Mot Bålsta!

Idag ska vi hem till Malin och Isak som
Köpt hus i Bålsta! Var jättelängesen jag träffade dom så det ska bli kul!
Igår hade jag en liten duracell kanin här hemma som inte gav upp förräns efter midnatt. Det resulterade i att han sov hela natten utan välling. 07.40 slog han upp sina blå och hade då sovit klart. Förstår inte hur han kan vakna vid den tiden när han somnade så sent? Barn behöver ju minst 10 timmar sömn sägs det ju, men det gäller nog inte på Leon.
Nu sover han här i soffan och det gör mig lite låst, vill fixa mig men kan inte lämna honom här.
Bär jag över han till sängen är jag rädd att han vaknar.
Mamman får snällt titta på och duscha sen helt enkelt!

Äntligen hemma!!

När man varit borta får man smaka bulle i soffan för mamma!!

Vapiano

Igår var jag Vickan Sanela och Madde ute och käkade på vapiano. Maten var smaklös och tror drinkarna var alkoholfria men sällskapet var bäst!
Tror nog att hemvägen var roligast för alla var så övertrötta och skrattade
Åt allt. Kom hem vid halv 2, nykter och somnade på en gång. Var skönt att vakna upp imorse och inte känna av ett spår från alkoholen.
Har nu städat hela lägenheten och väntar på att min älskling ska komma hem, skynda skynda!!

Hmpf

Orkar ingenting idag, skulle börjat 6.30, kliver upp 05 och käkar frukost,
Sätter mig i soffan och somnar. Vaknar prick 06.30, i underkläder och inget smink. 20 minuter senare står jag på jobbet ombytt och stämplar in. Aldrig cyklat så fort i hela mitt liv, aldrig känt mig så ofräsch i hela mitt liv heller för de n delen. Sovit lite när ja kom hem,
Till ett tomt hem. Saknar Leon så det gör ont i hjärtat. Haft saker för mig hela veckan så har inte kunnat umgås med honom. Hela helgen är han bara min!!
För övrigt sa han Madde igår, 2 gånger. Så mamma pappa och Madde är dom 3 orden han säger för tillfället som man
Hör vad han säger. Han är helt kär i henne tror jag, blir överlycklig när hon kommer. Så fint hår att dra i och killa sig med i ansiktet, tror han försöker sno min bästa kompis.
Middag i stan idag, så jävla trött och less på allt. men hoppas jag blir på bättre humör när vi kommer in, nu måste jag ta tag i mig själv!

Hej sjuka stugan!

Här hemma verkar vi leva i någon sorts bunker. Nerdragna persienner och ögoninflammtion ock förkylningar ligger över hela lägenheter och gosar in sig. Tycker så synd om Leon som ska få dras med det där, jag hade tagit det alla gånger om så han fick slippa, lilla hjärtat.
Jocke är dunderförkyld, börjar blir någon sorts av sport att bli sjuk från hans sida tror jag. Men det var väl inte så oväntat efter 2 utomhuskonserter.
Jobbdagen idag vill jag bara radera från mitt minne, kaos från 845-19 hujedamig, magsår gånger 1000. Så nu har sommaren officiellt börjat på mcd Bby, välkomna in!

Ny vagn

Idag har vi lekt i gulsippan parken i backlura med hela ligan nästan! Emilia, minna, Kasper, elektra och bebis mio! Med respektive. Var jätte mysigt och Leon var jätte fascinerad över kaninerna och hönsen. Han fick klappa en kanin men att vars försiktig är inte hans starka Sida. Så himla ivrig när det gäller allt med att vara försiktig eller "ta en av något" han roffar alltid åt sig en näve! Matglad kille hej!
Vi åkte sen till Huddinge och köpte ny vagn! Baby jogger micro i limegrön! Vill ha en smidig vagn inför Turkiet och sommaren. Ända minuset är att det inte är fullt ligg läge, men det blir lite hängmatta effekt som tjejen sa och det kommer han nog älska! Älskar våran brio vagn men ibland behöver man en lätt och smidig vagn.
Nu väntas en helg full av jobb från min sida sista helgen innan semester så bara att kämpa på!

Söndagen

Igår så var vi hemma hos Emilia med
Familj! Blev go middag och en stor buffé
Med godsaker efter. Ölkorv, chips, popcorn, godis, oliver, chili vitlöksklyftor och hallon till barnen! Vi alla var som 3 bollar när vi åkte hem vid 22!
Emilia och Leon fick bada ihop efter allt ätande och Leon blev helt vild och skulle visa vem bossen var (för en gångs skull) är så kul och och se dom 2 ihop. Oftast är Leon väldigt försiktig med Emilia och hon kan ta leksaker och klappa lite för hårt, men igår
Sa han ifrån och puttade och drog i hennes fina hår. Han älskar att dra folk i håret, väldigt opassande när jag är
Otroligt hår öm!

Idag har det jobbats och nu är jag hos mamma och ska hålla katterna sällskap inatt. Pappan har blivit sjuk efter ha gått på 2 utomhus konserter i stormen i helgen :(

För övrigt har vi hittat 2 väldigt fina lägenheter, hoppas på flytt väldigt snart!!

Kryssning

Ons-tors vart det kryssning med jobbet. Hade helt sjukt roligt och vi var uppe till 6.30 innan vi tyckte det var en bra idé att sova. Man är inte party tjejen som håller igång så länge riktigt längre så trött var man när vi behövde mat 12.00 dagen efter. Som tur är blir jag inte bakis, det var ju några stackare som inte levde livet dagen efter.
Ikväll är jag Barnfri igen (!!) farmor ville ha Leon och pappan är på ett regnigt avicii. Så hem till jonevret och umgås med lite vänner ikväll :)

Bloggen är fruktansvärt tråkig just nu, ändå är ni några stycken som kikar in varje dag, kul och förlåt för livets tråkigaste blogg!

RSS 2.0