Städa!

Leon är fortfarande lite förkyld men inte alls som förrut, sen är det mest på morgonen och släpper lite mer mot eftermiddagen. Så idag skippar vi öpnna förskolan och har en mys dag hemma istället så han blir frisk snabbare. Jag har nu på morgonen dammsugit hela lägenheten och precis städat klart hela toaletten. Det tog sin lilla tid men först somnade Leon till dammsugarn i soffan och sen fick han sitta i baby sittern och kolla på när mamman städade. Men sen var det dags för mat så vi tog en liten paus och ska snart sätta igång igen. Slänger in lite bilder sen när jag sitter vid den bärbara, ska även berätta mer om gårdagen då!

Plutt

Leon är fortfarande lite dålig men vi slapp barnkuten och allt sånt. Han sover mer än vanligt och är lite hängig osv men skulle bara tala om att han är mot bättringsvägen iaf. Kram på er!

lilla liten

Leon har blivit lite sämre under dagen, nu håller vi alla tummar och tår att lillen inte bli ännu sämre, då måste vi åka in till barnakuten. Hans feber ligger på 37,7 nu och hoppas verkligen den ger med sig snart. Den får inte gå upp till 38 bara.Nu ligger lill skrutt och sover, han är ändå ganska "med" för att vara sjuk. Så om det är dålig uppdatering vet ni varför.
Puss och kram!

Lilla hjärtat

Leon har blivit förkyld, jag hade alltså rätt för några dagar sen. Han är rosslig, nyser så det flyger snor och hostar så han blir ledsen ibland. han vill absolut ligga själv utan ska vara nära hela tiden. Vad gör jag nu? Känner mig så maktlös och han tittar på mig som han tänker "varför tar du inte bort det onda" mitt lilla hjärta. Vad har ni gjort när era små är sjuka? Har inte tagit temp ännu då han sover men hoppas verkligen han inte får feber. Då måste man väl åka in och kolla så det inte är något allvarligt? Jag har inte ätit frukost ännu och vet inte hur den här dagen kommer gå men vi hoppas på det bästa. Är lillen samma imorgon så stannar jag hemma, typiskt att sånt händer när man planerar något.

Jakobsberg

Idag efter vi varit och hälsat på hos Faster som jag kallat henne i alla år så åkte jag och Leons mormor till Jakobsberg. Hon ville klippa sig men det fanns ingen tid, sen spanade vi på lite kläder och både jag och Leon blev lite bortskämda. Jag fick en långklänning, det är verkligen inte jag och jag brukar tycka att det inte är fint. Men den var så fin på henne på bilden (såklart) så jag var tvungen att köpa/få den. Efter lite spanande så blev det en middag på Thaien och det är så himla god mat där! Smakar precis som i Thailand. Jag hann precis äta upp innan Leon slog upp sina blå och var vrål hungrig på en gång, hans blöja var självklart tvungen att bytas och han var så sur för att han inte fick mat på en gång, lilla matvraket!

Imorgon fyller bonus farfar år så vi ska dit på lite kalas på kvällen. Sen på Lördag ska jag träffa tjejerna..hur det nu kommer gå. Får abstinens efter busungen på en gång när jag inte har honom. Ibland är jag tillochmed sugen på att väcka honom när han sovit för länge..enligt mig dåra. Men självklart gör jag inte det. Så det ska bli spännande och se hur många timmar jag klarar av utan min lilla.


  Liten Leon <3

.

Igår så hängde vi bara här hemma. "Moster" Madde kom förbi och var med oss hela dagen. Vi tog promenad bort till affären och köpte glass och lilleman somnade i vagnen på väg dit så han fick sova inne och vi satte oss på baksidan och kollade på när dom la gräsmattan utanför. Leon sov nog i 3-4 timmar så jag fick lite "egen tid" med Madde.

Idag ska vi åka och hälsa på min morfars syster. Ska vara där vid 12 så jag borde nog sätta fart snart då Leon måste äta innan annars blir han grinig när vi precis kommit dit. Nu börjar lilleman säga ifrån så det blev ett kort inlägg.

Sådär!

Nu har dom varit här från PEAB och lagat våran altandörr som varit sönder hur länge som helst. Vi kunde inte öppna den men så drabbade har vi inte varit då dom ändå gjort om därute och lagt gräs osv. Nu till någon helt annat..Leon vaknade vid 4 och ville ha mat första gången så han sov alltså nästan hela natten. Han sov på mage igår och han, som de flesta bebisar verkar tycka det är jätteskönt bara för att dom helst inte ska det för risken av psd ökar. Men ända sen han föddes så har han nästan varje natt, på något vis rullat från rygg till halv magläge. Men jag gick på min magkänsla och det resulterade i en pigg mamma och nöjd Leon. Idag har vi inga planer alls som sagt så vi är nog bara hemma förutomd vanliga promenaden. Det behövs ibland de med. Sen ska jag försöka ladda över alla bilder från kamerorna idag också så slänger in lite bilder sen :)

Babymassage

Idag var vi på öppna förskolan i bro och där fick vi lära oss lite baby massage. Det var så mysigt med musiken, tända ljus och alla småttingar där inne. Leon var näst yngst vilket jag inte trodde han skulle vara men det var en pytteliten tjej där som var så himla liten och söt. Leon uppskatta nog iaf massagen men efter ett litet tag så ville han upp i famnen och passade på att kissa ner både mamma,rummet och handduken. Men dit kommer vi iaf fortsätta gå varje tisdag då både jag och Sara älskade "fröknarna" som var där och det var trevligt att prata med dom andra tjejerna om allt man pratar om som småbarns förälder, sen var alla i våran ålder också. Just nu ligger våran lilla mini huliganoch sover i soffan bredvid mig. Imorgon har vi inga planer alls så vi blir nog bara hemma och myser imorgon. Madde om du läser så ring imorgon när du vaknar!

Tröttis

Just nu ligger bebis och sover. Jag ska alldeles strax gå till bussen men tänkte kasta in ett snabbt inlägg först. Leon sov sig igenom ett blöj byte och påklädnad alldeles nyss och det var likadant igår. Han måste ju vara jätte trött. Nu hör jag hur han ligger och drömmer mardrömmer så han kanske vaknar snart. Inatt vet jag inte hur många gånger han vaknade för mat med det var många iaf, har inte haft någon klocka i sovrummet så höll inte koll på tiden alls. Sen tycker jag han är lite snorig, men det är nog bara inbillning. Vi ska iaf åka mot bro och gå på öppna förskolan där idag, det är för yngre mammor tydligen så får se, men jag gillade där vi var igår och vi kommer fortsätta gå dit varje måndag. Även fast Leon är lite för liten ännu så tycker han att det är spännande med alla nya saker att titta på. Igår så log jan för andra gången, mot en lampa återigen. Mycket roligare än mamma och pappa tydligen....

Leon.

Igår på Bvc så var han jätteduktig. Han är nu 55cm lång och väger 4620gram, börjar bli en stor kille nu! Efter det så mötte vi Sara och Benji i jakan för lunch och lite jakan häng.. Senare mötte vi upp lite mer folk och satte oss på Waynes i jakan. Jocke gick av i Jakan för vi skulle äta middag ute och det blev grekisk mat med en grinig liten kille i famnen. Vet inte vad det var med honom sen igår kväll men han var absoslut inte som han brukar vara. Madde och Jimmy kom över för vi skulle spela spel och umgås lite och jag tänkte ta ett glas vin. Men riktigt så blev det inte. Leon var nog så övertrött så han inte visste vad han skulle ta sig till, men så fort han somnade och jag le ner honom så började han stor gråta från ingenstans och så höll det på i några timmar. Får hoppas på att det bara vara för igår för nu ligger skrutten och sover och har gjort det i lite mer än 2 timmar.
Känns som en riktig söndag idag, Bebis sover och Jocke sover fortfarande och klockan är snart 15. Har ångest över att sitta inne en hel dag när det är såhär fint väder. Nu ska jag duscha och sen väcka Leon, som fortfarande har på sig sin pyjamas eftersom han i stort sett sovit hela morgonen/dagen.

Bvc

Just nu ligger vi i sängen och myser lite och jag ska strax gå och duscha och göra mig iordning inför dagen. Vi ska vara på BVC kl 11 sen efter det tänkte jag ta en promenad hem om jag inte hittar på något efter. I helgen så har vi ingenting planerat sen första helgen Leon kom tror jag och det är ganska skönt, eller jo vi måste stor städa, roligt! Nästa lördag däremot så har jag en barnfri kväll då jag ska vara med tjejerna bara och det behövs, då ska Jocke vara hemma med skrutt men det kommer gå jättebra. Bara jag som kommer tok längta efter honom och säkert sitta och prata om att han redan äter mexikanskt och sånt!

En hel månad..

Igår så var Vickan, Sanela Lisa och Malin.a här och mös lite med bebis..jag fick ett halvt migrän anfall och det var verkligen jobbigt då jag inte kunde koncentrera mig på något. Tur att man har en sån snäll liten kille som är lugn och fin. Malin börjar bli stor nu och det är nästan bara 2 månader kvar och det ska bli så roligt när hon får sin lilla bebis så man har ännu en till och prata barn, blöjor och ammning om.
Igår hade jag och Jocke 17 månader så han kom hem med rosor och choklad och tjejerna blev nog lite avis, världens bästa.
Nu ligger Leon bredvid mig i soffan och pratar med filten och försöker fånga min uppmärksamhet, det låter så gulligt när han "hittar orden" och förstår att det kan komma ljud ifrån honom. Undrar verkligen vad som händer inne i hans lilla hjärna. Ingen har väl missat att han även blir en hel månad idag? Grattis på månadsdagen fina älskade du..

Onsdags mys

Hm, har fått höra att bloggdesignen är samma som förut, men då får ni trycka F5 så kommer nya designen upp! Just nu ligger skrutt och sover på magen, bröstet och det är så mysigt. Lite senare kommer några av tjejerna hit och myser med Leon och håller mig sällskap. Sen ska vi väl ge oss ut på en promenad nu när det är fint väder och så. Nu måst jag fortsätta mysa med världens finaste son <3

piss

Åååh jag blir så irriterad på att jag är sämst på att göra min blogg fin, det blir alltid något som är fel. Inte så konstigt när man gör sakerna paint, varför har jag aldrig tagit mig tiden till att lära mig photoshop? Nu är headern jätteliten och man ser knappt bilderna, smarta Malin har ingen aning om hur man får dom större, jag har testat mig fram men jag pillar ju bara på fel koder hela tiden.. jaja, den är bättre än förr iaf.. eller?

I´ll show you everything

Inatt har prinsen sovit bra, vi började redan vid 20 idag och låg och mös och tittade lite på tv, sen var det mat vid 21 sen kommer jag ihåg att jag hörde desperate sen somnade jag där någon gång. Så jag vet inte riktigt när Leon somnade men han tröttnade väl på att ligga och prata med sig själv efter ett tag. Sen hade jag ingen klocka i sovrummet under natten så vet inte riktigt vad klockan var när han ville ha mat och det var ganska skönt att slippa behöva tänka "åh är den bara 02" eller så.
Sen gjorde vi våran morgon vid 8 tiden ungefär. När jamasen skulle av så fick han ligga naken ett tag sen när jag satt på han sina kläder lite halvt så spydde han och kissade ner sig själv, Så då fick han bada och det är ju roligt. Han somnade sen på handduken i badrummet, var nog ganska trött sen var tvättmaskinen på så han gillade väl ljudet av den. När han vaknade hande han ju såklart bajsat ner både handduken och sig själv. Men nu ligger liten och sover och jag ska nog passa på att duscha för det  är inte ofta han sover på dagarna längre.
Tänk att imorgon blir lilla skrutten redan en månad så nästa vecka ska vi börja på öppna förskolan med Sara och Benj och förhoppningsvis Tesse och Emilia!


 

 Jag ska ge dig allt och lite till..

Hjärta.

Idag har både jag och Leon varit trötta, han ville inte sova igår och jag kämpade från 21 till 01 ungefär. Då var han så trött att han somnade så fort jag tog upp honom i famnen. Förstår inte varför han verkligen ska kämpa och vara vaken även fast han är så trött, mammas hjärtta. Såvi gick upp vid 7 men somnade om vid 8.30 och sov till 11 i soffan. Nu har han slocknat igen men när han tappar nappen så vaknar han alltid förutom då han verkligen är trött. På fredag så blir han en månad redan, och då ska vi som sagt till Bvc igen. Gillar inte att det är så dåligt väder ute, man får ingen lust att gå ut och gå då och jag son kände att jag kommit igång med allt. Dock så väger jag mindre än vid inkrivnigen så det är positivt :) Måste även göra om min fula och tråkiga blogg, men jag är verkligen inte duktig på sånt där så vi får se hur det blir med det..

utveckling

I fredags när vi var på Bvc så hade Leon gått upp till 4270gram. Han växer så det knakar nu, han har blivit jättelång enlingt mig och skulle gissa att han växt 5cm redan, hon mätte inte längden förra gången men ska göra det på fredag när vi ska dit. Jag har aldrig några frågor eller så till henne och det känns så dumt men eftersom vi inte har några "besvär" eller något med Leon så finns det inget jag undrar över.
I helgen så har vi varit hos mormor hela helgen, vi åt middag och födelsefika där i fredags, sen i lördags så var vi där hela familjen och grillade gott och spelade "Med andra ord" som mormor fick i present. Leon var duktig och somnade till fikat och sov fram tills vi åkte hem runt 23-tiden. Så helgen har varit lugn och skön som spenderats med familjen bara.
Det är så roligt och se hur mycket Leon utvecklas för varje dag, nu har han börjat förstått att det låter från honom så han har börjat "små prata" lite, sen är han med på ett helt annat sett, tittar på en när man pratar med honom och man ser att han verkligen lyssnar. Sen sover han inte alls lika mycket på dagarna längre, om han sover så är det max 30min åt gånger, han sover lite mer innan natten istället.
Tidern går verkligen så fort och det är roligt att se hur fort det verkligen går och alla nya saker han upptäcker att han kan varje dag.

Fredag 13e

Sådär nu har Leon somnat igen och jag kan passa på att göra det jag behöver göra så som att duscha, äta osv.
Man måste verkligen anpassa sig helt efter honom och om han sover eller är vaken, och när han somnat så gäller det att göra allt i raket fart för antingen kan han sova i timmar eller i 20 minuter, som att spela på lotto med andra ord. Igår var jag ute och gick med Sara och Benjamin hela dagen kändes det som, vi åkte hemifrån halv elva och var hemma till halv 5 igen, så nu har jag varit duktig och gått långa promenader 2 dagar i rad.
Sen igår kväll var en rätt så jobbig kväll/natt, jag vet inte om stackarn hade ont i magen eller någonting men han bara grät och grät och var jätteledsen. Han låg helt lugn i Jockes knä och började STOR gråta från ingentstans och både jag och J såg ut som två frågetecken. Det gjorde ganska ont i mamma hjärtat, speciellt när han gråter så det kommer tårar. Sen var det som han var hungrig hela tiden men vid 2 tiden någon gång så somnade vi båda på soffan, helt utslagna eftersom han hade varit ledsen tillochfrån sen klockan 21. Nu börjar han låta som en liten gris innifrån sovrummet så nu har säkert lilla trollet vaknat.


Idag fyller även min fina mormor och Leons gammelmormor år, hurra hurra hurra!


Tiden går för fort

Hej på er! skrev ett inlägg för 2 dagar sen som aldirg publicerades tydligen för blogg.se har haft något problem, jaja. Igår fyllde våran lille kille 3 veckor, kan fortfarande inte förstå att tiden går så snabbt..och han har blivit så stor min lilla pluttis. Det firade vi genom att hänga hos gammelmormor/morfar med Madde. Imorgon ska vi till Bvc och mäta och väga, ska bli spännande och se hur lång han är.
Ska alldeles strax börja gå ner till Ica viksjö och möta Tesse sen ska vi promenera vidare till Görväln och träffa massa andra mammor, ska bli rolig och hoppas Leon är på bra humör men eftersom vi har en snäll kille så ska det nog inte vara några problem.
Jocke har åkt iväg på konferans med jobbet så ikväll/inatt är jag själv hemma med Leon men det ska inte vara några problem, nu insåg jag att klockan gick jättefort helt plötsligt och måste börja röra mig..

Sjukling

Då jag har varit sjuk igen så har jag varit dålig på att uppdatera, men hade fått inflammation i Bröstet så nu har jag fått pennicillin utskrivet och hoppas på att bli bättre inom några dagar. Har varit riktigt jobbigt att ha haft 39-40 graders feber plus liten att ta hand om, men med hjälp av Mamma, vänner så har det gått helt okej. Annars så har Leon varit en snäll bebis som vanligt, och jag tycker att han blir större och större för varje dag, på tisdag blir han redan 3 veckor och usch så fort tiden går. Han är dock en stark liten kille och jätteduktig på att lyfta huvudet och byta sida och spana in vad som finns och kolla på, sanela vart rädd och sa att 2veckors bebisar ska inte beté sig såhär, haha snällt att gudmor ser posetivit på hans utveckling. Nu ligger skrutten och sover i hans vagn och Jocke är iväg och hämtar mat för idag är det hämt-söndag :) Madde och Jimmy kommer förmodligen förbi sen och gör oss sällskap..

Leon Carl Asplund <3

Jag tänkte att jag skulle skriva en förlossningsberättelse nu när plutten ligger och sover, bara för det så vaknar han väl snart. Men min förlossning var inte så lång, så ja, själva berättelsen kanske inte heller blir så lång. Men det är kul och läsa sen. Nu går jag efter lite ungefärliga tider och efter förlossnigsjournalen.

OBS VARNING FÖR LÅNG TEXT...

FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE:

Det hela började Måndagen den 18/4, jag skulle träffa Tesse och Leons blivande fru Emilia, jag vaknade upp med en dunder huvudvärk då jag hade haft migränliknande huvudvärk under natten..Ställde in våran playdate och låg i sängen och tyckte synd om mig själv som var så trött på att vara gravid, trött på att det kliade på hela kroppen och allmänt trött på allt tror jag att jag var. Jag började känna av mensvärksliknande värk i ryggen (har alltid fått min mensvärk i ryggen vid dom få tillfällena jag fick mensvärk) Men tänkte inte så mycket på det, man vill liksom inte hoppas för man blir så jävla besviken när det inte händer något. Det här var väl runt klockan 10.00 tror jag.
Jag sover till och från under hela dagen och känner att det sitter fortfarande kvar den här känslan bak i ryggen, blir lite hoppfull men säger ingenting till jocke. Mot 15-16 så börjar jag få lite mer ont, fast det går över till magen och känns som sammandragningar bara. Jocke kom hem runt 17-18 och vi satt och åt middag och det började göra lite mer ont och jag berättade då att jag hade haft lite ont i magen osv under dagen. Han sa väl inte så mycket för han trodde att det absolut inte var någonting.
Efter middagen satte vi oss i soffan och skulle kolla på alla program som går på Måndagar och jag kände att "värkarna" kom nu ganska så regelbundet fast ändå inte, men dom fanns där hela tiden iaf. Jag frågade om han ville gå ut och gå sen för nu skulle jag dra igång det här men han hade "ont i magen" så han orkade inte, vilket jag tyckte var lite roligt, för vad hade inte jag haha? Jag messade iaf min bästa Madde som skulle sluta 20.00 och hon skulle komma till mig efter jobbet.
Vi gav oss ut på den vanliga promenadrundan som kanske tar 10 min att gå men några gånger var jag tvungen att stanna för det gjorde ont och jag kommer ihåg att Madde sa "men sluta du skrämmer ju mig, du kommer ju typ föda här" och det var precis det som hände.. Nej nu skojade jag faktiskt.
Men vi kom tillbaka till vårat lilla område men jag kände att jag ville gå mer trots att det gjorde lite ont, och under tiden diskuterade vi om det var förvärkar bara, eller kanske bara starka sammandragningar? eller det kanske var värkar? vad visste jag, jag hade aldrig fött barn tidigare. Men vid 21 iaf så kom vi hem och jag satte mig i soffan och sa till jocke "men på riktigt så tror jag att vi kommer få åka in ikväll Jocke, bara så du vet" han sa väl typ "aa joo visst" för som vanligt så trodde han inte på mig.
Madde åkte vidare och jag och jocke satte oss och kollade på "en unge i minuten" jag fick ont tätare och tätare men trodde inte det var värkar för alla hade sagt att gjorde såååå himla ont, men det här gjorde liksom inte ont, jag tror att det var nu vi började klocka dom bara för att och dom kom med 4,7,2,6 mins mellanrum men jag tror nog att Jocke trodde säkert att jag överdrev lite för han trodde nog inte att vi skulle åka in den natten..
Iaf klockan blev 22 och BB började, nu vet jag iaf att vi klockade dom på riktigt och jag började få mer och mer ont, värkana kom nu med 2-3 mins mellanrum men det gjorde fortfarande inte ONT, jag kunde sitta i soffan och kolla på tvn utan problem. 22.50 ungefär så tänkte jag gå och lägga mig, jag minns att jag tänkte att jag behövde nog sova lite, för man vet aldirg var som händer eller hur lång tid allting tar. Jocke kom in i sovrummet strax efter 23 och vid 23.10 ungefär så small det till från ingestans, jag fick djävulskt ont, var tvungen att ställa mig upp och gå ut i vardagsrummet och Jocke frågade "ska jag göra något" jag kunde inte ens prata för det gjorde så ont, då började jag gråta lite och sa "Nej det är lungt, inte än så länge..men jag tror verkligen det är dags nu" varpå han flög upp i sängen och sa "vadå ska jag packa klart väskorna helt nu" så när värken var över så bad jag honom packa ner alla mina grejer och här nånstans så halvgrät jag lite och sa att jag aldirg skulle klara av och föda barn, men så fick jag absolut inte säga sa Jocke. Nu skulle jag ta en dusch för att ta bort smärtan lite.

Medans jag stod i duschen så blev smärtan allt mer intensivare, jag fick sitta på en pall för jag kunde inte stå längre och jag fokuserade på andningen hela tiden men det var inte lätt för SHIT vad ont det gjorde, värkarna kom med 2 mins mellanrum och jag bad honom ringa till BB-sthlm , dom hade såklart fullt och hon undre hur ont jag hade och jag sa att det gjorde jätteont men att jag kunde försöka hemma tills det verkligen inte går mer. Nu var klockan runt midnatt tror jag.. En kvart senare får jag panik för smärtan och ber Jocke ringa tillbaka och säga att vi måste få en plats någonstans varpå vi blir hänvisade till Danderyds sjukhus, Bilresan in var ett jävla helvete, alla kurvor, gupp, svängar, rödljus.. usch säger jag. Värkarna kom verkligen tätt nu och ibland var det så att en värk inte hann gå ner innan nästa kom. Ni som har fött barn kan tänka er hur jobbigt det var.

När vi kommit fram kl.00.45 kanske så är dörren låst och porttelefonen verkar inte fungera, här bryter jag nästan ihop för jag orkar verkligen inte stå där ute och inte kunna komma in med värkar som kommer med 1min imellan. Tillslut öppnas det och då hade vi tydligen kommit in bakvägen enligt barnmorskan. Hon visade oss till ett rum och sen kom "våran" undersköterska och satt på CTG och hjärtljdsdosan och snart kom barnmorskan in och skulle undersöka mig. Vid inskrivningen kl 01.00 så var jag öppen 5cm och han låg jättebra till med huvudet så jag hade jobbat på jättebra hemma sa dom. Jag var jättenöjd för en av mina mardrömmar skulle vara att komma in och vara öppen 2cm typ. Jag sätta på mig den fina sjukhusskjortan och lägga mig ner och vänta ut tiden ungefär kändes det som. Jocke var världsbäst och stötte och hjälpte till jättemkt och påminde mig om andningen hela tiden, han hade även koll på värkmäataren och jag älskade när han sa att värken var på väg ner men kl 01.35 så står jag inte ut länge så ber om att få testa lustgasen, vilket fungerade jättebra på mig tills klockan blev 02.15 då gav den ingen effekt längre och jag om att få EDA (ryggmärgsbedövningen) för jag klarade inte av smärtan och fick panik, visste inte hur jag skulle ligga och sa flera gånger att jag aldrig skulle klara av det här. Runt den här tid punken så minns jag bara lite saker så nu går jag efter förlossningjournalen och försöker minnas.
Narkosläkaren kunde naturligtvis inte komma på en gång men dom skulle sätta drop osv så länge så det var klart tills han kommer. Jag kommer ihåg att det kändes som att jag skulle svimma av smärta under den här tiden. Tänkte "hur fan ska jag klara av det här, det kommer aldrig att gå" 02.30 så gick mitt vatten, som lilla Leon tydligen hade bajsat jättemkt i då han blev superstressad tydligen, det här fick såklart inte jag veta (att han hade bajsat i vattnet) för det skulle bara göra mig stressad. Jag började iaf känna det såkallade trycker nedåt och sa att dom måste känna hur öppen jag är för nu kommer han snart, så 02.40 undersöker dom och då var jag öppen 9cm och kunde börja krysta alldeles strax. Det här är allsta 1h och 40min efter inskrivningen så allt gick i raket fart. Jag fick ställa mig så jag hängde över sänghuvudet så tyngdlagen kunde göra sitt men jag vet inte om det hjälpte, jag blev bara så jävla frustrerad för det kändes som att det hände absolut ingenting och den där smärtan var verkligen hemsk. Jag önskar inte ens den till min värsta fiende. Men iaf vi kämpade på och jocke påminde mig hur duktig jag var och barnmorksan och undersköterkan sa att nu kommer han alldeles strax här, så fick jag känna lite på hans huvud som skulle ge mig extra krat och 02.52 kom världens finaste lilla prins till världen.
Våran Leon Carl Asplund.



torsdag

Gud vad fort dagarna går nu, idag är det redan torsdag, känns som det var måndag nyss..vart tar dagarna vägen? När man var gravid gick tiden verkligen i slow motion, kan inte komma ihåg sist då två veckor gick såhär fort.
Skrutt ligger iallafall och sover fortfarande, han var vaken när Jocke åkte till jobbet men har somnat om igen, om han inte bara ligger och spanar in alla fina färger i sovrummet. Okej nu till en annan sak..jag har iofs inget att jämnföra med men vi har fått en otroligt snäll bebis hitills, inatt sov han från 23 ungefär till strax efter 6. Dom gångerna han skriker är när han är otroligt hungrig och måste ha man NU eller om han har bajsat ner hela sig+ kläderna och måste klä av han helt, för då blir det ju kallt. Annars så ligger han och tittar, lyssnar, pratar lite eller bara myser. Man ska ju passa på nu när han är så snäll för som alla säger så kan det ju vända när som.
Igår när vi var på BVC hade han gått upp till 3990g. Snart en 4kgs klump av kärlek.



Om du bara visste hur mycket jag älskar dig..

Älskling

Sådär! Nu hade jag tänkt börja blogga igen, har inte haft lust riktigt då jag kände att jag ville lära känna våran nys familjemedlem först. Idag blir han 2 veckor, kan inte förstå att tiden gått så fort redan. Fast ändå så känns det som att han varit här hela tiden. Kan inte förstå att man kan känna så mycket kärlek för någon. Just nu ligger han och sover och man kan sitta och titta på honom i timmar. Världens finaste son!
RSS 2.0