Onsdag

Blandar ihop dagarna totalt, trodde det skulle vara torsdag idag och sen är jag ledig men nu jobbar jag imorgon, ledig fredag och jobbar hela helgen igen. Sen på måndag ska jag äntligen få träffa Madde som kommer hem från Asien efter 3 månader på resande fot! Ska bli såååå roligt att hon äntligen är hemma!! Kommer bli många mysiga kvällar på
Våran uteplats när våren och sommaren närmar sig!
Kanske är dags att inta sängen när klockan ringer 8.00 imorgon bitti. Med en halvt sjuk Leon så känns det som det inte blir alltför många sov timmar. 9.30-19.15 står på schemat imorgon!

Så var det måndag

Jobbat 9.30-19.15, börjar vänja mig vid den kontoren nu och tycker den är helt okej att jobba. Inte så roligt att jag alltid är hemma till 20, och får typ ingen tid med Leon med så är det just nu. Pengarna kommer sitta bra sen. Min vardag är inte allt för rolig, men en rolig sak är att Jocke bloggar från adressen jagochpappa.blogg.se - så där kan ni fortsätta följa Leons dagar och rolig läsning. Nu ska jag hit the bed! Samma tid och samma kanal imorgon bitti!

Aldrig ska jag sluta älska dig

Ledig helg

Den här helgen är jag ledig från jobbet och vi har utnyttjat den Max hitills. Igår var vi i centrum och skulle handla gallon byxor till Leon. Sen skulle vi storhandla och gilla på kvällen med Tesse, Robin och Emilia! Det var riktigt gott med grillat och äntligen är sommaren snart här! Idag har vi varit ute och lekt lite men det blåser som tusan så det blev bara en kort liten stund. Senare skulle vi behöva åka till Ikea och köpa lite förvarings saker till Leons miljontals leksaker. Längtar verkligen tills vi flyttar till större och han får ett eget rum där han kan ha alla sina saker och inte sprider ut allt över våran lilla lägenhet.
Hoppas ni haft en bra helg, imorgon väntar en ny arbetsvecka där jag endast är ledig fredag, kommer bli en tung vecka med andra ord.

Livet som work-aholic

Lite så känns det just nu, spenderar 10-11 timmar av dygnet på jobbet och får 1-2 timmar med Leon sammanlagt. Jag är inte van vid det här. Men oj så kul jag har på jobbet och jag har saknat mina små hjärtan. Tiden går supersnabbt så det är inte speciellt jobbigt ännu, känner mest av det när man kommit hem.
Om 2 veckor kommer den saknade pusselbiten i mitt liv hem igen!!! Tiden har gått fort men ändå så sakta. Ska bli så skönt att ha dig hemma igen Mads!!!

Älskar oss

Sista dagen som mammaledig

Idag är sista dagen jag är hemma med Leon och det känns väldigt tråkigt måste jag säga! Imorgon börjar allvaret och det ska bli lite spännande och börja jobba måste jag säga. Jag tror jag kommer få en annan energi och uppskatta tiden med Leon lite mer. Men lite avis på Jocke är jag, han får ju hela sommaren med Leon nu.
Jag Har fortfarande problem med min mage och börjar lessna rejält. Varje gång jag tror jag börjar bli bättre
Så blir det ju självklart inte så. Suck!

Onsdag

Idag har både Leons mormor och gammelmormor varit här och busat med honom. Sen tog vi en fika och gick ut på en liten promenad. Han somnade på en gång när vi gick och jag trodde han skulle sova ett tag men åh vad fel man kan ha. Han vaknade när vi sa hejdå och är nu en liten grinis.
Tänkte försöka lägga honom alldelesstrax och ska själv sova en stund då med. Inatt har varit en mindre bra natt!

Sista veckan

Som jag är hemma och är mammaledig nu, lite blandade känslor faktiskt. Kommer sakna att vara hemma med Leon och allt vad det innebär. Samtidigt som jag längtar lite till "vuxen världen" där allt inte handlar om barn, sovrutiner, dagisdags ocksåvidare. Iaf inte på samma sätt. Måste försöka njuta av dom här sista dagarna med
Honom nu, kommer inte ens få spendera hälften av den tiden tillsammans som vi gjort hitills framöver. Min stora älskling...

Jag vill uuuut

Favorit lunch

Leon får sin favorit lunch! Lax, ris och hollandaesås! I början så kastade han Sig över maten och allt skulle in samtidigt. Nu har matmonstret lugnat sig lite haha. Lax är såååå gott!

Fortfarande sjuk

Jag är fortfarande sjuk, så konstigt i fredags mådde jag skit och visste
Inte vart jag skulle ta vägen. När jag vaknar på lördag så är jag typ helt frisk, förutom magen som har strulat sen i torsdags. Men ingen förkylning eller någonting. Men när jag vaknar idag så
Mår jag som en påse nötter och är nu förkyld igen. Jag kan inte äta/dricka pga magen så jag mår konstant illa för att jag är hungrig men tänker jag på mat så mår jag konstigt nog ännu mer illa.

Är det inte bättre på onsdag morgon så måste jag åka till akuten, orkar inte ha det såhär längre

Uscha

Spyr på att vara sjuk, jag har
Mått illa sen jag vaknade men inte spytt
Än, hellre att magsjukan bryter ut än att
Springa till toan hela tiden. säkert thai maten igår, jävla skit! Precis bör kg lyckta somna med Leon så börjar jag hosta så man vaknar och får börja om. Hörs efter helgen mina små söta!

...

Tom på energi, känner mig ensam och vet ibland inte vart jag ska ta vägen. Saknar mina bästa kompis, som verkligen inte vill komma hem haha. Men jag behöver prata, men någon som bara sitter och nickar, lyssnar och säger bra saker. Oroar mig för konstiga saker och Tänker konstigare saker. Luddigt inlägg men det är lite meningen så.
Måste somna typ nu

?

Och där vaknade det lilla monstret ? Vad händer? Nu kommer jag ha en riktig liten grin Olle här hemma

Kamp

Usch det är en kamp att få
Leon och somna på dagarna nu för tiden. Han är så himla trött och gnäller bara men han ska ändå klättra runt i sängen och kasta ner nappen, snutten, och fjärrkontrollen och min mobil såklart. Äntligen har han somnat efter att han blev riktigt arg på mig.
Är era små likadana? Är det bara en fas?

Korv och makaroner

Tycker Leon är så himla gott! Han älskar att sitta och pilla på makaronerna sen slinker nog dom bara ner.
Så nu har vi precis ätit lunch och ska busa lite, har inte allt för mycket ork just nu känner jag

Orkar inte bli sjuk

Känner mig helt hängig och hostar och är snus torr i halsen. Jag vill inte bli sjuk nu, vill njuta så mycket jag kan av dom sista dagarna hemma med mitt lilla busfrö.

Så idag är vi nog bara hemma, skulle
Vilja gå förbi gammelmormor men inte när jag mår såhär.
Imorgon är det redan fredag, jösses vad veckorna går. 17e är det tillbaka till verkligheten igen!

En dag i lekparken

Idag har vi varit med Malin och Isak, Sara och Benjamin. Vi började ute i lekparken där barnen fick gunga och vi avnjöt lite kaffe i solen. Det blåst lite väl mycket så tillslut rörde vi oss in till Malin där barnen fick busa runt. Det blir verkligen stökigt när man haft barn hemma som röjt runt haha!

Nu har vi varit hemma någon timme och pappan kom precis innanför dörren. Så nu är det matdags!

Busfrö

Inatt har han sovit helt okej, liten sovmorgon blev det tillochmed. Sen kom mormorn förbi och busade lite.
Sen sov vi lite förmiddag men dhl budet väckte oss båda när han knackade på dörren. Ska snart göra mig i ordning så ska vi ta en promenad till Bvc sen.

Har jag nämnt Leons förskoleplans förut? Han kom in på vårat 3e val först. En promenad på c.a 15 min från oss men nu fixade vi så han börjar på skälby förskola istället. Tillsammans med Benjamin! Så det ska bli jättekul. Sen tar det c.a 5min dit så vi får mer tid med Leon om dagarna!

Draw something

Blivit beroende av det där jäkla skit spelet. Och jag har noll tålamod när det kommer till vissa saker och jag hatar att
Vänta, och det är typ det enda du får göra i detta spel. Mvno heter jag där iaf!

Borde verkligen sova eftersom Leon har fått för sig att sova är tråkigt. På nätterna då. Han börjar korva sig i sin lilla säng nu hör jag, latero!

Pussas lite

Åååh Leon har lärt sig pussas, eller frågar man om man får en puss kommer han fram och formar munnen som ett O och pussas, så himla söt! Sen har han lätt sig säga anka fast han säger kaka. Såå duktig kille!

Sommar och semester

Idag skickade jag in min semester för sommaren. Har haft lite ångest när det gällde det där då jag inte kan ha lika mycket semester som vanligt då jag varit mammaledig under tiden dom beräknar betalda dagar osv.
Men jag tog iaf 12 dagar och jag har ju precis varit ledig i ett år så det räcker för mig. Tråkiga är att inte kunna spendera sommardagarna med Leon, men det tas igen nästa sommar!

Vilket väder vi har idag förresten! Våren är väldigt nära nu!

Kaos natt

Inatt vet jag inte vad Leon hållt på med. Han hr börjat sätta sig upp i sängen och al lägga sig PÅ en, kind mot kind liksom. Och så kan inte riktigt jag sova. Han bökar, stökar runt, gnäller, ska lägga sig på mage, sen rygg för att byta 20 gånger inom 5 minuter. Så inatt har det inte blivit mycket sömn. Klockan 7 skulle lilla mannen upp också. Han ska snart få sova sin första vila så hoppas jan tar igen lite sömn då.

Imorgon klockan 15 ska vi till Bvc, senast vi var där var han 8 månader tror jag så ska bli spännande och se hur det ligger till nu :)

Kalas

Idag var vi som sagt på Benjamins 1års kalas, jag hoppades ju på att Leon skulle sova till 11.30 för att inte vara trött men han sov ända till 12.30, jag med för den delen. På kalaset var det jättetrevligt och det är så skönt att Leon inte visar samma rädsla för barn längre. Jag hoppas det här håller i sig nu och att det kanske växt bort eller något.

Imorgon har vi inga planer alls, jag ska nog gå till gammelmormor för det var någon månad sen hon träffade Leon nu, tog tyvärr inga bilder idag, har blivit dålig på att fota Leon när vi är iväg tyvärr!

Gudmor

Har totalt glömt bort att skriva hur det gick när han spenderade ett dygn hos sin gudmor. Självklart gick det superba och han var nöjd och glad hela tiden. Han fick bada badkar (älskar vatten) leka med nya leksaker, och utforska en helt ny lägenhet. Han kunde inte haft det bättre och sov 22-08 utan att vakna en enda gång. Duktiga Leon!! Så skönt att det går bra att lämna bort våran skatt till nära&kära. Ibland behöver man avlastnig och då är det ju viktigt att Leon känner sig trygg där han hamnar.
Sanela undrar redan när hon får ha honom igen haha..

Benjamin 1år

Benjamin fyllde 1 år samma dag som charleen men han har sitt kalas idag istället. Så vi ska vara där vid 14 och Leon sover sin första vila nu. Hoppas han sover till 11.30 iaf annars kommer han bli trött på en gång. Himla meck det här med sov och ät tider när man ska någonstans med barn.

Igår var vi bara hemma, eller jag var ute och gick och lekte ute med Leon från c.a 10 till 14, han sov i nästan 2 timmar på våran uteplats medans jag satt i solen , så skönt.
Sen kom farmor och bonusfarfar hem från Spanien så dom kom hit med lite presenter till Leon och oss.

Macka med leverpastej är sååå gott!!

Godingen

Pappan skulle på avicii ikväll men som det ser ut nu ser det inte så ljust ut? Jag ser det som ett tecken då han är jättesjuk enligt honom, och han såg inte så jättetuff ut och lät inte pigg heller, men ska envisas och gå iallafall. Det är då sånt här händer. Tecken från ovan, älskling.

Hej kompis

Charleen 1 år

Idag har vi varit på 1års kalas hos
Leons kompis, charleen. Alla hans kompisar var där och det gick superbra! Han brukar ju vara rädd för dom ibland, men idag gick det super!

På bilden lånar Leon charlies bil och försökte åka runt lite, men han knatade
Mer iväg med den haha

Tomhet

Jag vet att jag skulle försöka njuta av den Här dagen och yada yada. Men herregud vad tomt det är hemma
Utan min lilla solstråle. Jag blir typ rastlös och sitter och försöker kolla På en film. Livet skulle vara bra tråkigt om Leon inte fanns, fina älskade unge!

Imorgon ska vi på charleens 1 års kalas, tänk att våra små redan gått och blivit året. Helt sinnes hur tiden går när man har barn.

RSS 2.0