Måndag hela tiden

Veckorna går så snabbt nu så jag tycker det är måndag hela tiden. I helgen så har vi mest varit hemma och tagit det lungt, i lördags var vi över på jockes jobb en snabbis och åt middag på Ikea. Igår var vi trötta hela familjen och låg och titta på film och sov mest. Mot kvällen storhandlade vi och har ny bunkrat upp oss. Leon har varit en grin Pelle i helgen och tror att han börjar bli lite sjuk, han var ju nyss sjuk känns det som. Men första tiden så blir dom ju sjuka ofta och det är väl bra att bygga upp immunförsvaret lite. Han hade bajsfest imorse och hela han var nedklerad så fick bli ett snabbt bad. Den här veckan är tom på planer, förutom onsdag då Vickan och Sanela förhoppningsvis kommer och håller mig sällskap medans pappan i huset är ute med vänner

Hej lilla värk

Har haft mensvärk i 2 dagar nu och den är inte att leka med. Den påminner om när värkarna började men jag inte fattade att det var det. uscha säger jag bara. Idag har vi varit med mormor (Leons) hela dagen. Leon blev
Bortskämd med massa kläder i storlek 80 haha. Vi har ju en liten rund kille så vi tog det säkra kortet. Snart ska jag promenera hem, duktig tjej som gått mycket och hållt sig borta från onyttiga saker (chokladbollen igår ropade liksom på mig) ikväll blir det hamburgare med sallad till mig och med pommes till min man. Kanske dags att gå innan det blir kolsvart ute!

...

Instagram

Har någon av er läsare instagram? Skriv vad ni heter Och sök efter Mvno! Tycker man kan göra så himla fina och roliga bilder med den appen, utan tvekan en top 3 app! Om ni inte har så fix it! Idag tog jag och Leon en promenad till jakan och mötte upp Jocke. Handlade lite till middagen som blev helstekt fläskfilé med sallad till, mums! Sånt jäkla socker sug men lida pin några dagar till så försvinner det sen, värt!

Sushi

Proppmätta!! Gjorde egen sushi vilket slutade i 50 bitar haha. Nu har jag lunch imorgon också så det är ju bra. Pratade precis med Madde i telefonen och shit vad jag saknar dig!! Helt sjukt att du är så himla långt bort. Vill att dy ska komma hem nu, barså du vet! Nu ska jag plocka undan, det blev tydligen min uppgift.

:)

Såhär ser det ut!

Promenad

Är ute på en promenad med Leon, vad skönt det är ute, har ingen jacka på mig ens. Förra året landade första snön på marken igår. Undra när den kommer i år? Jag har laddat ner en skitbra app som ni med iPhone också borde göra! Barnvagnsutmaningen heter den, där ser du hur långt du gått, sträckan i gått genom gps och hur lång tid det tagit. Hur bra som helst! Man kan även lägga till vänner och utmana varandra osv!

Fredag

Gud vad fort den här veckan gått då, det klagar vi inte på. Det känns som det var igår jag skrev att det var måndag återigen. Nu sitter jag och Leon och väntar på Jocke. Vi har nämligen inte setts sen i onsdags kväll, han var iväg ute i Nacka med jobbet igår och sov då i Hässelby efter. Idag var vi i stinsen en snabbis och skulle köpa scrap booking saker, men jag måste få lite inspo först för det finns så himla mycket. Men köpte själva boken som jag ska pyssla i iaf. Nu har Leon precis vaknat, så jag ska mysa lite och förbereda middagen. Kram på er!

Håret

Kort hår

Juste har glömt nämna mitt hår som kapades av igår, 25cm försvann och det känns så himla skönt. Vart jättenöjd och jag klickade med min frisör på direkten. Synd att det är så jävla dyrt att klippa sig där bara, speciellt när man går på mammapeng. Har ingen bild just nu men det kommer under dagen. Nu la jag och Leon oss i sängen för att vila, man brukar alltid vara tvungen att sjunga för honom så vill han gärna gosa in sig i ens ansikte och ligga och känna och klämma tills han somnar, men nu skulle jag kolla SL och lite annat så när jag var klar och kollade på honom så sov han redan. Lilla trollungen 💛💛💛

Mina killar ❤❤

Fina fina ni, vad skulle jag göra utan er?

💗

6 Månader

Idag är det 6 månader sen Leon kom till världen. Idag för 6 månader sen låg vi på Danderyd och var världens lyckligaste. Försökte sova men kommer ihåg att det var omöjligt, Jocke sov en stund men jag låg bara och kollade på den lilla som låg och sov mellan oss. Idag är Leon redan 6 månader, och har utvecklats något otroligt och lär sig nya saker varje dag. En envis liten kille med otroligt kort stubin när man inte förstår vad han vill. Tiden går så himla fort och jag vill trycka på den där pause knappen ett tag nu, njuta av våran lilla kille en liten stund, för snart så snart så kommer man undra vart tiden tog vägen. Jag älskar dig mer än livet och kommer alltid göra allt för dig, fina underbara Leon.

Måndag

Så var det måndag.. Igen. Leon ligger och tar sin första vila så jag borde gå och duscha. Men fastnar som vanligt framför alla 10000 bloggar jag läser. Idag ska vi till donken och hämta nycklar, beställa kläder och prata lite. Börjar nämligen smygjobba lite i november redan. Kommer köra skift varannan helg, alltså vara ansvarig varannan helg och se till att allt funkar. Det ska bli roligt och träffa alla igen men kommer ha ångest över att vara borta från Leon och Jocke en hel helg nästan, men jag tror det blir bäst
Såhär, mammapengen är inget att hurra över precis. Sen nu kommer man se fram emot sin lediga helg och planera in mer saker förhoppningsvis! Vid 2 ska vi vara där så jag Borde börja fixa med allt, händer alltid oväntade saker som tar tid när man har små barn. Det har man lärt sig under dom här 6 månaderna.

Gunga lite!

Idag gick vi ut till dagisen som dom precis byggt här utanför oss för att gunga lite med Leon. Dom har en sån där bebis gunga som dom ligger i. Leon tyckte nog att det var mer mysigt än roligt att ligga där i höst solen. han fick även känna lite på sanden och åka rutschkana! Efter det tog vi en promenad till Godispalats1 och köpte lite lördags mys. Nu ska jag passa på och äta gott, hade tänkt börja med LCHF och sluta med alla onytttigheter, är så peppad till att börja träna så det här ska nog gå bra! Bara man har
Viljan så går det. Nu ska vi kolla film och ha lite lördagmys, Leon sover i sängen sen en tid tillbaka. Ha En fin kväll allihopa ä!

Fredag

Idag är vi alla trötta här hemma, Leon har börjat strejka mot sin
Säng så han har sovit mellan oss i två dagar nu, då sover igen utav oss speciellt bra utan alla ligger och bökar omkring bara. Nu på förmiddagsvilan tog det lång tid att få honom att komma till ro men det gick iaf. Han lär nog vakna när som och då ska han äta lite lunch sen blir det nog en promenad till mamma. Snart blir Leon 6 månader redan, herregud vad hände med våra. Lilla liten som låg som en falukorv i soffan och sov då vi kom hem från BB? Man glömmer den där tiden, även fast man försökte suga in sig varenda ögonblick. Förstår att tiden går fort när man har roligt, älskade underbara barn.

Hello sunshine

Vilket väder, älskar hösten! På tisdag åker mitt hår till stripor av förresten, till axlarna eller lite längre, ska bli så skönt och slippa långt hår!!

Bästa Leon

Ni som har det jobbigt med sömnen med era små ska nog sluta läsa.. Idag gav Leon mig sovmorgon till 9.00 igen, dock så var han lite strulig inatt. Eller 3 uppvak och massa böka omkring. Men igår natt sov han från 22-09 utan ett enda uppvak, utan nappen hela natten dessutom. Det är våran kille det! Fick även prata lite snabbt med Madde imorse, dom hade badat jacuzzi och druckit gott vin, nu skulle dom sova för att imorgon åka till Alcatraz. Som sagt bara lite avis. Idag är Leon bättre så vi ska ut på lång promenad med sara!

Tillägnat Vickan

Om du inte ser ngt speciellt vill jag bara tala om att jag har tjejen och inte
Killen ;)

Jag älskar dig

!!!!!!!!!!!

Ååååh vad sur jag blir när jag pillar på min blogg, tillsut vart jag så irriterad så jag raderade hela designen, nu måste jag göra om allt IGEN och det är inte lätt medans Leon är vaken, plus att han är sjuk så han vill ju aldrig bara ligga själv. Jaja, jag får ta tag i det här lite senare idag.. varför kan inte jag photoshop m.m?

Busungen

Leon somnade vid 8 igen sen nu hörde jag honom från vardagsrummet, hörde att han bökade runt som han brukar göra när han vaknat. När jag kommer in i sovrummet hittat jag honom såhär, glad liten busunge som vänt på sig och lagt sig på mage haha

Sjukling

Som sagt är ju Leon sjuk och snoret rinner och han har svårt att andas ibland när han ska äta. Vi har en nässug men han verkligen hatar den! Så fort han ser att man sätter den delen i munnen som man ska dra in hans snor ifrån så blir det liv i luckan. Nu snodde han den och hans plan är säkert att försöka ta sönder den haha. Men det var mycket tårar igår och det kommer nog inte vara bättre idag, kunde inte vara gladare över att det är helg nu, hej sovmorgon imorgon!

Dukt Leon

Leon har blivit så duktig på att sitta, han är så frammåttung så efter ett tag hänger han på magen haha. Men det går frammåt varje dag och snart sitter han nog själv, duktiga killen!

För stor eller inte?

Kan ni söta små läsare hjälpa mig, är denna jacka för stor eller normal? Jag kan inte bestämma mig och det är så jobbigt så behålla eller åka tillbaka?

Matlagning

Ny står jag och lagar egen mat till Leon. Det blir kyckling som kokas med ett lagerblad och paprika och potatis som kokar tillsammans. Sen lite olja och mixa! Kan inte bli lättare än så, jag får hoppas han gillar det bara. Blir jätte mycket billigare att göra såhär!

Temple run

Kan vara en av dom bästa apparna jag har på mobilen. Svin kul och svin beroendeframkallande! För övrigt hade jag ett monster hemma nyss, han skrek i säkert en halvtimme av övertrötthet och då har han så svårt att somna. Sen är han lite sjuk på det så han mår nog dåligt också. Mammas lilla busunge, Gud jag säger nog busunge oftare än Leon till honom, måste nog ändra på det.

Ut på äventyr

Nu ska vi möta upp sara och Malin med barn för att förhoppningsvis ta en promenad bort till hästarna och gå runt säby kanske? Lite blåsigt men solen skiner så man måste ta vara på dom här dagarna. Leon har sovit oroligt inatt och jag antar att det är för sprutan, han somnade för natten 20.30 och ville ha mat vid halv 5, jag hade föreställt mig att han skulle vakna 3-4 gånger fram tills dess för att äta men det gick bra ändå. Han är lite grinig och ganska trött men han är kritvit vid tandköttet så nu hoppas vi att det tittar fram en liten tand snart.

Spruta och lek

Idag var vi som sagt och tog spruta på Leon, var helt säker att det var klockan 11 men det var ju såklart klockan tio. Panik och stress Malin vart det då. Leon var så duktig och klarade sig från att gråta av båda sprutorna. 8.5kg har våra fina gått upp till! Efter hade vi bestämt träff med Tesse Thilda och Emilia men Leon var mest ledsen, andra barn är ju som sagt jätte läskiga när dom låter så Leon grät så tårarna rann. Jag tycker det här är jätte jobbigt men BVC tanten sa att det bara är en fas, dom brukar vara runt 1 när den här fasen kommer men Leon var bara lite tidig. Jag hoppas verkligen det är så, för hans egna skull. Nu sover han iaf och jag tänkte lägga mig en stund jag med. För en stund sen kom jag på mig själv att jag skulle ringa Madde, men nej just ja hon är ju typ flera tusentals mil härifrån, kommer bli 2 långa månader..

Playdate

Idag har vi träffat sara och Benjamin med Sanela. Vi var hos sara hela kvällen och som vanligt tyckte Leon att det var jätte läskigt med ett annat barn, efter någon timma kanske så släppte det och det övergick till att Benjamin var ganska intressant istället. Men det vände lika fort och sådär höll det på. Vet inte varför han är såhär och det känns lite jobbigt för hans skull. Tur att vi ska till BVC imorgon så jag kan prata lite om det här, otur bara att det är dags för 5 månaders sprutan.. Men det är nog värre för mig än för Leon. Som alltid När det gäller sånt här.

Bästa vän

Inatt så åkte min bästa vän till USA för att vara borta i 2 månader. Förstår ni hur lång tid det är? Jag kommer känna mig så himla ensam, och det kommer vara tomt här utan henne. Jag vet att hon kommer ha det ha bra som helst iaf så jag är ju andra sidan väldigt glad för hennes skull att hon tog chansen och gjorde den här resan. Men jag längtar redan till 6 December :)!

Oj oj oj

Gudars var kul vi hade igår hemma hos Nea, det var precis som när vi var
Mindre, hela gänget, tjejer och killar samlade under ett och samma tak. Det
Är så himla kul när det väl händer för det händer inte särskilt ofta, men fan så kul man har! Kvällen spårade ju helt och vi hade våran egna idol uppe i neas rum, som killarna hade möblerat om helt haha. Sen överraskade Mickan och Luca oss helt, helt plötsligt stod dom där i vardagsrummet, ingen fattade någonting och det tog ett tag innan vi fattade vad som precis hände. Jag knatade in här hemma strax runt halv 4 och har precis klivit upp, sovmorgon är bäst! Men nu känner jag att det dröjer innan jag dricker/går ut igen, det har blivit en del sista tiden för det är alltid ngn sin fyller år, ngn som ska bort, ngt som ska firas osvosv. Men nu är det familjemys istället på helgerna. Hoppas ni haft en bra helg!

Minnen

Vi är hemma hos nea och hon hittade min gamla loggbok från viksjöskolan vi var 14 pr och livet var såååå jobbigt. Det var då jag och Jocke var tillsammans första gången och det står hans namn överallt haha. Det var bra tider det, att vi fortfarande är lika nära, mina fina tjejer <3

RSS 2.0