommarens resa bär av. Det blir till side, turkiet! Vi är 3 familjer som åker. Leons tjej Emilia och lilla kompisen Minna! 23/6 bär det av och jag tror vi kommer få det hur bra som helst. Nu måste man inhandla allt man behöver till en liten som ska utomlands. Någon som har bra tips på UV dräkt till små som är bra
Och som huden andas bra i?
Imorgon är det pass fixar dag. Både jag och Leon måste fixa. Sen blir det mys hemma bara för nu väntar en jobb helg runt hörnet.

Tack!!

Alla fina människor som kom och firade
Leons 1års dag! Han fick så
Många fina presenter och allt var jättebra! Han ska få höra i framtiden vilka bra människor han har i sin närhet!!

The day

Idag är kalaset för Leon och man känner sig lagomt stressad. Jocke hämtade tårtorna och Leon somnade i bilen hem. Han måste sova lite innan kalaset så här sitter jag nu i bilen med honom. Eller aa han sover och jag spelar spel. Han får byta om till kalas kläder därborta. Vi blir närmare 60 personer och det är helt galet! Han kommer få så mycket presenter, det är synd att han inte förstår så mycket av den här dagen ännu. Vem skulle inte vilja ha så mycket paket?
Hoppas bara att dagen flyter på och att vi räknat rätt när det gäller stolar/bord, blir fruktansvärt jobbigt annars.
Hoppas ni får en bra söndag mina vänner!

(Brist på Bilder så bjuder på en liten Björn vid namn Leon)

Livet som 1

Jag älskar att fylla år, man får paket, får
Åka till roliga Lekland men bäst av allt var att smaka på en mums mums!
/ Leon 1år

Hej det är Leon!

Jag älskar lekpalatset!!!

Grattis på födelsedagen

Det är ingen vanlig dag för det är Leons födelsedag hurra hurra hurraaaa!!
Idag är det 1år sedan jag låg där på sjukhuset och hade världens finaste i min famn. Känslan av att få barn går verkligen inte att beskriva, jag finner inga ord som passar in för min kärlek till Leon. Tänk att ett helt år redan har passerat i hans liv. Idag ska vi till lekpalatset med födelsedagsbarnet nör han sovit sin vila, sen kommer mina vänner och lite familj över på fika.
Ska ägna all Leons vakna tid åt honom idag så vi hörs imorgon!

1år sedan

För ett år sen hade jag varit ute på en liten promenad med Madde för att jag ville att Leon skulle komma nu! Jag hade lite känningar och var tvungen att stanna till och vila ibland men trodde bara det var starka sammandragningar. I efterhand vet jag att det var värkarna som satte igång svagt, svagt. Vi satt i soffan och kollade på bb, jag sa till Jocke att vi nog skulle åka in inatt, jag hade det på känn. Smärtan blev
Värre men inte i närheten av ont och vi börjar klocka "värkarna" dom kom lite då och då men började bli med 5 min mellanrum. Jocke trodde inte det var värkar eftersom jag verkligen inte hade ont. Men jag visste att det var början. Så jag gick och la mig. 23 small det till från ingenstans och smärtan blev från Inge ont alls till outständlig. Det gick så snabbt allt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen längre. Jag grät och sa flera gånger att jag aldrig skulle klara av den här smärtan, eftersom jag visste att den skulle öka kraftigt. Men in åkte vi, och hela 5cm öppen var jag redan då. Sen gick det inte ens 2 timmar innan Leon var ute. Klockan 02.52, 50cm kort och 3535gram av ren kärlek. Jag älskar dig mer än livet Leon, och hoppas du känner hur omgiven av kärlek du är och hur många fina personer du har i ditt liv.

Första stegen!

Precis som rubriken lyder så tog Leon sina första steg idag! Dom var väldigt ostabila haha men han gjorde det iaf! Vi har försökt några gånger nu på kvällen men han ville bara 1 gång. Det kommer när det kommer. Annars så har vi beställt tårtorna till kalaset och det blir nog jättebra hoppas jag. Imorgon är det jobb 945-20 Sen är jag ledig på torsdag. Nu är det någon som är väääldigt trött här!

Födelsedagen närmar sig

Herregud vad året gått fort? Om 2 dagar blir Leon 1år. Hans första år har alltså redan passerat och oj vad mycket vi varit med om. Man har hittat sig själv och lärt sig att man orkar mycket mer än vad man tror. Men det är bara en liten del i vad som händer i ens liv när man får barn. På söndag blir det stort kalas! Ska bli jättekul och roligt. Så nu är det rätt mycket som ska fixas, inte lätt när man jobbar och är ledig idag, torsdag och lördag bara. Men idag ska vi beställa stor tårtan!

Fredag kväll

Idag har vi varit på äventyr med familjen Emilia hela dagen. Leon fick vara hemma med mormor för vi skulle handla allting till hans kalas. Jag hoppas att det blir som jag tänkt mig men det är synd att man inte är miljonär. 60 gäster är bjudna men tror inte vi blir så många riktigt. Vi kom hem runt 16 till en glad liten kille och sen var han och Emilia i full fart. Vi åt en god middag så blir en god matlåda imorgon!
Dom åkte hem för cirka 30min sen så nu är det dags att inta sängen för en jobb helg väntar runt hörnet. Alltid lika tråkigt när man mister så mycket tid med familjen. Men så är det väl ibland :/

Nu är det fest med Emilia!

Hej!

Mobil lös

Jag var Utan mobil i några dagar och kände mig verkligen naken, typ. Men nu har jag fått min nya fina utan spricka i skärmen och ska hålla det så!
Som sagt så är min vardag inte alltför spännande. I nuläget sitter jag och Madde i soffan och kollar Grey's och Leon sover sött. Pappan kollar på
Fotboll hos familjen Emilia :) Jobb imorgon och sen ledig på fredag! Vi måste börja planera Leons kalas och det är lite att stå i. Har inte ens bjudit in någon ännu för allt varit så oklart. Men nu så blir det ändringar på det!

Faster

Ååh vilken rolig nyhet jag fick idag, jag ska bli faster!!! I september så får Leon en liten kusin. Min äldsta bror blir pappa! Dom ska inte ta reda på vad det blir och det gör ju allt så mycket mer spännande!! Jag ser fram emot det här jättemycket och är så glada för deras skull!!

Brandkurs

Idag var vi på Brandkurs med jobbet 9-13, var väldigt givande och nyttigt. Alltid bra att friska upp minnet när det gäller bränder och HLR! Sen blev det jobba 14-19 och fick en promenad med Tesse hem för vi slutade båda 19! Nu ligger jag och längtar tills på fredag, bara kämpa på nu i 2 dagar med jobb! Sen får jag en ny älskling (vit iPhone 4s) och en heldag/kväll med vänner och pojkvän och massa annat roligt folk! Och ledig hela helgen dessutom, kan inte bli bättre!

Nu är hon hemma!!

Äntligen har Madde kommit hem!! Väldigt brun och sånt!! Igår hade vi en heldag med henne och Jimmy. Käkade helstekt fläskfile med potatisgratäng, på en måndag! Lyx!
Nu är det brandkurs 9-14 Sen jobb 15-19!!

RSS 2.0