24 decem.

Ingen höjdar jul i år, jag slutade tycka om julen förra året tror jag..jag har inte känt minsta lilla julkänsla i år, inte en enda gång, tecken på att man börjar bli vuxen kanske? Jag sitter just nu hos mormor där jag befunnit mig hela dagen, ätit mat och kollat på "Ladiesnight" som mormor fick av mig i julklapp, roliga killar iaf.
jag har sovit tillochfrån och jag är fortfarande trött..vill verkligen inte jobba imorn, eller överhuvudtaget på några dagar, vill vila ut mig själv. Linnéa befinner sig i Götet, där hon kommer vara tills den 26e, Hon berättade att när farmor Anna-karin ropar på någon så säger hon "linnéa, hoho" med jätte ljus röst, det skrattade vi åt iaf. Pillan är i England, det är oftast dom 2 jag "relaterar" till när jag inte mår bra, och nu är dom inte hemma, jobbgit? ja. Vet iofs inte vad jag skulle säga heller, men det är såna personer som hjälper till av att bara finns där.

Fick även ett chockade God Jul sms av en gammal vän eller vad man säger, kul att han hörde av sig iaf och hans sms stämde så väl, tack m.
Har även pratat lite med joakim idag på playahead, känns bra att prata nån gång iaf..



2008 ska jag satsa på stort, det ska bli ett förhelvetes jävla år ska ni veta!


Kommentarer
j

åh vilka kanon paket :] haha smart där ! har du några planer för nyåret ännu?

2007-12-24 @ 23:04:43
URL: http://jonnnaa.blogg.se
j

nää stackarn. det låter inte så vidare kul haha. men vad fan ska alla andra göra då? varför hänger du inte med dom? Yes det gör vi :) ska bli så jävla skönt att få sig ett lyckat nyår för en gångskull ;D

2007-12-24 @ 23:10:21
URL: http://jonnnaa.blogg.se
Zack

God Jul :)
Tc.

2007-12-25 @ 10:11:33
URL: http://cityoftheday.blogg.se
emelie

ha en fortsatt god jul :)

2007-12-25 @ 14:30:56
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Mari

Jag jobbade och jobbar fortfarande i en butik som heter Family House i Karlshamn. Vi säljer Cheapo skor än men har inte så många sorter i nuläget. Butiken finns endast i Karlshamn, Växjö, Eksjö och Osby.

2007-12-25 @ 14:52:01
URL: http://modigh.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0