Nya tag och lite jobb

Så var det måndag igen! Har börjar kolla på Johan falk från början, eller ligger och kollar på gruppen för särskilda insatser nu. Drömde om Seth häromnatten, var sån verklig dröm och kan jämföras med när jag drömde om killen i neas klass för några år sen. Nea vet vad jag pratar om.
Fast Iofs så gillar jag inte Seth i dom här filmerna, det är när han börjar visa lite känslor som man börjar gilla honom. Nu var det ju inte meningen att hela mitt blogginlägg skulle handla om Seth!

På fredag är det SHM, hur jävla kul kommer inte det bli!!

Helgen

I helgen har jag jobbat så har inte hänt något jättespännande! Eller igår var Isak och Malin här på lite lördagsmys!
Längtar jättemycket till julen och hoppas jag får den där julkänslan i år som man hade när man var barn!
Har köpt 2 klappar till Leon, och vet lite mer saker han ska få.
Jocke är lite svårare, han fyller år den 25e också så måste komma på
Något bra!
På onsdag är det twilight premiär!!!! Längtar redan tills nästa helg för då är jag ledig :)

Onsdag

Både the walking dead och revange är så himla bra just nu! Jag kan inte vänta en hel vecka på att nästa avsnitt ska komma?? Värsta med serier när man inte kan sluta kolla, då måste man hela tiden stå ut med den här väntan.
Ska tvätta och fixa lite idag. Skulle behöva rensa förrådet eller klädkammare eller vad det är, ser ut som en bomb slagit ner där inne.. Behöver större lägenhet helst igår!!!

Lyxade till det med pannkakor till frukost!

Ups and downs

När får man bli frisk i det här hemmet?!? Varit sjuk i 3 veckor nu typ, Leon blir aldrig bra och nu är Jocke sjuk. Allt går i en ond cirkel här hemma.
Vill känna mig normal men mest av allt vill jag ha tillbaka min son! 3 tänder är på väg upp också Iofs men just nu är han djävulen när han är hemma. Vet inte om det berott på att han varit hemma från dagis i en vecka också så han klättrar väl på väggarna lite.
Men nu sover han Iofs bättre än för några dagar sen så hoppas det är påväg att bli bra!

Igår var vi hos Tesse och Robin, en vanlig helg med andra ord! Skit tråkigt att hon bytt helg så nu är hon ledig när jag jobbar osv :( tur att hon har ganska normala tider så vi kan ses ändå för vi trivs ju så bra med dom :)

RSS 2.0