underbara..

..älskade vänner. Kommer sakna er något sjukt mycket,
Ni vet vilka ni är och ni vet vilka jag kommer sakna TA ÅT ER!!! <3333333


har precis packat det sista..känns som jag ska vara borta i en evighet.
flyget går 14.30, men vi åker hemifrån 11.30, jag kommer aldrig kommer sova inatt
haha är så jsukt hyperaktiv redan nu.  AIK gjorde en otroligt dålig match ikväll, pinsamt, håller med madde om att det bara ser
löjligt ut när dom spelar fotboll...

ska bli så jävla skönt att komma bort i 2 veckor, slappna av och bara umgås med mammsen
och hennes kille. är dock mindre kul att jag blivit sjuk nu...tajmaat!

Ska ladda på låtarna på mp3n sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova..
ska messa uran och kolla om han är vaken och prata lite med honom
kommer sakna dig sjukt grabben!!!

hoppas alla vänner har det bra här, och ni ska veta att jag kommer sakna er något otroligt!

PUSS PÅ ER!!!!
/ M

oh herregud...

..vad jag är trött! Kvällen igår var konstig, Uran fylle 20 och det skulle firas! Självklart så hade han oturen att systemet var stängt när han skulle gå och handla där, dagen han äntligen fick haha :p jag kom  till honom med sanela runt 8 för att äta mat, fika osv, han hade bjudit dit sina barndomsvänner också.
Vi började kvällen med att vara där och gama, sen gick sanela, då började vi dricka lite. Några drog för dom skulle på någon skiva, när vi suttit där i 3 timmar kanske? så ska vi gå, då märker jag att mitt busskort är borta, korthållaren och allting. Jag kan inte ha tappat det som alla tror, en irriterande jag får ge med sig att nån måste ha tagit det, idiot!
Aa iaf då har vi bestämt att åka till barkarby på fest, så vi drog dit, nina fick hundbajs under skon på vägen dit, hahaha :p men det kändes som om det bara vas massa gamla och dryga folk där :p Aa vi ska bege oss hem runt 3 tiden tror jag det var, och jag kom hem runt halv 4 och somnade klockan 4 och skulle upp klockan 9.30 för jag ska jobba idag. oooooooooorkar inte jobba verkligen.
hoppas mitt irriterande  telefonsamtal med joakim hjälpte, och att jag inte får stå i kassan, hahah :p

Men kan glädja mig åt att det är sista dagen jag jobbar idag, sen är jag ledig imorn, sen på tisdag åker jag till Thailand i 2v. in your faces.

peace out.

!!!!

JAG ÄR EN JÄVEL PÅ KÄRLEK, JAG ÄR EN JÄVEL PÅ ATT KYSSA FLICKORNA!
JAG ÄR EN JÄVEL PÅ KÄRLEK, OCH DET FINNS INGEN SOM KAN SLÅ MIG PÅ FINGRARNA DÄR!

hehe, gå hem nu...

MF:

det börjar bli lite tråkigt att blogga...haha man orkar inte skriva varenda dag osv, och ska man ha en blogg ska man väl endå göra det? på senaste tiden har det inte hänt alltförmkt.
Sanela älskling fyllde år i söndags, så hon bjöd oss på grekisk rest. efter det gick vi till svandammen vid duvbo för att försöka få någon att simma ut till ett litet hus knappt 25m bort.
Den som gjorde det skulle få 1000kr, men såklart så var det ingen som vågade, även fast malin.a  var sjukt sugen, och hon fick simma i mina otroligt snygga Mcdondald's jeans. haha .Efter det bestämde vi oss för att åka och bada, haha men efter ett tag ville ingen det längre, när vi satt på tåget kom jag på världens bästa idé
"vi åker till viksjö och kör burken" haha alla instämde snabbt att det skulle vi göra, så vi åkte till viksjö och körde burken hela kvällen, hahah det var sjukt roligt, och alla är ju så himmla otränade så alla hade träningsvärk dagen efter = igår. haha.  Jag malin.a nicole och pillan ville absolut inte gå hem och var kvar i viksjö tills strax efter 1 på natten, sen ville pillan hem och vi orkade inte vänta på nattbussen, så vi tog en promenad hem till pillan.

Igår hände det inte alltförmkt, jag jobbade igår och det var ganska roligt faktiskt ;D vi var så duktiga så vi fick ta en valfri glass när vi skulle sluta..alla på jobbet har fått för sig att vi i kassorna är spice girls, dom i köket backstreet boys, ( dom kan komma på/säga så sjuka saker ibland) så jag blir kallad posh och lär väl bli det tills den dagen jag lämnar det där jobbet. haha älskar mina arbetskamrater :D nej nu börjar magen ropa på mat känns det som =)

heiiiiiiiiiiiiipa!

horfittkuk-atgskit

idag så skulle jag efter att ja jobbat i 8timmar köpa biljetter till derbyt. så jag går in i atgombudet där i jakan och ber om 4 biljetter till DIF-AIK. det första som jag reagerar på är att kvinnan tar upp en bok, inte något häfte eller liknande, EN JÄVLA BOK! så börjar hon bläddra i den, så det första jag tänkte var att hon ska väl kolla priset eller liknande på derby matchen. hon börjar se mer och mer fundersam ut när hon frågar, vilken arena? jag svarar lugnt, råsunda. så hon börjar leta i boken(!) efter arenan och jag känner hur jag börjar tappa tålamodet. efter 5minuter kommer gubben fram som jobbar där och kläcker ur sig, du kan inte bestämma vart du ska sitta här? så jag svarar honom, nähe så ni ger ut biljetter till en arena så är det fri entre vart jag än vill gå in för att här kan jag inte berstämma vart jag ska sitta? han tittar på mig lite konstigt. sen fortsätter jag, jag ska inte ha någon bestämd sittplats jag ska stå på norra nedre och det är inga bestämda platsen.. gubben: ahaaaa, men det är ingen bytesrätt på biljetterna. det börjar koka inom mig, om du bara ger mig rätt biljetter ska du se att jag inte behöver byta! då dyker tjejen upp från sin bok, var det aik-trelleborg? nej, inte trelleborg, DJURGÅRDEN! hon: nej det finns inte. jag ringer elli för att få avreagera mig.. hon fortsätter leta och säger att den inte finns! jag klarar inte av ärthjärnan och lämnar affären, åker hem och köper skiten på ticnet.

roooligt

Ok, skrolla ned (men inte för fort så att du missar något)........
Vad är:





























1+5



































2+4




































3+3




































5+1









































Och nu, upprepa att säg siffran 6 för dig själv så fort du bara kan i 15 sekunder.

Skrolla sedan ned.










































SNABBT!!! TÄNK PÅ EN GRÖNSAK!





































Du tänker på gurka, eller hur!

Om inte, är du bland de 2% av befolkningen som har
tillräckligt annorlunda hjärna för att tänka på någonting annat.

98% av alla kommer att svara gurka när de ställs inför den här övningen.

Haha :D

blåvitt

vinst igår igen, underbart! nästan lika underbart som djurgårdens förlust

carpé diem?

Ååååh den här dagen har verkligen känts som en sommardag!
Linnáa david och jimmy kom till mig runt 14 snåret, då vi skulle kolla på film, men det blev inte så, vi spelade wii ist, haha :D efter det så ville dom åka till donken i stäket och äta sina 6krs cheesburgare, dom planerade att köpa ett stort antal eftersom det var så himmla billigt,
erbjudandet gällde dock en per person och dag. haha lite snålt kanske? haha där träffade jag även min arbetsledare, och jag som var hemma och var sjuk idag, pinsamt. Men jag vill inte gå dit utifall jag har bakterier kvar i kroppen från min magjuska, kanske ställer till med katastrof, har hört att det slutar smitta 3dagar efter man haft det? alltså då imorn slutar det smitta? aja.

Efter det gick vi ner till madeleine som bor i den fina delen stäket i kallhäll,
haha hon följe med oss ut och vi gick ner till bonäsbadet och satte oss på en brygga och det kändes verkligen som sommar, det var varmt och mysigt med andra ord.

David frågade mig om min låtsaspappa var min äldsta storebor..haha nej david, men han kanske skulle kunna vara, han är trots allt bara 29. men vem bryr sig? men när jag endå är igång, kan jag berätta om dagens outfit :D

Svart klasströja från 9an, som tillhör en killkompis.
Svarta adidas mjuskibyxor,
till det hade jag ett par exclusiva vita tygskor från din sko.

Haha jag bara älskar att driva om folk som orkar att sitta och berätta vad dom hade på sig idag..
men ta inget personligt, alla skriver om vad dom vill (:



JUSTE, vilket JÄVLA PINSAMT bidrag vi bidrog med igår i Eurovisonlalalalla...riktigt pinsamt var det
diggade dock inte låten som vann..gillade hon i röd klänning och svart kort hår, kommer inte ihåg hur låten gick men aaa den var grym iaf =)

lägger in lite bilder från lite olika ställen för skojs skull

    image6


CIIIIIIIIIIIIIIIIAO

aldrig igen

..Har haft den jobbigaste natten på länge, har drömt så sjuka saker, men hela tiden har det varit att jag jobbar som stylist för victoria secret, sen så har det hänt så sjuka saker och aa ni vet en sån där dröm som inte går att beskriva helt enkelt. Igår käkade jag lunch buffé på kina rest. i jakan centrum, aldrig igen, blev matförgiftad och har mått piss sen igår runt 16tiden.
jag ska gå tillbaka och klaga, minst pengarna tillbaka iaf, det kan omöjligt bara vart jag som blev matförgiftad liksom. Usch usch tänker aldrig mer äta där igen. Jag kom och tänka på en sak igår när jag var sjuk och låg och spydde, när man var liten tog mamma alltid hand om mig om jag var sjuk, om jag bara var förkyld tog hon ledigt från jobet, hon fixade allt jag ville ha och sov med mig osv, men ju äldre man blir med åren, desto mer måste man klara sig själv, haha igår ville mamma inte ens koka blåbärssoppa till mig, så roffe fick göra det, hahah saknar att vara liten ibland.

Idag ska det iaf bli en rolig kväll, Vi ska hem till mormor där vi ska ha grillfest och fira henne och christer, ska komma massa folk dit, underbat god mat, och dricka, kan inte bli bättre :D

Mina sommartider på donken är dock lite sämre, har 4 veckors sommarlov totalt utspritt från jun-aug, i aug jobbar jag varenda dag fram tills skolan börjar..vist kan jag glädja mig åt lönen sen i sept. men jag behöver mitt sommarlov. och jag får 1ledig dag efter vi kommit hem från resan till sunny beach sen den 2aug börjar jag 06.30 och slutar 16.00, kuuuuul haah :D

Aja nu ska jag logga in på pa och nörda mig lite, sen kolla tv, sen måste jag börjar fixa mig, 14.00 ska vi vara hos mormor :)

Pusss&kram!

malin

lé onsdag

idag hade vi orientering med skolan.. as tråkigt, men det gick bra iaf, gick inte vilSe iaf haha!
efter det åkte jag hem och hämtade ut ett paket från VR, sen åkte jag hem och sov, tills nu ungefär var helt slut sen vi virrade i skogen.. skulle träffa linnéa och sola, men vet inte om hon har ringt än?! haha
mobilen ligger i mitt rum..pallar inte gå dit..

men iaf, Ken ring måste vara en av dom bästa svenska rapp artisterna iaf..
hans musik i hörlurana när man är på väg hem från kvällen, förgyller allt alltså.
"Mitt hem blir ditt hem"  är så otrooooooligt jävla fin. Sen alla andra låtar han gör, han är sjuk alltså.

Det här med blogg var inte lika roligt som i början haha nu känns det endast jobbigt att skriva
hahah..man kan skriva om så sjukt ointressanta saker, bara för att fylla ut bloggen?
jag pallar inte hålla på och lägga upp bilder och "ja dagens outfits idag tjejer är ett par svarta jeans" blablabla aa ni förstår vad aga menar iaf, vem fan bryr sig om vad jag satte på mig för kläder idag? intressebussen åker förbi..

Aaa iaf en jävligt god vaniljlatte "dé la blondinbella" skrev om i sin blogg iaf, den måste ni defenitivt testa (:

pussssssssssssssssssssssssssss

Mitt älskade Göteborg

Idag när jag ute och gick med victoria fick jag ett sms som lyfte humöret. A.Falk berättade för mig om jätte segern mot Örebro och nu ligger Göteborg på deras enda rätta plats i den allsvenska tabellen, underbart! Ännu skönare var att se AIK förlora i helgen. Tack för mig

Måndag..

hahaha har fått vissa klagomål på att jag måste hålla igång bloggen..haha men ibland känner man att man verkligen inte orkar skriva..och så har det varit dom ssista dagarna..
jag har jobbat hela helgen nästan. I fredags så var vi hemma hoss pillan med massa, sen dorg dom vidare och jag drog till Dennis för att vara med Nina och Uran,
sov hos uran sen så jag och nina kunde ta sällskap till jobbet på lördagen.
Både jag och nina var hemskt slitna dagen efter och ville absolut inge jobba..och det var ett helvete att jobba dom där 5 timmarna kan jag säga.  Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, men den har gått så sjukt fort iaf :/ så tråkigt att helgen bara ska springa iväg, man hinner inte njuta, spec inte när man jobbar.

Nu är det måndag och en hel vecka kvar tills vi blir lediga, men en fågel viskade i mitt öra att vi är lediga tors-fre?! det skulle ju vara gaaaanska nice och gå återien en till långhelg :)

Det närmar sig thailand nu...3veckor kvar exakt tror jag.. suckers! :D

Ciao...

valborg och sånt.

Eftersom jag märker att linnéa inte skriver om valborg får väll jag ta & göra det. haha

Jag jobbade till 17.30 iaf, kvällen var planerad hemma hoss pillan men får ett sms av nea medan jag jobbar att vi ska vara hos elli, det blev alltså 4e året i rad jag var är på valborg :)
Det var jag vickan lisa elli pillan nicole nea sanela ida malin.a mimmi och carro (glömt någon?!)
Madeleine firade sin valborg i Norge, och med mikaela blev det massa missförstånd.

När jag kom dit hade folket redan börja dircka lite och det skulle börja grillas.
Jag hoppade in i duschen och fixade mig snabbt, som vanligt åt alla upp maten efter
c.a 10 min så då började vi planera kvällen, det pratades om fester i hsby, och en i kallhäll, men alla var inte så sugna på att dra till kallhäll, efter massa ringandes så bestämde vi oss för att röra oss mot kallhäll.
Jag ringde även Nina, vi jobbar tillsammans och hon är även urans flickvän och fick med henne att haka på, det var grymt roligt att hon följde med´:D Väl i kallhäll var festen redan igång och det var ganska mycket folk, mikaela var där med tim och lite andra folk man kände. Kvällen var rolig, men dom hade ett irriterande blinkade ljus så allt man kollade på gjordes i slowmotion, ni vet sånna dära man hade i typ 5an och 6an på alla discon.. hhaha.

Efter alldeles för mkt dricka kanske såg jag ett bekant ansikte i köket, och fäller kanske kvällens skönaste kommentar? eller pinsammaste? haha tänker iaf inte skriva den hära, vem vet hon kanske läser min blogg? men Ellinor, anton och sebastian fick sig ett gott skratt iaf.

Kvällen slutar som alla jävla viksjö/kallhällsfester..polisen kommer och förstör och alla måste gå därifrån, men efterfesten fortsatte hos någon annan kille vid namn bohman tror jag. Där var jag inte speciellt länge, började bli trött och begav mig hemmåt, somnade på en gång när jag kom hem och en orolig nicole och uran ringde mig 40 gånger och ringde hem till mig, mamma som inte visste att jag hade kommit hem sa att jag inte var hemma, och det var c.a 1timme efter att jag dorg från festen, det blev kallabalik så mamma ringder till min mobil, och hör att något vibrerar vid soffan, min mobil. Så hon ringer upp uran och säger att jag är hemma, haha uran säger
- ge henne en rejäl utskällning imorn.. hahahah..

kvällen blev väll lyckad iaf :) den spenderades med världens bästa tjejer..
men sanela svke oss och drog till bby . ovaaaaaanligt att hon drar när alla vi ska göra ngt, men tycker om dig endå :)

Snart ska jag röra mig mot skolan, där vi har 1 lektion , nödvändigt.

heedddåååååååååååååååå

RSS 2.0